Zepterjeva posoda…
jaz jo uporabljam že kar nekaj let. Kuham z zelo malo ali nič maščobe, zelenjavo recimo z zelo malo vode (brez pa ne rata!), kar mi je najpomembnejše, je prihranek pri energiji. Jed se resnično skuha na ugasnjeni plošči. Npr. ko riž zalijem, počakam, da zavre in ugasnem. Riž je gotov v normalnem času. Tako kuham tudi juhe, zelenjavo, krompir, testenine. Prav fino je tudi, ker jed dolgo ostane topla – ali hladna. Skratka jaz sem zadovoljna.
Imam po vrsti drugi največji (največji mi je bil predrag) komplet posode od samega začetka. Zadovoljna. Kuham normalno. Z zelo malo maščobe. Problem pa je, da je potrebno po vsaki uporabi posodo zglancat, da se lepo sveti. Nekaj je imam pa že tudi malo opraskane. V glavnem ne povzdigujem je glih v nebo, zamenjala je pa tudi ne bi.
Lep dan.
Zepter posoda je v redu, ampak meni je veliko boljša AMC. Bistvena razlika med njima je, da je Zepter (sicer zaenkrat najboljša) kopija AMC-ja. Fajn je, ker se lepo očisti, tudi, če se ti hrana močno prime dna (beri fajn zažge), ker lahko kuhaš res popolnoma brez maščobe in ker ima (vsaj AMC) hitro pokrovko, s katero je npr. juha kuhana v 20 minutah, fižol pa brez namakanja v 1 uri.
LP
To je povezava, kjr najdeš tudi Slovenijo, http://www.zepter.com/. Kupiš jo lahko preko zastopnika in…ni poceni.
Mama jo uporablja mislim da ze vec kot 15 let, posoda je kot nova, mama pa super zadovoljna. Midva sva dobila Zepter posodo pred tremi leti za porocno darilo in sva super zadovoljna. Seveda so stvari, katere ne kuhas v njej: recimo ce zelis skuhati jajcka, jaz raje uporabim najtanjso posodo, da voda cimprej zavre. Ampak na splosno jaz Zepterja ne zamenjam.
LP
Meli
Forum je zaprt za komentiranje.