Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženskost

ženskost

Zanima me, kaj bi naj moški mislil s tem, ko ženski pove, da ji manjka ženskost. Hvala za odgovor.

Kaj ti je ženska ?

LP, Uroš

Evo, vidiš….kaj moški misli, je sam Uroš povedal….NIČ VALJDA! :))))

Hotel ti je povedati, da ga premalo “podmuklo” vrtiš naokoli in da nosiš predolgo krilo….

Seveda pa ne marajo vsi moški tovrstne ženskosti. Na srečo.

Vprašanje bi morala postaviti na moškem čveku, če želiš dobiti moške odgovore.

Ženske pa iztak vemo, kaj pomeni ženskost in biti ženska,
v pravem pomenu besede !

lp iza

joj, kako je svet cuden! Clovek ne more verjeti,kam smo prisli. Ne samo v svet tehnike, pac pa v svet zelo nepomembnih stvari in ljudje so obremenjeni z zanskostjo in moskostjo. Zame je zenskost:
oseba zenskega spola, oblecena v kiklo ali hlace, naravna in komunikativna.

dejte se napisite kaj je pa te moskost!!!

moškost je pa mehak lulek,hahahaha…

Zahvaljujem se vam za vaša mnenja.LP

Monča:

Zame je moškost znati prevzemati odgovornosti, ki jih prinese življenje, služba, partnerstvo in starševstvo ter upoštevanje enakopravnosti med obema spoloma. Moškost nima nobene veze s tistim, kar se nahaja med nogami. Marsikdo, ki ga poznam in ne upošteva opisanega (kar mu seveda ni potrebno, saj je to le moje mnenje) pa vseeno misli, da ga je več med nogami, če ob večerih cuca pivo v prvem zanikrnem lokalu, ki ga najde in preganja natakarce…

Kaj si nekateri moški predstavljajo pod ženskostjo: ženska postava (prsa!), čustvenost, da opravljaš predvsem “ženska dela” – čiščenje, kuhanje, skrb za otroke… “ne pa moških del” (popravljanje avtomobilov, električne napeljave, vodovod…)

Dotrajana ženskost pa je pohojena žaba.

Mehkost, milina, nežnost, spogledovanje, hoja s pozibavanjem v bokih, smeh, nasmeh, … ko te moški zagleda dobi občutek, da bi te pohrustal. Ženske ste v današnjih časih preveč napadalne, direktne, vulgarne, poudarjate sex – to včasih moške odbija. Nič več mistike in skrivnosti-se mi moški kar smilijo, ker v današnjem svetu težko najdejo super punco.

To je samo moje mnenje-zato ne “špukajte” po meni. Hvala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close