ženskice koliko date nase
parfumov ne uporabljam
disim naravno po umitem ??ne prenasam dobro kemije v nobenem pogledu,disi mi limonska trava sandalovina,jasmin.. etericna olja,iz tega si naredis trd parfum ki ga naneses na vrat in kozo na sploh (kokosovo olje cebelji vosek in etericno olje),pa mas parfum 🙂 ali pa naredis tekocega v roll on
Kupim kar mi je vsec ne gledam na ceno drage cunje pa so dejansko grde ponavadi
Meni moj kupi vse ker je najboljsi??❤️
bolondinkica, 21.12.2021 ob 10:38
si privoščite izbrane cunjice, parfume, torbice, čevlje?
ste stiskaške do sebe? imate lepo postavo? najdražji kos v vaši omari? vam moški kupujejo cunjice, čevlje, parfume? raspišite se ????
Mislim da je simpaticna zenska lahko tudi v trenerki seksi 🙂
Tega, da bi mi kdo drug kupoval oblačila in vse ostalo, kar potrebujem, ali mi dajal denar za to, ne bi dovolila. Že od nekdaj sem navajena, da sem vse to kupovala s svojo žepnino, kasneje s štipendijo in študentskim delom oziroma s svojo plačo. Rada sem samostojna in rada sama razpolagam s svojim denarjem.
Svoj denar vlagam tudi vase, res pa, da to ne pomeni kupovanja novih oblačil, čevljev, parfumov in ostalega. Raje si kupim smuči ali smučarsko karto, kolo, dobre pohodne ali tekaške čevlje, si vzamem dan dopusta samo zase, privoščim masažo, kupim kakšno knjigo. Plačam si tudi dodatna izobraževanja, potovanja in še kaj, kar mi veliko pomeni.
To, kako izgledam in kaj imam v omari, pa ni med mojimi prioritetami.
Forum je zaprt za komentiranje.