ženskice kako gledate na vizuelnost moškega
Me zanima kakšen okus imate na splošno …
Kakšne moške vizuelno pogledate 2 ali 3 x? Kaj vam je všečno, kaj malo manj, kaj vam pa definitivno ni všeč na moškem?
Meni so všeč visoki moški (nad 185) in pa želela bi, da bi imel goste, močne lase – bolj temne boljše – pa čokoladna polt … Pa bolj suh. Taki so mi ultra privlačni.
Če je še tako zelo privlačen mu nič ne pomaga če je limona, nesamozavesten in nič možat v svojem nastopu. Rada imam dominantnega moškega, ki v principu ne deluje tako, ampak v ključnih momentih stvari vzame v svoje roke, brez oklevanja samozavestno rešuje probleme 🙂 nimam pa nič proti če poleg teh lastnosti še dobro izgleda, visok in z velikimi nežnimi rokami pa globokimi očmi … to bo to 🙂
Všečno: okretnost, močne roke, da z otroci nori v parku, da zna kaj skuhat … aja! 🙂 ti hočeš o videzu. hm…… umit. 🙂 pa ne preveč polizanin polikan.
kaj pa ni všečno? zadah po alkoholu. gnili zobje. bele nogavic v črnih čevljih. hm……
težko kar enkaj na splošno, pogledaš pa vidiš, če ti je al pa ti ni všeč. :))
Mone se ne palijo na to. One se na froce, se sekirajo kva bo jedu, kdaj ne bo lulal v plenico, kako bo osvojil………………..pa kdaj……..a je boljši od sosedovega pamža????
Ša kaj skuhat možu, pa kaj spečt žlahti……….pa kaj podarit!
Kako spucat, oprat, likat………….
Niti sanja se jim ne o seksu, nagajivem pogledu, zafrkanciji, plesu, muziki……..presenečenjih!
Vse so v depri, zamorjene in komaj čakajo socialno pomoč. O kur*u ………dej nehi no ……spoh ne razmišljajo. ZA VSE SO SAME, revice!
SAJ CEL DAN NABAVLJAJO, KUHAJO, PUCAJO, POMIVAJO, GLANCAJO, DELAJO, IN ŠE 1 X DELAJO…………….
NIMAJO ČASA, DA BI SE UREDILE – ONE SO GARAČICE – tudi slučajno ne opazijo moške vzbokline! In če jo – je tip prasec, lenuh………
OH – NE ME MATRAT! A VESTE KOK SEM JAZ DONES ŽE NAREDILA?
Nič.
Mone se ne palijo na to. One se na froce, se sekirajo kva bo jedu, kdaj ne bo lulal v plenico, kako bo osvojil………………..pa kdaj……..a je boljši od sosedovega pamža????
Ša kaj skuhat možu, pa kaj spečt žlahti……….pa kaj podarit!
Kako spucat, oprat, likat………….
Niti sanja se jim ne o seksu, nagajivem pogledu, zafrkanciji, plesu, muziki……..presenečenjih!
Vse so v depri, zamorjene in komaj čakajo socialno pomoč. O kur*u ………dej nehi no ……spoh ne razmišljajo. ZA VSE SO SAME, revice!
SAJ CEL DAN NABAVLJAJO, KUHAJO, PUCAJO, POMIVAJO, GLANCAJO, DELAJO, IN ŠE 1 X DELAJO…………….
NIMAJO ČASA, DA BI SE UREDILE – ONE SO GARAČICE – tudi slučajno ne opazijo moške vzbokline! In če jo – je tip prasec, lenuh………
OH – NE ME MATRAT! A VESTE KOK SEM JAZ DONES ŽE NAREDILA?
LOL :)))
Drugače je pa moj mož zame najlepši, naj hot, in še vedno magnet. Pa tudi, če nimam vse pospravljeno, zlikano in oh in sploh… Jebeš to…važno, da se imava midva fajn vse ostalo pa lahko počaka in je tko kot je.
Nič.[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.