Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ženski radiatorji na trebuhu

ženski radiatorji na trebuhu

je to komu sploh to všeč

Sem za sanacijo radiatorjev. Priporočam fitness.

http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/10-Min-Abs-Workout-At-Home-Abdominal-and-Oblique-Exercises/94/

Všeč je otrokom, da radiatorje uporabijo kot pojštre, ker so mehki. 🙂

so super … sploh, ko delujejo kot oscilatorji gibanja – bejbo enkrat suneš in se sama pride parkrat nazaj nasaditi ☺

Me ne motijo, saj so topli 🙂

Bmk, važno da jih imam sam.

Ja, ce si star 17.

tud 50-letnik jih lahko ima 🙂 al pa 60 😉

Jest sem jih v enem življenskem obdobju imela….in so mi bili všeč.
Ne smejo pa biti preveč izraziti….samo lepo definiran buši.

Čaki mal, kaj so zate radiatorji- sixpack al ploščice, ki jim fugirna masa čez rob useka:-)?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kakšni radiatorji bi to naj bili? Mišični al maščobni? Maščobnim pravim šlaufi in mi niso cool, preveč izrazite mišice pa tud ne. Raven trebišček je zakon

Ne eno ne drugo….taki lušni topli grebečki, da rokca po njih drsi….

Ne eno ne drugo….taki lušni topli grebečki, da rokca po njih drsi….[/quote]

Jao…grebeNčki

raven trebušček in mogoče čist mičkeno nakazane mišice.. da se vidi prehod na stranske trebušne mišice.. ne znam ravno dobro razložit 🙂

raven trebušček in mogoče čist mičkeno nakazane mišice.. da se vidi prehod na stranske trebušne mišice.. ne znam ravno dobro razložit :)[/quote]
Čist dobro si razložila. Točno to 🙂

tud 50-letnik jih lahko ima 🙂 al pa 60 ;)[/quote]

Glede na to da je tema ZENSKI RADIATORJI NA TREBUHU, je to vsec 17 letnikom. Od kje ti 60 letni moski zdaj…

Čakte punce, a to se zdaj o ženskah pogovarjamo al o moških:-)))?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Ženske pač…

tud 50-letnik jih lahko ima 🙂 al pa 60 ;)[/quote]

Glede na to da je tema ZENSKI RADIATORJI NA TREBUHU, je to vsec 17 letnikom. Od kje ti 60 letni moski zdaj…[/quote]

aja, sori Domen.. sem mislila, da si na EB-jev post odgovarjal.. kao on ima six-packe.. in ti si mu rekel, ja valda, če jih imaš pa 17 😉

o obojih 😉

raven trebušček in mogoče čist mičkeno nakazane mišice.. da se vidi prehod na stranske trebušne mišice.. ne znam ravno dobro razložit :)[/quote]
Čist dobro si razložila. Točno to :)[/quote]

ampak to mislim za žensko 😉

Čist dobro si razložila. Točno to :)[/quote]

ampak to mislim za žensko ;)[/quote]Jaz tud 🙂

ampak to mislim za žensko ;)[/quote]Jaz tud :)[/quote]

no, sam, da se štekava 🙂

Jaz tud :)[/quote]

no, sam, da se štekava :)[/quote]
Dokler ne provociraš, ne obračaš besed, jih jemlješ iz konteksta, ne praviš kako si ti oh in sploh in super duper v reali… do takrat se bova fulll štekala 🙂

no, sam, da se štekava :)[/quote]
Dokler ne provociraš, ne obračaš besed, jih jemlješ iz konteksta, ne praviš kako si ti oh in sploh in super duper v reali… do takrat se bova fulll štekala :)[/quote]

🙂 sem se že ustrašila, da me boš začel spraševat, če mam jst tud tazga (kot sem ga opisovala), ker potem bi tvegala, da se ne bi štekala..potem..več 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close