Ženski pogoji
Še enkrat pomisli, pa odgovori. :)[/quote]
Zakaj nas dajete vse v isti koš. Meni s temi seznami mi je totalno butasto. Res si mimo udaril.[/quote]
Torej tebi je popolnoma vseeno s kakšnim moškim si? Naj bo velik, majhen, debel vitek, atlet, pijanec, TVholik, ….. karkoli samo da je?? Ali lažeš sebi, ker meni ne moreš..
Ko človek bere vso to pljuvanje po seznamu. Imam občutek, da so tu gor sami zapečkarji, nebralci, nešportniki in zato so čisto zgroženi.
Ženske pa da jim je vseeno, če je tip zapit, zanemarjenen, zapečkar.
AJa, tole je ja MON, tipi v tej temi itak cele dneve vsiijo na monu, ne pa , da bi se ukvarjali z ženskami v reali.
Zakaj nas dajete vse v isti koš. Meni s temi seznami mi je totalno butasto. Res si mimo udaril.[/quote]
Torej tebi je popolnoma vseeno s kakšnim moškim si? Naj bo velik, majhen, debel vitek, atlet, pijanec, TVholik, ….. karkoli samo da je?? Ali lažeš sebi, ker meni ne moreš..[/quote]
V določenih zgoraj omenjenih točkah maš prav, samo če izhajam iz tistega seznama k ga je Seba objavil, pa še kako neumno in blesavo točko če dodamo, se meni zdi skrajno ponižujoče.
Ah tipček ne sebi ne komurkoli drugemu nikoli ne lažem.
Za info ti hodiš s seznamom po svetu?
Torej tebi je popolnoma vseeno s kakšnim moškim si? Naj bo velik, majhen, debel vitek, atlet, pijanec, TVholik, ….. karkoli samo da je?? Ali lažeš sebi, ker meni ne moreš..[/quote]
V določenih zgoraj omenjenih točkah maš prav, samo če izhajam iz tistega seznama k ga je Seba objavil, pa še kako neumno in blesavo točko če dodamo, se meni zdi skrajno ponižujoče.
Ah tipček ne sebi ne komurkoli drugemu nikoli ne lažem.
Za info ti hodiš s seznamom po svetu?[/quote]
Ni seznam nujno napisan! Pač neke vrednote, vrline, izgled…. nekaj kar si želimo, da bi partner dosegal. Ampak tudi takšni seznami, kot je gornji primer, obstajajo. In še enkrat, seznam ni nujno v pisni obliki.. 🙂
S tem ni nič narobe, bolj žalostno je, če jih nihče ne sprejme.[/quote]
In ponavadi jih nihče ne sprejme. Težko sprejmeš nekoga, ob katerem čutiš, da mu je vseeno in on ne sprejema tebe.[/quote]
Meni je žalostno za tiste, ki so imeli želje, pričakovanja in podobno, pa so se na poti izgubili in pristali nekje, kjer je mimo vsega tega, v kar so nekoč verjeli.
Kdo ti je pa to rekel? Lol. Še tako realističen film, posnet po “resničnih dogodkih” je za filme potrebe prirejena resnica.
Film je zgolj fikcija. Vsak. Fikcije se v življenju ne dogajajo.[/quote]
Zato pa imaš dobre in slabe filme. Dobri so tisti, ki se skladajo s tvojo (mojo) fikcijo in slabi tisti, ki se ne. Zate bo ljubezenski film fikcija, zame pa realnost. 😉
S tem ni nič narobe, bolj žalostno je, če jih nihče ne sprejme.[/quote]
In ponavadi jih nihče ne sprejme. Težko sprejmeš nekoga, ob katerem čutiš, da mu je vseeno in on ne sprejema tebe.[/quote]
Prepoznavam v tem nek žarek upanja na boljše – da ti (ki jim je vseeno) da se s tem niti ne ukvarjajo, kdo jih je sprejel ali ne, šele ko nekoga izgubijo se pričnejo zavedati pretekle sprejetosti…se pravi nenadoma jim ni vseeno, koliko so zares sprejeti ali ne. Upanje vedno obstaja. 🙂
Ne, moja merila niso tako plastična. Slab film je tisti, kjer je igra slaba in v sebi ne nosi nobenega sporočila.
Zakaj obstaja cel kup ljubezenskih filmov s srečnim koncem? Zato, ker je to to, kar si ljudje najbolj želijo. Večina potem skuša po teh filmih tudi živeti.
Obstajajo tudi bolj realistični filmi, ampak takih zasanjanci ne gledajo.
Meni je žalostno za tiste, ki so imeli želje, pričakovanja in podobno, pa so se na poti izgubili in pristali nekje, kjer je mimo vsega tega, v kar so nekoč verjeli.[/quote]
Poznaš za to kakšno zdravilo? Ljudi, ki so se med potjo izgubili ni malo, ne bom pretiravala z domnevo, da številka “izgubljenih” neprestano raste.
Ni seznam nujno napisan! Pač neke vrednote, vrline, izgled…. nekaj kar si želimo, da bi partner dosegal. Ampak tudi takšni seznami, kot je gornji primer, obstajajo. In še enkrat, seznam ni nujno v pisni obliki.. :)[/quote]
Sploh ni bilo mišljeno je napisan ali samo v glavi. Ko poštekaš, da ima nekdo seznam in kljuka točke na njem, bi se počutil kako?
Vsi imamo ”seznam” glede vrlin in vrednost. Pač to jaz osebno ne bi uvrstila na seznam, ampak pustva stat. Bolestne so mi točke kot so naprimer: da ne živi pri starših, da ne gre ven kaj spit s svojim prijatelji, pa moškega z otrokom!!!,….. pa še bi se dalo dobit. Torej določene ženske ne cenijo osebe taka kot je, ampak iščejo samo sponzorja. Oprosti jaz to težko dojamem, ker mam mal drugačen pogled na svet. Zato mi je to vse skupaj banalno.
Neumnost. Sezname pišejo ljudje, ki so razočarani nad nasprotnim spolom, s tem, da tisti, ki jih ne pišejo, še ne pomeni, da jih nimajo (v glavi).
Neumnost. Sezname pišejo ljudje, ki so razočarani nad nasprotnim spolom, s tem, da tisti, ki jih ne pišejo, še ne pomeni, da jih nimajo (v glavi).[/quote]
Torej se v zahtevnosti ljudi v ozadju skriva razočaranje?:)
T.i. seznami so odsev tega, kar smo. Tako kot smo izbirčni recimo pri hrani, smo tudi drugje. Tisti, ki dobro pozna samega sebe, ima okvirne predstave in mu ni vseeno, kaj se dogaja okoli njega in kako drugi ravnajo z njim. Razočaranje je ena izmed vrst izkušenj, ki ti širi obzorja in dopolnjuje seznam (česa absolutno ne več). Vsaka izkušnja več je dobro izhodišče, da se človek izoblikuje na različnih področjih in lahko to vzame kot priložnost, da narediš drugače kot bi sicer.
Meni je žalostno za tiste, ki so imeli želje, pričakovanja in podobno, pa so se na poti izgubili in pristali nekje, kjer je mimo vsega tega, v kar so nekoč verjeli.[/quote]
Poznaš za to kakšno zdravilo? Ljudi, ki so se med potjo izgubili ni malo, ne bom pretiravala z domnevo, da številka “izgubljenih” neprestano raste.[/quote]
Da se vrnejo na začetek:).
Ne, moja merila niso tako plastična. Slab film je tisti, kjer je igra slaba in v sebi ne nosi nobenega sporočila.
Zakaj obstaja cel kup ljubezenskih filmov s srečnim koncem? Zato, ker je to to, kar si ljudje najbolj želijo. Večina potem skuša po teh filmih tudi živeti.
Obstajajo tudi bolj realistični filmi, ampak takih zasanjanci ne gledajo.[/quote]
No, kakorkoli, point je bil (spet) nekje drugje.
Jaz skozi ljubezenski film prepoznavam lastne občutke, dogodke, ki sem jih doživel, medtem ko recimo tebi se to zdi trapasto ali pa naivno, ker teh občutij verjetno sploh ne poznaš in se ti zdijo kot neka fikcija.
Ni seznam nujno napisan! Pač neke vrednote, vrline, izgled…. nekaj kar si želimo, da bi partner dosegal. Ampak tudi takšni seznami, kot je gornji primer, obstajajo. In še enkrat, seznam ni nujno v pisni obliki.. :)[/quote]
Sploh ni bilo mišljeno je napisan ali samo v glavi. Ko poštekaš, da ima nekdo seznam in kljuka točke na njem, bi se počutil kako?
Vsi imamo ”seznam” glede vrlin in vrednost. Pač to jaz osebno ne bi uvrstila na seznam, ampak pustva stat. Bolestne so mi točke kot so naprimer: da ne živi pri starših, da ne gre ven kaj spit s svojim prijatelji, pa moškega z otrokom!!!,….. pa še bi se dalo dobit. Torej določene ženske ne cenijo osebe taka kot je, ampak iščejo samo sponzorja. Oprosti jaz to težko dojamem, ker mam mal drugačen pogled na svet. Zato mi je to vse skupaj banalno.[/quote]
Sem vesel, da so ženske kot si ti, vendar so tudi ženske s takšnimi seznami (bolestnimi ali malo manj bolestnimi), kot je gornji.
Neumnost. Sezname pišejo ljudje, ki so razočarani nad nasprotnim spolom, s tem, da tisti, ki jih ne pišejo, še ne pomeni, da jih nimajo (v glavi).[/quote]
Torej se v zahtevnosti ljudi v ozadju skriva razočaranje?:) [/quote]
Dobro vprašanje. 🙂 Običajno že, kar pa ne pomeni, da je to kaj slabega, dokler se na tem seznamu kdo najde. :))
Vsi imamo ”seznam” glede vrlin in vrednost. Pač to jaz osebno ne bi uvrstila na seznam, ampak pustva stat. Bolestne so mi točke kot so naprimer: da ne živi pri starših, da ne gre ven kaj spit s svojim prijatelji, pa moškega z otrokom!!!,….. pa še bi se dalo dobit. Torej določene ženske ne cenijo osebe taka kot je, ampak iščejo samo sponzorja. Oprosti jaz to težko dojamem, ker mam mal drugačen pogled na svet. Zato mi je to vse skupaj banalno.[/quote]
Sem vesel, da so ženske kot si ti, vendar so tudi ženske s takšnimi seznami (bolestnimi ali malo manj bolestnimi), kot je gornji.[/quote]
Tako kot je naveden zgornji seznam je zame nesprejemljiv za živet v dvoje, meni to deluje kot vprega, ne pa, da jezdita skupaj v neko lepše življenje.
Forum je zaprt za komentiranje.