Ženski pogoji
Zarečenega kruha se največ poje…. Ženske rade delajo takšne wish sezname.. in izbirajo in izbirajo. Celo gredo v vezo s tipi, ki morda ne zadovoljijo vseh njihovih točk s seznama. Ampak njihova podzavest kmalu prevzame pobudo in postanejo nezadovoljne… ker iščejo še tisto zadnjo točko ali dve…
zjebejo nekaj takšnih “nepopolnih” vez, v katerih jim btw ni manjkalo nič. Razen njihovega prepričanja seveda… in pristanejo s tipom, ki je totalno nasprotje njihovega seznama, morda izpolnjuje točko ali dve.. ampak ker so že zje.bale nekaj vez, se sprijaznijo z usodo…. bljak
potem pa…[/quote]
Potem pa kaj? Kaj si želel povedati? Razen tega, da ženske zveze zjebemo in da se sprijaznimo s tem, kar usoda da (ne glede na neobkljukan seznam).[/quote]Eh, želel je povedat, da enkrat tut on pride na vrsto….. 😀 😀
Ajde, bom še jaz povedal!
Toliko zvezkl, kozt ste ji zajebale ženske, s postavljanjem novih pogojev vsak dan, moški nismo sposobni zajebati!
Na prvem randiju, kofetu, pijački,…………………………… niste sposobne povedati, da poleg “črnega dvometraša z radiatorčki”, iščete tudi copoatarja, ki bo počepnil na svak vaš predlog.
Ko kojna loviš, mu ovsa moliš, ko ga uloviš, mu jih pa naložiš. (je rekla moja stara mama)
Na vsa pljuvanja in zmerjanja odgovarjam izključno na : paco.moralles@gmail.com
Teme ne želim svinjati, bolj kot je!
Pa smo tam. Tale tema dobro pokaže kaki so samski monovci.
Ne marajo živali (kdor ne mara živali, ni kaj prida človek, s tem seveda ne mislim, da moraš imeti v bloku žival, žival imaš lahko rad na drug način).
Ne berejo (ni treba brati Tolstoja, ampak, če človek ne bere drugega kot rumeni tisk, verjetno ni pretirano razgledan).
Ne gredo dalje kot do Pule na dopust (aktivna ženska bo težko s tipom, ki se drži samo zapečka).
Ne športajo (športno aktivna ženska bo težko zdržala ob moškem, ki mu je edini šport preklapljanje kanalov na TV).
Ok, če ima moški otroke od prej, to me ne moti. Ostale pogoje je pa ženska čisto ok napisala.
Ma glej, zaradi mene, če celo življenje iščeš luknje, krivdo in izgovore za to, kar se ti je zgodilo slabega, v ženskah, pa daj.
Ampak bodi toliko fer, pa se spomni svoje matematike, vsakič, ko si vstopil v zvezo ali pa šel z žensko kamorkoli. Razen, če si tako zelo obupan, da bi (si) vzel vsako, samo da ti je naklonila malo pozornosti. Potem je tvoje razočaranje razumljivo.
Če pa misliš, da ljudje vstopamo v zvezo brez matematike, si pa res hudo naiven. V vsakem odnosu lahko najdeš matematčne razloge, zakaj nekdo vztraja, če je to tvoj namen. Vendar, če je, si ga povsem zgrešil.[/quote]
Ti ze skoraj ne bi mogel biti bolj zmeden. Potrdis, da so veze bore malo vec kot cista matematika, potem pa nas ucis, da z zavedanjem tege nekdo zgresi poanto. Ce kaj, je nezavedanje tega ignoriranje realnosti. To pa se na dolge steze le izjemoma obnese.
In po katerk algebri je splaca vezati za eno moskemu, ce jih brez tezav dobi vec? Ah, napacno vprasanje. Teoretizira lahko vsak…
Ma glej, zaradi mene, če celo življenje iščeš luknje, krivdo in izgovore za to, kar se ti je zgodilo slabega, v ženskah, pa daj.
Ampak bodi toliko fer, pa se spomni svoje matematike, vsakič, ko si vstopil v zvezo ali pa šel z žensko kamorkoli. Razen, če si tako zelo obupan, da bi (si) vzel vsako, samo da ti je naklonila malo pozornosti. Potem je tvoje razočaranje razumljivo.
Če pa misliš, da ljudje vstopamo v zvezo brez matematike, si pa res hudo naiven. V vsakem odnosu lahko najdeš matematčne razloge, zakaj nekdo vztraja, če je to tvoj namen. Vendar, če je, si ga povsem zgrešil.[/quote]
Ti ze skoraj ne bi mogel biti bolj zmeden. Potrdis, da so veze bore malo vec kot cista matematika, potem pa nas ucis, da z zavedanjem tege nekdo zgresi poanto. Ce kaj, je nezavedanje tega ignoriranje realnosti. To pa se na dolge steze le izjemoma obnese.
In po katerk algebri je splaca vezati za eno moskemu, ce jih brez tezav dobi vec? Ah, napacno vprasanje. Teoretizira lahko vsak…[/quote]
Jaz nisem zmeden, če ti ne razumeš. Oprosti, pripiši jo sebi, zmedenost. :)) Želel sem le povedat, da matematiko lahko iščeš povsod, če jo želiš. Ampak bodi vsaj pošten, ne pa kot malo dete.
Pa se lahko mirno postavim v tvojo kožo. Ampak ko napišeš, da matematiko zganjajo le ženske, moški pa ne, nisi pošten, s tem pa le kažeš lastno prizadetost do nasprotnega spola in krvido vališ nanje. (še vedno sem v tvoji koži mimogrede).
Glej. Zenska je pisala iz svoje perspektive. In po zenski navadi zahteva VSAJ tisto kar je ona. Obicajno vec.
Temu se rece tudi zenska algebra, kjer enacaj zamanjamo z [kvalifikacije primernega moskega] >= nje.
Koliko te zahteve kdo izpolnjuje ali ne je eno. Drugo pa je sicer svesplosno zanikanje sicer cisto matematicnega pristopa zenske do “resne” veze. Pac, taksne so zenske. Je kar je. Lahko obsojamo. Lahko ploskamo. Karkoli. Ni vazno. Vsak po svoje. Ampak matematike ne gre zanikati.
In, ja, tudi moski jo imamo. Ampak moska algebra je precej drugacna od zenske. Na zacetku nas je vecina maskih naivnih. Na matematiko se pomislimo ne. Potem pa… z leti, izkusnjami, … spoznamo zensko algebro in temu primerno se zacnemo tudi obnasati.
Toda tvoja pripomba je bila izražena zelo posplošeno, da imamo vse ženske sezname. Kaj se zdaj ven vlečeš in preobračaš povedano….politik :D[/quote]
Vse ženske imate sezname![/quote]
Zanimivo – spet sem izvedela nekaj novega o sebi…..morda mi je že zadnji čas, da si tak seznam sestavim, da je ne bom česa zamudila….toda kaj njemu pomagajo kljukice, če meni ocenjevani človek ne bo dal nobene 😀
Seznami gor ali dol…Ni človeka, ki bi lahko vse sprejemal brezpogojno in ne bi imel pogojev, ki mu določajo srečo ali zadovoljstvo.
Nekateri jih napišejo, drugi ne…Eni se jih zavedajo, drugi pa spet ne…Vendar še to ne pomeni, da ne vplivajo na izbor partnerja in na pogojevanje.
Če se v nekih pogojih najdemo, jih sprejmemo kot nekaj normalnega, če pa ne, pa jih obsojamo, ker se počutimo nevredne ali manjvredne.
Seznami gor ali dol…Ni človeka, ki bi lahko vse sprejemal brezpogojno in ne bi imel pogojev, ki mu določajo srečo ali zadovoljstvo.
Nekateri jih napišejo, drugi ne…Eni se jih zavedajo, drugi pa spet ne…Vendar še to ne pomeni, da ne vplivajo na izbor partnerja in na pogojevanje.
Če se v nekih pogojih najdemo, jih sprejmemo kot nekaj normalnega, če pa ne, pa jih obsojamo, ker se počutimo nevredne ali manjvredne.[/quote]
Ni brezpogojne ljubezni:)). Ali pa je, ampak morajo biti izpolnjeni vsi predpogoji, da padeš v takšno popolno ljubezen.
Obstajajo tudi ljudje, ki jim je skoraj vseeno, zato so vodljivi in je to njihova sreča. Bolj bi rekla, da se takšni ljudje nimajo preveč radi in so veseli, če jih kdo sprejme za svoje.
Forum je zaprt za komentiranje.