Ženski pogoji
No dej ti raje z glavo na zabavo povej kako bi mene očarala :)))[/quote]
Vem, kaj mene premakne pri moškem, da me začne zanimat… Zase pa ti veš, kaj narediš zanjo, da te pritegne in začara.[/quote]
Luckyme morda se motim ampak čuden občutek imam pri tebi 🙂
Itak, da so tvoje zabave druge, men je življenje zabavno že s kavo s smetano, ne rabim bit zadeta od 5 – ih rund po tvoji izbiri. Vidiš, s tabo bi se lahko samo kregala in to mi ni v zabavo.[/quote]
a ti si od 5 rund zadeta 🙂 zanimivo jaz sem alkoholiziran 2 bistveno različna pojma ampak ok…. zadet sem jaz prej od kafeja ker mi napumpa srce kot ti ga verjetno kaki ecstasy ali RedBull :)[/quote]
Glede na to, kako in kakšne pišeš že v treznem stanju, se raje drži soka. 🙂
Itak, da so tvoje zabave druge, men je življenje zabavno že s kavo s smetano, ne rabim bit zadeta od 5 – ih rund po tvoji izbiri. Vidiš, s tabo bi se lahko samo kregala in to mi ni v zabavo.[/quote]
Luckyme kakšen moški pa je po tvojem okusu? :))[/quote]
Ne izzivaj, bo izvlekla seznam, ki bo prekosil 10 alinej prejšnje punce. 🙂
matkic zeli povedat, da se zabava, ne glede na to, kam ga rine, samo da ni treba razmisljat. :)[/quote]
Zato pa so to brezglave zabave. Kjer se potem tolčeš po glavi in sprašuješ, kje si imel glavo. :)[/quote]…Ravno to, kje si imela glavo, je mama spraševala nosečo hči in ta ji odgovori:
“Pod volanom”…..
Ni test. 🙂 Spomnila sem se nanj. Všeč mi je.
“Ljudje pri vas, ” je rekel Mali princ, “negujejo pet tisoč vrtnic v enem samem vrtu… in ne najdejo v njem, kar iščejo… In vendar bi tisto, kar iščejo, lahko našli v eni sami vrtnici, v enem samem požirku vode…
Toda oči so slepe. Iskati moraš s srcem.”
“Samo otroci vedo, kaj hočejo. Zapravljajo čas s punčko iz cunj in ona je zanje vse, in če jim jo vzameš, se jočejo.”
“Bistva ne vidimo… Tako je s cvetico. Če ljubiš cvetico, ki rase na eni izmed zvezd, je lepo ponoči zreti v nebo. Zdi se ti, da zvezde cvetijo. Prav tako je z vodo. Vodo, ki si mi jo dal piti, je bila kot pesem zaradi škripca in vrvi…”
“Vse zvezde molče. Ti pa boš imel zvezde, kakršnih nima nihče… Ker bom živel na eni izmed njih in se bom na eni izmed njih smejal, se ti bo zdelo, da se vse zvezde smehljajo, kadar se boš ponoči zazrl v nebo. Imel boš zvezde, ki se smehljajo!”
Ni test. 🙂 Spomnila sem se nanj. Všeč mi je.
“Ljudje pri vas, ” je rekel Mali princ, “negujejo pet tisoč vrtnic v enem samem vrtu… in ne najdejo v njem, kar iščejo… In vendar bi tisto, kar iščejo, lahko našli v eni sami vrtnici, v enem samem požirku vode…
Toda oči so slepe. Iskati moraš s srcem.”
“Samo otroci vedo, kaj hočejo. Zapravljajo čas s punčko iz cunj in ona je zanje vse, in če jim jo vzameš, se jočejo.”
“Bistva ne vidimo… Tako je s cvetico. Če ljubiš cvetico, ki rase na eni izmed zvezd, je lepo ponoči zreti v nebo. Zdi se ti, da zvezde cvetijo. Prav tako je z vodo. Vodo, ki si mi jo dal piti, je bila kot pesem zaradi škripca in vrvi…”
“Vse zvezde molče. Ti pa boš imel zvezde, kakršnih nima nihče… Ker bom živel na eni izmed njih in se bom na eni izmed njih smejal, se ti bo zdelo, da se vse zvezde smehljajo, kadar se boš ponoči zazrl v nebo. Imel boš zvezde, ki se smehljajo!”[/quote]
Niso te fraze malce izrabljene, preproste, ne ravno za najbolj (filozofsko) zahtevne bralce:
– gledati moramo s srcem
– očem je bistvo nevidno
– kdor išče, ta najde
– ljubi in boš ljubljen
– …
🙂
Vprašaj to ženske…. Saj nenazadnje so one tiste ki v 90% zvez omejujejo (spolno gledano) spreminjajo (pospravljanje itd.)
Vedno mora bit po njihovo ”vedno”
Vprašaj to ženske…. Saj nenazadnje so one tiste ki v 90% zvez omejujejo (spolno gledano) spreminjajo (pospravljanje itd.)
Vedno mora bit po njihovo ”vedno”[/quote]
Naj te popravim, da je pri obeh spolih enako.[/quote]
Nevem poznam polno ljudi v zvezah pa je v veliki večini ženska tista ki omejuje moškega…..
on bi ga pil cel dan na pikniku pa bo ona mela čobo dol…. njega pa boli K če bo ona cel dan na jogi al pa s prijatlcami še bolše bo mel on več časa za pit…..
redkokdaj vidim tipa ki bi se mulo al pa težil al pa jamral….. verjamem pa da ene par jih obstaja nenazadnje obstajajo tudi taki kot so marko in Matjazko
Naj te popravim, da je pri obeh spolih enako.[/quote]
Nevem poznam polno ljudi v zvezah pa je v veliki večini ženska tista ki omejuje moškega…..
on bi ga pil cel dan na pikniku pa bo ona mela čobo dol…. njega pa boli K če bo ona cel dan na jogi al pa s prijatlcami še bolše bo mel on več časa za pit…..
redkokdaj vidim tipa ki bi se mulo al pa težil al pa jamral….. verjamem pa da ene par jih obstaja nenazadnje obstajajo tudi taki kot so marko in Matjazko[/quote]
Matkic je bistvena razlika, če moški kaj popije ali se ga napije-napiva. Jaz slednjega ne bi spreminjala, ampak bi mu v obraz povedala, da nisva kompatibilna in naj si poišče sebi primerno osebo za živet. Neumno je spreminjat ljudi, so taki kot so.
To kar je za tebe popivanje je za nekoga ”da spije nekaj”
Si spet spregledala bistvo… skriva se v besedi VEČINOMA…. Ziher je v več kot 50% primerov ženska tista tečna pa je cifra bližje 75% pomoje… in več kot 50% = VEČINA…. a je to težko razumet?
Vbistvu jaz še nisem vido in doživel primera ko bi zunaj tip svoji punci pravo naj neha pit al pa držal čobo do tal ker bi rad šel domov…. obratno… To pa ja… večkrat….
Forum je zaprt za komentiranje.