Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženski pogoji

Ženski pogoji

To je dobra tolažba za vse tiste, ki niso sposobni ljubiti, kar pomeni dajati sebe in sprejemati druge.

Aplavz!

Hahahahaha, car ! 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Kdo te pa zapre v kletko? Kaj nimaš nobene lastne volje? Copatar se pusti zapret v kletko.
Zame je poroka samo en dogodek, tako kot recimo rojstno dnevna zabava, po kateri se oba (najverjetneje) še isto pišeta. 🙂
Ti preveč kompliciraš.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

+1

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kdo te pa zapre v kletko? Kaj nimaš nobene lastne volje? Copatar se pusti zapret v kletko.
Zame je poroka samo en dogodek, tako kot recimo rojstno dnevna zabava, po kateri se oba (najverjetneje) še isto pišeta. 🙂
Ti preveč kompliciraš.[/quote]

… iz sivega povprečja, ki en bo nikoli vozil ferrarija. 🙂 Sori, ampak tako to je.
Pa vso srečo v svežem zakonu. Pridi še kaj napisat čez 15 let.

And they lived happily ever after.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Ljudje smo nagnjeni k temu (to je naša želja), da nas drugi sprejemajo in to takšne kot smo. Torej je to komplet, tako + kot -. Zadovoljevati dotične ljudi zgolj za to, da uresničimo ter zapolnimo njihov manjko na enem področju, daje občutek praznine.

Seveda pa velja…vsak po svoje, a ne:).[/quote]

hmmmm nekako mi to negre skupaj…. zakaj potem moram odrasti in me ne morjo sprejemat takega kot sem (baje nezrelega) ????

Saj Tudi če ti/jaz ali kdorkoli zapolni nek ”manjko” nekomu drugemu je on še vedno nas sprejel CELEGA takega kot smo samo uporabil je le en del sprejel pa je vse….. to je bistvena razlika če mene vprašaš….

je pa tisti del kar je naša želja zelo zanimivo izhodišče za neko čist drugo debato o prilagajanju… namreč za KOJI KURAC se pol bi naj prilagajalo če bi nas naj ljudje (torej tudi partner) sprejel z vsemi našimi + in – zakaj potem toliko neumnih komentarjev kako moram jaz(ali kdorkoli drug) bit bolj taki in manj taki in bolj taki….

A ni to kontradikt?[/quote]

Ne vem zakaj se tebi dogaja ta krivica, da vidijo le slabe lastnosti, v bistvu si pa tak mamin biser:).

Sprejeti manjko (to, o čemer je pisal Spider) ni enako temu, da se v celoti predaš neki osebi in te ta ista oseba sprejme takšnega kot si, edinstvenega, z vsemi muhami enodnevnicami ali letnicami:). Če bi se ljudje zadovoljili le z dajanjem en delček samega sebe, ne bi bili tako žalostni in osamljeni.

Kljub temu, kdo in kaj smo, je v vsaki vezi potrebno sprejemati kompromise, kar je daleč od tega, da spreminjaš drugega v bistvenih rečeš. Gre za izbiranje pravih vzorcev v mozaiku, tistih malenkosti, ki doprinesejo k boljšim odnosom. Zrela oseba to sprejme kot dopolnjevanje, rast in ne čuti pritiska v glavi, da ga nekdo hoče spreminjati.

Well, ženskega spola si, jaz pa ženske težko jemljem resno. Še posebej, ko mi svetujete kaj naj bi se oz. kako bi se moral obnašati do vas. Pejt to kakšnemu beta samcu najedat, meni grejo te vaše teorije čez eno uho not, čez drugo vn.

Lahko povem iz prve roke: meni so poročene, s katerimi sem bil, rekle, da jih znam poslušati, sem zanimiv sogovornik, plus tega jim je bil všeč tudi moj videz in splošno obnašanje.

.[/quote]

Oh, super, imaš vse prvine ,kar ženska rabi, no, skoraj vse, če odmislimo spolnost. ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Za razliko od tebe, ki nimaš nobene in ti je vrhunec lajfa brat mnenja in zgodbe drugih.

Pejt to kakšnemu beta samcu najedat, meni grejo te vaše teorije čez eno uho not, čez drugo vn.[/quote]
Saj mu je, pa ni štekal. Beta je beta z razlogom. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

zzz

Za razliko od tebe, ki nimaš nobene in ti je vrhunec lajfa brat mnenja in zgodbe drugih.[/quote]

Sijajen fant si, res dober za poslušanje, razumeš jih, lahko načneta globlje pogovore – idealen ženski prijatelj, in če ima vzporedno s tabo še strastnega ljubimca, ima vse, povsem zadovoljena ženska. ;))

hmmmm nekako mi to negre skupaj…. zakaj potem moram odrasti in me ne morjo sprejemat takega kot sem (baje nezrelega) ????

Saj Tudi če ti/jaz ali kdorkoli zapolni nek ”manjko” nekomu drugemu je on še vedno nas sprejel CELEGA takega kot smo samo uporabil je le en del sprejel pa je vse….. to je bistvena razlika če mene vprašaš….

je pa tisti del kar je naša želja zelo zanimivo izhodišče za neko čist drugo debato o prilagajanju… namreč za KOJI KURAC se pol bi naj prilagajalo če bi nas naj ljudje (torej tudi partner) sprejel z vsemi našimi + in – zakaj potem toliko neumnih komentarjev kako moram jaz(ali kdorkoli drug) bit bolj taki in manj taki in bolj taki….

A ni to kontradikt?[/quote]

Ne vem zakaj se tebi dogaja ta krivica, da vidijo le slabe lastnosti, v bistvu si pa tak mamin biser:).

Sprejeti manjko (to, o čemer je pisal Spider) ni enako temu, da se v celoti predaš neki osebi in te ta ista oseba sprejme takšnega kot si, edinstvenega, z vsemi muhami enodnevnicami ali letnicami:). Če bi se ljudje zadovoljili le z dajanjem en delček samega sebe, ne bi bili tako žalostni in osamljeni.

Kljub temu, kdo in kaj smo, je v vsaki vezi potrebno sprejemati kompromise, kar je daleč od tega, da spreminjaš drugega v bistvenih rečeš. Gre za izbiranje pravih vzorcev v mozaiku, tistih malenkosti, ki doprinesejo k boljšim odnosom. Zrela oseba to sprejme kot dopolnjevanje, rast in ne čuti pritiska v glavi, da ga nekdo hoče spreminjati.[/quote]

Aha smo že prišli pri spreminjanju in si se omejila LE NA bistvene reči….. kaj pa je bistveno? a ni to relativno za vsakega posameznika 🙂 ?

Samo zato ker ”ZRELA” oseba to sprejme kot dopolnjevanje ne pomeni da to ni spreminjanje… samo zakamufliraš ga z drugim izrazom…… Tako kot USA zakamuflirajo napad na suvereno državo pod masko POMOČI 🙂

najbolj zanimivo je da smo iz sprejemanja takega kot je že prešli na samo bistvene lastnosti ki jih najverjetneje določijo ženske?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tudi, če bi to bilo res matjažko, na drugi strani ti še vedno nisi izgubil nedolžnost z osebo. Živali iz kmetije tu ne štejejo.

😛

Kljub temu, kdo in kaj smo, je v vsaki vezi potrebno sprejemati kompromise, kar je daleč od tega, da spreminjaš drugega v bistvenih rečeš. Gre za izbiranje pravih vzorcev v mozaiku, tistih malenkosti, ki doprinesejo k boljšim odnosom. Zrela oseba to sprejme kot dopolnjevanje, rast in ne čuti pritiska v glavi, da ga nekdo hoče spreminjati.[/quote]

Aha smo že prišli pri spreminjanju in si se omejila LE NA bistvene reči….. kaj pa je bistveno? a ni to relativno za vsakega posameznika 🙂 ?

Samo zato ker ”ZRELA” oseba to sprejme kot dopolnjevanje ne pomeni da to ni spreminjanje… samo zakamufliraš ga z drugim izrazom…… Tako kot USA zakamuflirajo napad na suvereno državo pod masko POMOČI 🙂

najbolj zanimivo je da smo iz sprejemanja takega kot je že prešli na samo bistvene lastnosti ki jih najverjetneje določijo ženske?[/quote]

Seveda vsak vidi svoje bistvu, glavno da trčita dva skupaj, ki imata podobna bistva oz. so tolk združljiva, da niso moteča. Meni je logično, da se v zvezi partnerja dopolnjujeta. Komunikacija med njima je ključnega pomena in vpliva na razvoj dogodkov, ki sledijo. Pogovarjati se pomeni poslušati, slišati in biti slišan. Če najdeš takšnega sogovornika je marsikaj lažje in povsem mogoče.

Verjetno se ti sam od otroštva naprej nisi več nič spremenil in bi rad, da te sedaj zrela ženska sprejme tako otročjega za svojega moža. Imaš vso pravico poiskati tako. 🙂

Verjetno se ti sam od otroštva naprej nisi več nič spremenil in bi rad, da te sedaj zrela ženska sprejme tako otročjega za svojega moža. Imaš vso pravico poiskati tako. :)[/quote]
Pa če se noče poročiti, ker potem ne bi bil več vesel, nooo!

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Spider, vrži mladima dobermančkoma kakšno kost, vedno sta tako bevskajoče vesela, ko sta na uslugo gospodarju. Malo ju pohvali ali pa vsaj pobožaj, ko tako veselo z repkom zamahata ob tebi. :))

Ja Matkić, vidiš, ženski moraš znat prisluhnit, ji namenit večino prostega časa, pomit posodo še preden pride domov, pobrisat mizo, pripravit večerjo,…

Goldfisheva nas bo naučila nekaj novega danes. Stari, prav odprla mi je oči, zdaj vidim vso poanto zveze, počutim se močnega, kot še nikdar poprej. Kok je to hudo vse, prov vživel sm se ga.

Saj je Sadni danes že dobil priboljšek. Je Spiderju life rešil.

Glej…ko me vidiš…MIMOHOD, bi šlo?

Mene bi moški ubil, če bi me dušil večino mojega prostega časa. Kdo je o tem govoril? In ti pišeš o suženjstvu, ko omenjaš ter trpaš vsa gospodinjska dela na pleča moških.

Pojdi ven, realne ženske naj ti odpirajo oči. Naj že nekaj trči vate, pa magari brencelj.

Saj je Sadni danes že dobil priboljšek. Je Spiderju life rešil.[/quote]

V vsakem postu ga omenjata z Matkičem, meni sta se zasmilila, ampak on pa nič, hladen, ne zna ceniti njune vdanost, poslušnosti in predvsem pohlevnosti z stalnimi potrditvami in strinjanjem, kar izreče njun gospodar. Mogoče pa mu tudi malo odgovarja, da malo zabevskata, če slučajno Spiderju kak nepridiprav poskuša skriviti kak siv las. 😀

Verjetno se ti sam od otroštva naprej nisi več nič spremenil in bi rad, da te sedaj zrela ženska sprejme tako otročjega za svojega moža. Imaš vso pravico poiskati tako. :)[/quote]

Saj delam na tem….. drugač pa se itak da spremeniš od otroštva (čeravno sm otehnično otroci dokler imamo žive starše :)) vbistvu se človek relativno drastično spreminja tja nekje do 18-22 let….. potem se to zminimalizira tako telesno kot po ”čudi” (če odštejema katastrofalne dogodke in rejenje ali hujšanje :P)

Takih je zelo zelo zelo malo…. oziroma jih je dosti prvo leto ko sta skupaj potem začne odstotek drastično upadat!

In to potrjuje število ločitev… Zato pa vam govorijo drugi da gledate na zvezo in partnerstvo bolj idealistično kot je komuniem gledal na ureditev družbe….

In to je vzrok težav v partnerstvu današnjega časa…. ker idealizirate zvezo v svojih glavah v neko popolno predajo, 100% pripadanje in iskreno ljubezen in kaj jaz vem kaj še vse ki ne obstaja oziroma se dogaja tako malemu odstotku ljudi da čakat na njo je skoraj enako kot čakat na popoln sončev/lunin mrk….. zgodi se lahko ampak večini na tem forumu se nebo, morda zdaj kdo (marko) misli da se mu je že ampak se bo kaj lahko izkazalo da se mu ni in večini se bo…. bo pa par srečnežev ki so zadeli tako kot na LOTU in potem držijo vse ostale da so zasvojeni z igranjem LOTA oziroma iskanjem ljubezni 🙂

kdo je to rekel? jaz se nočem oziroma se najverjetneje NE BOM poročil iz čisto drugih razlogov o katerih je bila debata nekje drugje (obljubolomilec itd…) ker pač take zaprisege če me zdaj vprašaš nisem pripravljen dat in je nebom dokler nebom 100% da se je lahko držim cel lajf NE GLEDE NA DOGODKE 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close