Ženski pogoji
Ne, ti ničesar ne štekaš. Jutri bom mogoče videl kakšno, ki mi bo tudi všeč, pa bo čist drugačna. Kje je pol tu kakšen seznam?
In bereš površno, nisem napisal, da si ful želim to določeno žensko, temveč da mi je takšna vrsta ženske všeč.
Jaz imam merila, kakšne ženske so mi všeč, ampak ta merila so ohlapna, raztegljiva. Ni to seznam 10 točk.
Še vedno sem mnenja, da sezname pišejo v prvi vrsti razočarani in osamljeni ljudje.[/quote]
Lej, če greš kupovat sedežno s preveč ohlapnimi kriteriji, te bo prodajalec nagnal, ker mu ne boš znal povedat, kaj si želiš. :))
Preveč si se vpiknil v te točno določene kriterije. Saj tudi tista, ki jih je napisala ima ohlapne kriterije, naštela je pač nekaj fiksnih, ki so ji pomembni. Tudi ti jih imaš, če bi dobro pomislil o njih. 😉
A ti si pa mislil, da če ima moški psa in bere knjigo, da vedno isto zgleda in ima enak značaj in osebne lastnosti? :))
Ne, ti ničesar ne štekaš. Jutri bom mogoče videl kakšno, ki mi bo tudi všeč, pa bo čist drugačna. Kje je pol tu kakšen seznam?
In bereš površno, nisem napisal, da si ful želim to določeno žensko, temveč da mi je takšna vrsta ženske všeč.
Jaz imam merila, kakšne ženske so mi všeč, ampak ta merila so ohlapna, raztegljiva. Ni to seznam 10 točk.
Še vedno sem mnenja, da sezname pišejo v prvi vrsti razočarani in osamljeni ljudje.[/quote]
Ženska mora biti poštena. je recimo tvoje merilo.
Ki je zelo široko in zajema večjo populacijo. Ampak še vedno je neke vrste kriterij, ki ga mora izpolnjevati.
Se pa razlikuje od:
Imeti mora zelene oči, blond lase, dolge noge, srčaste polne ustnice …
Ampak v bistvu je enako!
Potem pa je verjetno to razlog, zakaj se tako otepaš dejstva, da imaš tudi ti nekje ta senzam. Prav, potem pa ga nimaš, da ne bo kdo slučajno mislil, da si osamljen.
Točno tako. Zabavna / energična / komunikativna / kolikor toliko lušna. Tu je že konec in nič itn. itn. Lahko pa dokažeš svojo trditev s copy / paste :)[/quote]
Ja, ampak rekel si, da nimaš seznama. Evo ga. :)) Je pač kratek, nisi zahteven. Samo čudno pa je, da v vsaki najdeš neko napako, glede na tako kratek seznam.
Točno tako. Zabavna / energična / komunikativna / kolikor toliko lušna. Tu je že konec in nič itn. itn. Lahko pa dokažeš svojo trditev s copy / paste :)[/quote]
Ja, ampak rekel si, da nimaš seznama. Evo ga. :)) Je pač kratek, nisi zahteven. Samo čudno pa je, da v vsaki najdeš neko napako, glede na tako kratek seznam.[/quote]
To ni seznam kmet neumen. Tudi Spider je napisal, da išče mirno in razgledano. To je preveč na splošno gledano, da bi lahko bil seznam. Seznam bi moral bit bolj specifičen, zato pa tudi obstajajo točke, pa alineje.
Ja, ampak rekel si, da nimaš seznama. Evo ga. :)) Je pač kratek, nisi zahteven. Samo čudno pa je, da v vsaki najdeš neko napako, glede na tako kratek seznam.[/quote]
To ni seznam kmet neumen. Tudi Spider je napisal, da išče mirno in razgledano. To je preveč na splošno gledano, da bi lahko bil seznam. Seznam bi moral bit bolj specifičen, zato pa tudi obstajajo točke, pa alineje.[/quote]
No prav, seznam by Sadni:
– lušna
– komunikativna
– energična
– zabavna
Nisem pa vedel, da obstajajo celo posebna pravila, kaj lahko damo na seznam in kaj ne. Kje piše to pravilo?
Seznam je vse, kar je več kot ena točka. Vsebina seznama ni enaka in se razlikuje. Tako kot se razlikujemo med sabo, so tudi kriteriji za sestavo seznama drugačni in neponovljivi. Ampak ta seznam ni mišljen kot poster, ki si ga prilimaš na fris in z njim hodiš okrog kot s trofejo ter delaš kljukce. Kakšne trdonje ste eni…direkt v zid.
To ni seznam kmet neumen. Tudi Spider je napisal, da išče mirno in razgledano. To je preveč na splošno gledano, da bi lahko bil seznam. Seznam bi moral bit bolj specifičen, zato pa tudi obstajajo točke, pa alineje.[/quote]
No prav, seznam by Sadni:
– lušna
– komunikativna
– energična
– zabavna
Nisem pa vedel, da obstajajo celo posebna pravila, kaj lahko damo na seznam in kaj ne. Kje piše to pravilo?[/quote]:D 😀
…in namenoma ni bolj podrobno definiran, da se lahko vsako eliminira, če postane “pregusto”…. :)))
Dva sta se naveličala hoditi z avtobusom v službo in si zadata nalogo, da bosta to spremenila!
Prvi si je rekel da si bo kupil AVTO.
Drugi pa si je rekel da bo kupil Mazdo 3, staro največ 4 leta, rdeče barve…..
Tudi prvi si je naredil seznam, kriterij, merilo kako bo rešil problem, Le da je njegov ohlapnejši od drugega.
Napisanih res ne. 🙂
Treba pa je vseeno vedeti in upoštevati, da njene želje prav tako bazirajo na nekih pogojih in merilih.
Če v glavi ne bi imela seznama ali pogojev, potem bi lahko takšno žensko dobil vsak, ki bi si jo želel. Pa naj bo avantura, ali resna veza….S tem pa bi bila še manj kot pa prostitutka.
Dva sta se naveličala hoditi z avtobusom v službo in si zadata nalogo, da bosta to spremenila!
Tudi prvi si je naredil seznam, kriterij, merilo kako bo rešil problem, Le da je njegov ohlapnejši od drugega.[/quote]
Dober primer. Ampak pazi zdaj, ko bo eden od “borcev za pravice” napisal, da kupovanje avtov ni isto kot iskanj ženske. Pol si pa pečen. 🙂
Tudi prvi si je naredil seznam, kriterij, merilo kako bo rešil problem, Le da je njegov ohlapnejši od drugega.[/quote]
Dober primer. Ampak pazi zdaj, ko bo eden od “borcev za pravice” napisal, da kupovanje avtov ni isto kot iskanj ženske. Pol si pa pečen. :)[/quote]
Razlika je da prvi primer daje možnost praktično vsakomur, drugi pa je naravnan tako da ti daje že vnaprejšnje opravičilo ko skenslaš žensko…. je pa res da pri prvem daje ”ohlapnost” enako možnost da jo prilagajaš svojem dnevnem počutju in razpoloženju
Dejstvo je da če se ženska obrne vstran od mene in odide ko sliši da ne berem ”high” literature ipd ampak Gospodarja prstanov, Hobbita, Silmarilliona, Antične pripovedke Micheal Crichtona….. sem vesel da se je obrnila in odšla 🙂
Da naj bo vseeno samska… ker je zateženo bitje do amena in še naprej 🙂 bo bolše za vse moške![/quote]
Tega, ali je res zatežena ali ne, ne vemo – pa tudi če bi imela partnerja/tipa/fanta še ne pomeni, da bi bila manj zatežena; nekateri ljudje so žal prirojeno zateženi, jim nikoli ni nič ni prav ipd, z njimi res ni enostavno shajati 🙂
A v osnovni temi pa ni nihče prebral, da je bila prej 7 let v zvezi in da še niti eno leto ni samska?
Forum je zaprt za komentiranje.