Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženski pogoji

Ženski pogoji

Zadel point v nulo!

Nekoga si dopolnil, torej razumeš kaj je želel povedati in mene zanima, če si ti ta, ki ve da temu sledi opravičevanje, iskanje krivde oz če ti to počneš, da opravičuješ sebe, svojo neuspešnost, vališ krivdo na druge? Čudno, da nisi ene vrstice razumel, še bolj da si označil moj post kot podjebavanje. Če ti je potem kaj lažje pri srcu, moj post lahko vzameš kot podjebavanje :)[/quote]
Ne razumem kaj hočeš s tem”Si se našel v tem?” Kaj je smisel tega vprašanja?[/quote]

Če počneš to, da opravičuješ sebe, svojo neuspešnost, vališ krivde na druge? Torej, si se našel v svojem dopolnjenem stavku, ker tak si? To je smisel mojega vprašanja.

Končno se našla ena normalna tu gor. Iskrena, welcome on board 😉

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ne razumem kaj hočeš s tem”Si se našel v tem?” Kaj je smisel tega vprašanja?[/quote]

Če počneš to, da opravičuješ sebe, svojo neuspešnost, vališ krivde na druge? Torej, si se našel v svojem dopolnjenem stavku, ker tak si? To je smisel mojega vprašanja.[/quote]
Smisel tvojega vprašanja je čisto nekje drugje in ga ne bom še enkrat napisal, da se ne bom ponavljal.
Torej po tvoje naj bi jaz bil tak, ker sem komentiral nekaj. Torej kakšna si ti, ko komentiraš na moje komentarje?

Zadel point v nulo![/quote]

Neprivlačnim, nedružabnim ženskam je vseeno, samo da jih nekdo obrajta. Vse druge ženske vemo, zakaj smo in kam plujemo. Spider z vsakim postop dokazuje, da živi namišljenem svetu brez izkušenj.

Neprivlačnim, nedružabnim ženskam je vseeno, samo da jih nekdo obrajta.[/quote]

Zadela v nulo ! 🙂

Nikomur ni vseeno, s kom ima opravka. Kje sem to napisal, lol?

Ampak “ne biti vseeno” in “imeti seznam” ni isto.

Ti pa provociraj dalje, dajaj v nič mnenja drugih, samo svojo brezveznost dokazuješ.

Verjamem pa, da uporabnice dejting portalov delate sezname, sej vaše življenje je en sam seznam. Ampak včasih je dobro iti malo med ljudi, ne pa samo togo modrovati in posnemati Marka.

Če počneš to, da opravičuješ sebe, svojo neuspešnost, vališ krivde na druge? Torej, si se našel v svojem dopolnjenem stavku, ker tak si? To je smisel mojega vprašanja.[/quote]
Smisel tvojega vprašanja je čisto nekje drugje in ga ne bom še enkrat napisal, da se ne bom ponavljal.
Torej po tvoje naj bi jaz bil tak, ker sem komentiral nekaj. Torej kakšna si ti, ko komentiraš na moje komentarje?[/quote]

Kakršna sem pač sem, take it or leave it 🙂 Še vedno te lahko vprašam ali si tak, kakor si dopolnil stavek? Če ne želiš odgovoriti, tudi prav 🙂

Neprivlačnim, nedružabnim ženskam je vseeno, samo da jih nekdo obrajta. Vse druge ženske vemo, zakaj smo in kam plujemo. Spider z vsakim postop dokazuje, da živi namišljenem svetu brez izkušenj.[/quote]

Ti če bi mela jajca bi se ne skrivala za monitorjem in kokodakala in bi mela pogum, ter spoznala te ljudi, da vidiš kdo pa kaj so. Sicer pa od tebe že videno marsikaj in taprava se oglaša. TOliko vzvišenosti in nadutosti, da od arogance in ignorance niti ne pišem mnogo pove kaj za se osebek si.
Jaz ne družbena in plašna, prosim te?! Ti v moje čevlje ne bi mogla stopit, ne pa jih nosit. Prizemlji se mal!
Sicer pa ribca, zakaj vidiš v nekaterih ženskah zmeraj samo slabo? Me pa tudi zanima zakaj vse kar ni po tvojem okusu vse manjvredno in zaničuješ?

Za večino to velja, itak. Obstajajo pa potem še izjeme, ki na vsak način želijo izpasti zaželjene, če jim to ne uspe v rl, pa potem vsaj na forumu. Tist seznam, ki ga objavi na forumu ji je kot neke vrste samoterapija, samopotrditev, da z njo še vedno vse štima. No mi o teh govorimo 🙂

Neprivlačnim, nedružabnim ženskam je vseeno, samo da jih nekdo obrajta. Vse druge ženske vemo, zakaj smo in kam plujemo. Spider z vsakim postop dokazuje, da živi namišljenem svetu brez izkušenj.[/quote]

Ti če bi mela jajca bi se ne skrivala za monitorjem in kokodakala in bi mela pogum, ter spoznala te ljudi, da vidiš kdo pa kaj so. Sicer pa od tebe že videno marsikaj in taprava se oglaša. TOliko vzvišenosti in nadutosti, da od arogance in ignorance niti ne pišem mnogo pove kaj za se osebek si.
Jaz ne družbena in plašna, prosim te?! Ti v moje čevlje ne bi mogla stopit, ne pa jih nosit. Prizemlji se mal!
Sicer pa ribca, zakaj vidiš v nekaterih ženskah zmeraj samo slabo? Me pa tudi zanima zakaj vse kar ni po tvojem okusu vse manjvredno in zaničuješ?[/quote]

Ah ni čist tko kot pišeš, ampak saj je v končni fazi vseeno. Ti imaš svoje mnenje in jst svojega. Preprosto, brez hude zgodbe v ozadju.

Moj komentar je letel na Spiderjevo trditev. Ne vem, kdo si ti, niti me ne zanima. Večkrat vidim le dobro, pa jih dobim po buči. Trudim se sprejemati mnenja drugih, kljub temu da se ne strinjam. Enkrat mi bolj rata, drugič manj.

Eni ne štekajo, da imeti seznam in imeti kriterije ni isto. Zato trajbajo svojo bedno teorijo, da ima vsakdo seznam, če ga nima, pa je čuden.

Sicer pa ribca, zakaj vidiš v nekaterih ženskah zmeraj samo slabo? Me pa tudi zanima zakaj vse kar ni po tvojem okusu vse manjvredno in zaničuješ?[/quote]

Ah ni čist tko kot pišeš, ampak saj je v končni fazi vseeno. Ti imaš svoje mnenje in jst svojega. Preprosto, brez hude zgodbe v ozadju.

Moj komentar je letel na Spiderjevo trditev. Ne vem, kdo si ti, niti me ne zanima. Večkrat vidim le dobro, pa jih dobim po buči. Trudim se sprejemati mnenja drugih, kljub temu da se ne strinjam. Enkrat mi bolj rata, drugič manj.[/quote]
Da ne bo drugič pomote komu je namenjen, pa daj kaj pobrisat! Mi deluje, kot da se vlečeš ven iz zagate.

Saj pod besedo seznam ni mišljeno dobesedno napisano po alinejah. Ves čas govorimo o kriterijih, pričakovanjih itd.! Shit ej.

Moj komentar je letel na Spiderjevo trditev. Ne vem, kdo si ti, niti me ne zanima. Večkrat vidim le dobro, pa jih dobim po buči. Trudim se sprejemati mnenja drugih, kljub temu da se ne strinjam. Enkrat mi bolj rata, drugič manj.[/quote]
Da ne bo drugič pomote komu je namenjen, pa daj kaj pobrisat! Mi deluje, kot da se vlečeš ven iz zagate.[/quote]

Kakšne zagate?:) Misliš, da se opravičujem oz. bi se morala? Ne, samo pojasnjujem…v izogib nadaljnemu nesporazumu, ki bi nastal čisto po nepotrebnem.

Eni ne štekajo, da imeti seznam in imeti kriterije ni isto. Zato trajbajo svojo bedno teorijo, da ima vsakdo seznam, če ga nima, pa je čuden.[/quote]

Eni ne štekajo, da imeti seznam in imeti kriterije ni isto. Zato trajbajo svojo bedno teorijo, da ima vsakdo seznam, če ga nima, pa je čuden.[/quote]
Jst sploh nevem kako bi si lahko izdelal tak seznam. Kje sploh začet, pa kje končat ?

1. Ne sme jest sira
2. Kontaktne leče ne sme nosit
3. Če posluša metal jo skenslam
4. Kva boš oblekla ? Pajkice odpadaju.
,…

Ne pač resno zdej, to moraš bit prov na horsu. Pa kje piše, da bo tok in tok alinej dovolj in zakaj lih 10 ?

Po svoji želji pa itak po meni, po svojem seznamu. :))[/quote]

Ne. Ampak kaj bi ti o tem vedel, itak nisi nikoli kaj dost zunaj pecal žensk. zato so ti tuji pojmi kot so naslada, privlačnost, strast, šarm, karizma in še kaj.

Ti si prepričan, da ima vsaka ženska nek seznam, ker si ga ti imel in Petra tudi in ko sta s ena netu dobila sta primerjala sezname in ugotovila, da je to to.

Ni ti pa jasno, da pri čisto vseh to vseeeno ne deluje tako.[/quote]
Meni je jasno, da eni nimajo nobenih kriterijev ali pa se jih slpoh ne zavedajo. Saj sem napisal zgoraj. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spider, zadnjič si pisal o eni, ki si jo videl in ji prisluškoval. Napisal si, da to je pa ženska, ki bi si jo ti želel. Opiši jo kakšna je bila in imel boš seznam, za katerega praviš, da ga nimaš. Saj noben ni rekel, da imaš ceglc žepu in ga potem primerjaš z žensko, ko jo vidiš. Vsi imamo ta seznam v glavi, v svoji prdstavi o tem, kakšen bi naj kdo bil, da nam ustreza. Če pa ga hočemu ubesedit (kar sam ne delam), pa dobiš seznam, za katerega ti trdiš, da ga eni nimajo. Vsi ga imajo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tisočič. Kriterije imamo vsi. Ne delamo si pa seznamov, ne v glavi, ne kje drugje.

V čem pa je razlika med seznamom in kriterijem? Če si ti želiš, da je ženska cinična (ena od lastnosti), imaš to lastnost na seznamu želja. In to je kriterij, kateremu mora tvoja “sanjska” ženska ustrezati. :))

Vsi imamo kriterije bebček. Samo ne tok specifične, da bi si lahko cel seznam naredil iz tega.

Mogoče imaš slab spomin. Bom te jaz spomnil o seznamu, ki si ga tukaj že našteval… mora biti duhovita, zabavna, lepa postava itn. itn. Pa nisem sse niti vsega spomnil, niti verjetno nisi celega seznama napisal. 😉

Isti shit, samo drugače zapakirano. Seznam je sestavljen iz nanizanih kriterijev. Lahko jih imaš konfuzno razmetane po glavi, ampak to je sklop, skupek ali če hočeš (ti nočeš) seznam. Stvar je le v besedni iterpretaciji, ampak vsi mislimo isto. Pika.

Vsak kriterij je specifičen.

Ne, ti ničesar ne štekaš. Jutri bom mogoče videl kakšno, ki mi bo tudi všeč, pa bo čist drugačna. Kje je pol tu kakšen seznam?

In bereš površno, nisem napisal, da si ful želim to določeno žensko, temveč da mi je takšna vrsta ženske všeč.

Jaz imam merila, kakšne ženske so mi všeč, ampak ta merila so ohlapna, raztegljiva. Ni to seznam 10 točk.

Še vedno sem mnenja, da sezname pišejo v prvi vrsti razočarani in osamljeni ljudje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close