Ženski pogoji
Sem vesel, da so ženske kot si ti, vendar so tudi ženske s takšnimi seznami (bolestnimi ali malo manj bolestnimi), kot je gornji.[/quote]
Tako kot je naveden zgornji seznam je zame nesprejemljiv za živet v dvoje, meni to deluje kot vprega, ne pa, da jezdita skupaj v neko lepše življenje.[/quote]
Se strinjam. 🙂 zato pa imam na seznamu… čimdlje od takih žensk 🙂 pa smo spet pri seznamu
+1[/quote]
Nezahtevnim moškim je vseeno s katero pristanejo v postelji, samo da uresničijo svojo primarno potrebo. In jim ni več jasno, zakaj je teh žensk čedalje manj. Očitno so začele delati seznam, s katerimi buhtelji nikoli več nikamor.[/quote]
Ja, ker do seksa je ful težko pridt ane ? In ženske so kao ful zahtevne, vse hodijo naokoli s seznamom in črtajo katere lastnosti se jim ne dopadejo. Potem se pa zbudiš s prstom v riti in ugotoviš, da take visijo samo na forumih, pa na dating portalih. Nobena ni tok zakompleksana in polna predsodkov, kot ti Goldfish, nobena. Kot sem ti že napisal, več bo treba vn hodit, seksala verjetno tudi nisi že najmanj 10 let, če ne bi me že zdavnaj pustila pri miru in se prenehala zaletavat v moje poste.
And before, te ženske sploh niso zahtevne, samo delujejo vam takšne. V resnici ravno te veljajo za najbolj obupane. Ker poglejte, če je ženska neprivlačnega videza in istočasno premalo komunikativna, potem bo težko sploh na koga naletela. Potem pa pride domov in vsa jezna, nepotešena, sestavi seznam idealnega moškega, ki ga pa itak nikoli ne bo spoznala.
Ti si še premlad. Eni pa itak nikoli ne odrastejo. ;)[/quote]
Marko, taki kot si ti, taki dobrodušni naivneži, padejo najbolj na trdna tla, ko/če:
– jih ženska zapusti
– prevara
– se zgodi kaj tretjega, neprijetnega
Ker so celo življenje verjeli, da delajo vse prav in da se njim to pač ne bo nikoli zgodilo.
Takih bolečih zgodb je med.over.net poln.
Jaz ti želim, da se ti kaj takega ne bi zgodilo. Ampak, ne škodi na življenje gledati malo bolj realno, ne pa kot prvič zaljubljen najstnik.
…z namenom, da opraviči samo sebe in svojo neuspešnost. Valjenje krivde na druge :)[/quote]
Si se našel v tem? V valjenju krivd, opravičevanju,…. ?[/quote]
Torej če nekaj komentiram se takoj najdem nekje?
Sploh ne razumem tega tvojega vprašanja? Mi lahko bolj natančno postaviš vprašanje ali podjebavaš kot Marko in še ena…
Ti si še premlad. Eni pa itak nikoli ne odrastejo. ;)[/quote]
Marko, taki kot si ti, taki dobrodušni naivneži, padejo najbolj na trdna tla, ko/če:
– jih ženska zapusti
– prevara
– se zgodi kaj tretjega, neprijetnega
Ker so celo življenje verjeli, da delajo vse prav in da se njim to pač ne bo nikoli zgodilo.
Takih bolečih zgodb je med.over.net poln.
Jaz ti želim, da se ti kaj takega ne bi zgodilo. Ampak, ne škodi na življenje gledati malo bolj realno, ne pa kot prvič zaljubljen najstnik.[/quote]
Motiš se Spider. Meni se je to že zgodilo. Sem bil prizadet in sem šel naprej, se zavedam kaj je bilo narobe, sem se naučil na lastni izkušnji, zato mi ni treba bežati od tega. Nisem nikoli verjel, da delam vse prav, verjel sem pa, da sem delal vse kar je bilo v mojih močeh v danem trenutku. Verjamem, da tako ravnamo vsi.
Po svoji želji pa itak po meni, po svojem seznamu. :))[/quote]
Ne. Ampak kaj bi ti o tem vedel, itak nisi nikoli kaj dost zunaj pecal žensk. zato so ti tuji pojmi kot so naslada, privlačnost, strast, šarm, karizma in še kaj.
Ti si prepričan, da ima vsaka ženska nek seznam, ker si ga ti imel in Petra tudi in ko sta s ena netu dobila sta primerjala sezname in ugotovila, da je to to.
Ni ti pa jasno, da pri čisto vseh to vseeeno ne deluje tako.
Si se našel v tem? V valjenju krivd, opravičevanju,…. ?[/quote]
Sploh ne razumem tega tvojega vprašanja? Mi lahko bolj natančno postaviš vprašanje ali podjebavaš kot Marko in še ena…[/quote]
Nekoga si dopolnil, torej razumeš kaj je želel povedati in mene zanima, če si ti ta, ki ve da temu sledi opravičevanje, iskanje krivde oz če ti to počneš, da opravičuješ sebe, svojo neuspešnost, vališ krivdo na druge? Čudno, da nisi ene vrstice razumel, še bolj da si označil moj post kot podjebavanje. Če ti je potem kaj lažje pri srcu, moj post lahko vzameš kot podjebavanje 🙂
Sploh ne razumem tega tvojega vprašanja? Mi lahko bolj natančno postaviš vprašanje ali podjebavaš kot Marko in še ena…[/quote]
Nekoga si dopolnil, torej razumeš kaj je želel povedati in mene zanima, če si ti ta, ki ve da temu sledi opravičevanje, iskanje krivde oz če ti to počneš, da opravičuješ sebe, svojo neuspešnost, vališ krivdo na druge? Čudno, da nisi ene vrstice razumel, še bolj da si označil moj post kot podjebavanje. Če ti je potem kaj lažje pri srcu, moj post lahko vzameš kot podjebavanje :)[/quote]
Ne razumem kaj hočeš s tem”Si se našel v tem?” Kaj je smisel tega vprašanja?
Forum je zaprt za komentiranje.