Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženski parfum

Ženski parfum

Kateri ženski parfumi ali toaletne vode so vam všeč?

Želiš po abecedi, glede na letne čase…?

Nima veze kak vrstni red. Ti napiši kaki so tebi dobri. Lahko jih pa razvrstiš po letnih časih.

Nima veze kak vrstni red. Ti napiši kaki so tebi dobri. Lahko jih pa razvrstiš po letnih časih.[/quote]Ona je naravna in se v sozvočju z naravo tudi nadišavi 😉
Spomladi diši po zvončkih in trobenticah, poleti po travniškem cvetju, jeseni po jabolkah in hruškah, pozimi pa po…. ammmm… suhomesnatih izdelkih….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Nima veze kak vrstni red. Ti napiši kaki so tebi dobri. Lahko jih pa razvrstiš po letnih časih.[/quote]Ona je naravna in se v sozvočju z naravo tudi nadišavi 😉
Spomladi diši po zvončkih in trobenticah, poleti po travniškem cvetju, jeseni po jabolkah in hruškah, pozimi pa po…. ammmm… suhomesnatih izdelkih….. :))))[/quote]

On_, kako me ti ne poznaš:)))).

Zdaj za poleti mi je ok Kenzo Indigo, Chance Chanel, Lacoste, Noa. Zimski vonji pa Armani Code, Nina Ricci, Versace crystal noir.

Poletni:
Indian Summer – perfume (Priscilla Presley), Addict Sensuelle (Dior), Yellow Diamond (Versace), Light Blue (D&G), Omnia Green Jade (Bvlgari), Velvet Hour (Kate Moss), Max Mara

Zimski:
Light Blue (D&G), Addict Sensuelle (Dior), Hypnotic Poison (Dior)

Moj parvum je pa: Pred sexom The One (GB) po sexu pač dišim po ženski, kakršen parfum je pač že imela 🙂

Meni so parfumi moteči, še posebej, ko nekoga vohaš na par metrov.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ben so tudi pacienti k zgleda da se kopajo v njih.

Meni je pa všeč, če se zavoha na daleč…seveda ne švic:))).

Ne sekiraj se. Saj bližje ti nikoli ne bo uspelo priti.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ne sekiraj se. Saj bližje ti nikoli ne bo uspelo priti.[/quote]

Zrelejšim damam, ki so preveč kolonjskih dišav zlile nase? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kot da te mlade nenadišavljene spustijo kaj bližje.

RIP matjažko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close