ženski parfum – univerzalen?
…ki ga bo za začetek interpretirala po svoje, tako da bo napad v resnici namenjen temu, kar si bo ‘nmmn’ predstavljala, ne pa temu, kar bo Žogca eventuelno napisala.[/quote]
ne gostpa, to najbrž velja za vas, jaz sem svoje nestrinjane argumentirala in ni v predstavah… to velja za vas, ki ste se zdaj odločili spraviti name, dajte si duška gospa senza :))[/quote]
Pa daj se no umiri, saj ti nihče nič noče. Pojdi na zrak. Zaradi enga parfuma,si že cel dan na preži.
ne gostpa, to najbrž velja za vas, jaz sem svoje nestrinjane argumentirala in ni v predstavah… to velja za vas, ki ste se zdaj odločili spraviti name, dajte si duška gospa senza :))[/quote]
Po tvoji lastni interpretaciji besede “Da se razumemo…” pritičejo diktatorjem oz. so zate diktatorski način izražanja, je tako?
O tem govorim, kaj si boš pa zraven namislila, se me pa ne tiče. Ampak, če ti je v uteho, ti lahko napišem, da si žrtev. Vsi se spravljajo nate, ti pa mala, nedolžna in neškodljiva ptičica, a ne?[/quote]
nisem nobena žrtev… samo komuniciram in izražam nestrinjanje… zakaj se ti mešaš in igraš advokata, kot ti ni nihče nič rekel, pa pri sebi presodi, razčisti in popucaj…
najbrž se imaš pa prav ti sama za popolno in oh in sploh, da se tako vmešavaš in postavljaš v vlogo nekega razsodnika, ko pa te ni nihče nič vprašal ne prosil, da to počneš…
gospa draga tema je o parfumih – ne o tvojih laičnih prostočasnih sodbah mene, s katerimi si pucaš sama svoj ego…
Pa daj se no umiri, saj ti nihče nič noče. Pojdi na zrak. Zaradi enga parfuma,si že cel dan na preži.[/quote]
velja ta nasvet prav zate – umiri se pojdi na zrak, tema je o parfumih in ne o sodbah mene, bo šlo :))
jaz sem komentirala parfume, in nestrinjanje na to temo, ve ženščine ste se spravile na osebne sodbe mene…
tako,da zadihajte in podjite svoje egote ven v naravo pucat, ne na meni…
Pa daj se no umiri, saj ti nihče nič noče. Pojdi na zrak. Zaradi enga parfuma,si že cel dan na preži.[/quote]
velja ta nasvet prav zate – umiri se pojdi na zrak, tema je o parfumih in ne o sodbah mene, bo šlo :))
jaz sem komentirala parfume, in nestrinjanje na to temo, ve ženščine ste se spravile na osebne sodbe mene…
tako,da zadihajte in podjite svoje egote ven v naravo pucat, ne na meni…[/quote]
Celo temo si spackala
Opažam, da ji težiš enako kot si ji včeraj v temi o tistem stanovanju. Kje je ona napisala, da ta parfum smrdi? Nikjer. Uživaš, da ji najedaš. Jutri boš spet nekaj našla, da boš romane pisala o enem njenem stavku.[/quote]
Očitno ti uživaš,da najedaš mene, ker me očitno zasleduješ in se vame vpikuješ, jaz sem repšlicirala njej ne tebi… ampak ti mene napadaš… in replicirala sem nestrinjanje s tem, ker je pisala,da naj bi po njenem veljalo za parfum, ki ga sploh kao ne uporablja, ker ji je ostal v omari… a zmoreš to razumeti… na to se je nanašalo moje nestrinjanje, ne na okus do vonjave – torej všečnost ali ne…očitno tega ne zmoreš razumeti pa čeprav to večkrat ponavljam
lahko jo zagovarjaš – ampak, da je totalno nezanesljiva v svojih besedah, je pa dokazala v včerajšnji temi o stanovanju, kjer sem ja liogično ji argumentirala na njenih besedah, ki jih je obračala in takisto je to počela kot tudi v temi o božični večerji… nas je več to opazilo…[/quote]
Parfum iz omare je za v smeti, ker začne smrdeti. Tudi znamka.
Zmente se pa, o čem se boste v naprej sploh pogovarjale, ker še niste dorekle niti ene stvari, ker se krešete. In pizdulirate za brez veze.
Se je pa težko znebit nekoga, kjer pojma človek nima niti, zakaj mu #teži# v praksi in zelo #diskretno# z nasmehom, kjer ne zna šteti do pet.
Naj še kdo reče, da to ni odraz realnosti, le z drugim načinom haha.
Sicer pa umita žajfa ne smrdi, smrdi pa neumita koža. Da bo bolj jasno, tudi umazan jezik.
tako,da zadihajte in podjite svoje egote ven v naravo pucat, ne na meni…[/quote]
Celo temo si spackala[/quote]
samo da je tvoj prispevek vrhunec dodane vrednosti k temi :)) najbrž iz tvoje strašanske tantrične mirnosti :))
Pač tudi feromoni, ki oddajajo že naravni vonj in tudi energijo haha. Zunanja vonjava je eno, drugo je, kaj vonjave človeka samega oddajajo, tako v vonju, kot energiji. Univerzalnosti ni, je pa dejstvo, da nekaj paše, nekaj pa ne. Ne glede na odstopanja nians.[/quote]
Ma ja, želela sem povedati, da se je neumno prerekati o vonjiavah, ker tukaj ni absolutne resnice in pravila.
Pač tudi feromoni, ki oddajajo že naravni vonj in tudi energijo haha. Zunanja vonjava je eno, drugo je, kaj vonjave človeka samega oddajajo, tako v vonju, kot energiji. Univerzalnosti ni, je pa dejstvo, da nekaj paše, nekaj pa ne. Ne glede na odstopanja nians.[/quote]
Ma ja, želela sem povedati, da se je neumno prerekati o vonjiavah, ker tukaj ni absolutne resnice in pravila.[/quote]
Saj vem, tudi po ostalih univerzalnih receptih sprašujejo, pa jih ni. So pa poti. In sprašujejo še po bolj #univerzalnih#, ker želijo tako vedeti, da je to to. In je problem, če temu ni tako. V igri Ega je to problem vsakega zase. Sicer upam, da je razumljeno, da univerzala vonja ni. Ker organizem svoje pove.
Ampak, kregati se zaradi tudi tega … haha.
Po tvoji lastni interpretaciji besede “Da se razumemo…” pritičejo diktatorjem oz. so zate diktatorski način izražanja, je tako?
O tem govorim, kaj si boš pa zraven namislila, se me pa ne tiče. Ampak, če ti je v uteho, ti lahko napišem, da si žrtev. Vsi se spravljajo nate, ti pa mala, nedolžna in neškodljiva ptičica, a ne?[/quote]
nisem nobena žrtev… samo komuniciram in izražam nestrinjanje… zakaj se ti mešaš in igraš advokata, kot ti ni nihče nič rekel, pa pri sebi presodi, razčisti in popucaj…
najbrž se imaš pa prav ti sama za popolno in oh in sploh, da se tako vmešavaš in postavljaš v vlogo nekega razsodnika, ko pa te ni nihče nič vprašal ne prosil, da to počneš…
gospa draga tema je o parfumih – ne o tvojih laičnih prostočasnih sodbah mene, s katerimi si pucaš sama svoj ego…[/quote]
Muci, na javnem forumu mi pa res ni treba prositi za dovoljenje, da se lahko oglasim.
Sestavek, na katerega se je nanašal moj komentar, je bil napad na Žogco, čeprav se tebi mogoče zdi, da si še vedno govorila samo o parfumu, tako da ni ravno najbolj pravično drugim očitati, da pišejo mimo teme. V končni fazi sem tudi jaz samo nestrinjanje izražala. 🙂
evo dodajam še nekaj drugih mnenj in opisov o parfumu s strani uporabnic za bolj širšo sliko sliko o parfumu J’adore od Diorja
http://www.planet-lepote.com/kozmetometer/dior-jadore/total/20%5B/quote%5D
Komentarji so popolnoma taki kot je treba….to je idealen parfum za vse starosti in za vse prilike…ne presladek, ne prevec svez, ni vsiljiv, obstojen itd…ja, drag pa je…
gospa draga tema je o parfumih – ne o tvojih laičnih prostočasnih sodbah mene, s katerimi si pucaš sama svoj ego…[/quote]
Muci, na javnem forumu mi pa res ni treba prositi za dovoljenje, da se lahko oglasim.
Sestavek, na katerega se je nanašal moj komentar, je bil napad na Žogco, čeprav se tebi mogoče zdi, da si še vedno govorila samo o parfumu, tako da ni ravno najbolj pravično drugim očitati, da pišejo mimo teme. V končni fazi sem tudi jaz samo nestrinjanje izražala. :)[/quote]
spoštljivost ti je španska vas, ker jaz nisem zate nobena muci, ampak s tem itak kažeš svoj odnos, in potem ironično druge sodiš…
pa še enkrat – forum je javen in ima teme odprte in ja zaželjeno in namenjeno je temu je da podaš mnenje na temo in diskusijo v tej smeri, ne pa da na osebne sodbe na ljudi… ti pa pač očitno samo s tem namenom odpiraš teme, ker še nisem zasledila,da bi povedala karkoli od parfuma… samo uživaš ko napadaš mene – ja ti napadaš mene in potem ironično meni očitaš napad…
pa bolje,da zaključim s tabo in z vsemi ostalimi… itak si s tem pisanjem tudi potrdila očitno prav tisto kar sem napisala že na začetku – da žogi se ne sme nič nasprotno izraziti, ker potem si zaslužimo osebni napad, če se ne strinjamo z njenim mnenjem glede tematike odprte teme.
Sestavek, na katerega se je nanašal moj komentar, je bil napad na Žogco, čeprav se tebi mogoče zdi, da si še vedno govorila samo o parfumu, tako da ni ravno najbolj pravično drugim očitati, da pišejo mimo teme. V končni fazi sem tudi jaz samo nestrinjanje izražala. :)[/quote]
spoštljivost ti je španska vas, ker jaz nisem zate nobena muci, ampak s tem itak kažeš svoj odnos, in potem ironično druge sodiš…
pa še enkrat – forum je javen in ima teme odprte in ja zaželjeno in namenjeno je temu je da podaš mnenje na temo in diskusijo v tej smeri, ne pa da na osebne sodbe na ljudi… ti pa pač očitno samo s tem namenom odpiraš teme, ker še nisem zasledila,da bi povedala karkoli od parfuma… samo uživaš ko napadaš mene – ja ti napadaš mene in potem ironično meni očitaš napad…
pa bolje,da zaključim s tabo in z vsemi ostalimi… itak si s tem pisanjem tudi potrdila očitno prav tisto kar sem napisala že na začetku – da žogi se ne sme nič nasprotno izraziti, ker potem si zaslužimo osebni napad, če se ne strinjamo z njenim mnenjem glede tematike odprte teme.[/quote]
Jep, najbolje, da zaključiš z mano, ker toliko dvojnih meril, kot jih uveljavljaš v teh parih komentarjih, pa že dolgo nisem videla na kupu. Najhuje je pa itak to, da sploh poštekaš ne.
Še malo, pa ti bodo angelska krila zrasla, a ne?
če je mlada, pa ima rada sveže vonje, ne moreš zgrešit z dolce cabbana light blue.
če je pa starejša od 35 imaš pa problem..takrat so ženska všeč tudi sladki vonji, morda celo cvetlični..odvisno..morda vsaj pizveš katerega uporablja zdaj, pa boš videl, kaj ji je všeč..cvetlični, sladek, lahek, sadni??
Ker se je odločila, da bo namesto ‘draga gospa’ raje uporabila ‘muci’. Ton je pa isti. :)[/quote]
Ne tež, kot registriranka, kot da je efekt drugačen. In celo za drugega. In ne, ni isti, kot se isto ne pogovarjaš takrat, kadar koga spoštuješ.
Ni se treba očitno registrirati ali pač, pa še ne iztovori cilja, ki naj bi bil.
Ker se je odločila, da bo namesto ‘draga gospa’ raje uporabila ‘muci’. Ton je pa isti. :)[/quote]
Ne tež, kot registriranka, kot da je efekt drugačen. In celo za drugega. In ne, ni isti, kot se isto ne pogovarjaš takrat, kadar koga spoštuješ.
Ni se treba očitno registrirati ali pač, pa še ne iztovori cilja, ki naj bi bil.[/quote]
A še nisi šla?
Ni se treba očitno registrirati ali pač, pa še ne iztovori cilja, ki naj bi bil.[/quote]
Registrirala sem se zato, da zmanjšam tveganje zlorab neregistrirane verzije mojega vzdevka.
Ostalega nisem razumela, ampak mi ni toliko pomembno, da bi prosila za razlago.
Pišuka, zdaj vidim, da je res težko iti stran od mene, kot je rekel moj bivši… :/
Živjo, glede izbire parfuma ti lahko pomagam piši mi na bogatajeva@gmail.com
Forum je zaprt za komentiranje.