ŽENSKI PAČ NE MOREŠ UGODITI…
Hubert, greva na kavico, mi boš ta izračun razložil, ker meni se ne izide in ne izide!!! ?????????? Računanje ti gre, jaz sem pa tak teliček v tem predmetu!!!!!
Mariči
Pa. kako ne razumete, daje ta tema ena velika provokacija, z naslovom vred…. Se ne poznata MIci, a? Ona je pametna kot sova Uharica, pa je imela eno povsem drugo zensko bitje pred ocmi, ko je vse to pisala.. In da mal pomagam, ce ne bom imel perutnick, ne bom mogel odleteti na tist kozarec rujnega, ki me se skozi caka. Sem mislil, da se boste pri medotu zadrzale, pa ne boste tega opazile…, vedve pa samo elatiko krajsate, joj,joj…
Pepi
No , pol bi pa šlo 🙂
En oranžen lisjak se je nekaj oglašal zjutraj , zdaj je pa čist tih , pa maček se je tudi potuhnil , mame medvedke še ni v brlog , pa upam , da ne bo zamerla tega direndaja, ko pa je tu tako lepo in prijazno , no , dren je že res , pa z malo organizacije se da 🙂
Je pa šla moja zimska romantika k hudiču , a ne ?
streznjena lisička
Saj midva se zmeraj skuzva, prava ticka si! Sem zgoraj Jani in Andreji skusal dopovedat, da ti mislis globalno z naslovom in temo.. Da obstaja bitje, ki popolnoma odgovarja v vseh pogledih temi… Pa vsi padli na vsebino, noben pa ne misli o pomenu. Res, bo danes se smeha,hehehe..
Pepi
Bom, kar boste želeli, ampak medvedka se lahko kam stisne, kune pa niso ravno v želji za kaj podobnega!!!! Lahko pa sem Mojca Pokrajculja!!!
Mariči
Pejte za dve uri kaj resnega delat, banda gobezdava, da ostale živali predelamo vse klobase, ki ste jih mimogrede naredili.
Jebenti, včasih se po treh dneh bojim kaj bo, ko pridem nazaj v službo, pa ne morem vsega prebrati, sedaj je to problem že po prihodu z banke, niti eno uro ne smem več manjkat, se bojim, da bo postal problem it na WC.
Toliko živalic, mhhh, manjka nam kak lovec………
Hudiča si neupam nič napisat,ko vas takole prebiram vidim…da ste eden drugemo cist dovolj..heheh
Mi smo tud tukiiiiiiiiiii a nas kej pogresate..hejjjjjjj..lisicke,zvitorepci,jezki,knofki,medoti..HALOOOOOOOOOOOOO..nas vzamete med sebe..tako lepo čakamo pa z repki migamo..pa se glasni hahahahaha se slisi,vi pa nič.
????????????????????
kje ste vsi ostali moji…jest pogresam celotno ekipo foruma tjavendan..še pomnite tovariši?” kdo smo vse!
dejmo obnove delat,nekaj jih je ze lep cajt tiho..zakaj? cemu?
Vsi skupaj smo celota..pridite izza grmovij,ne sam kukat…oglasite se kaj..prosiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Vasa perla.jajajaja ***+++++
No , pa nas je še en kosmatež spravil v red !
Se že tresem !
Ej , ježevka , kaj zdaj , se moram bat al ne ?
Sej sem se že umirila , jaz že !
Mame medvedke se ne bojim preveč , ker vem , da je blage in nežne čudi , ti si mi bolj sumljiva 🙂 Praviš , da si spravla bodice , ma eno si mi pa le pokazala , kaj , lumpica ti !
prestrašena lisička
Forum je zaprt za komentiranje.