Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŽENSKI PAČ NE MOREŠ UGODITI…

ŽENSKI PAČ NE MOREŠ UGODITI…

Hubert, a sta vidva skupaj s Čebelico pri matematiki? Za oba je namreč matematika ta mala malca, ha!
M.

Sem ze postal domisljav, pa sem kar naslov spremenil, pa ce strinjata ali ne, hehehe..
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Vs živalce so dobrodošle, pa se bomo vsi skupaj stiskali in čohali, samo da ne bo žgečkalo………

Medo

No , pol pa iz grmovja budno opazuj razvoj dogodkov , da mi prideš pomagat , če bo treba !
Pa zažvižgaj , če se kak volk ali mačkon pojavita na obzorju – ti so res hudo nevarni !
Pa tudi vseh pernatih živali se bojim, zato res pazi !

V parizanih so izvidnico pred jurišem uni takoj fentali……

Medo

Viš, Hubi (medočk!!!!), pa si me ulovil. Meni je pa prišel en čisto drugi rezultat!!!!
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Zdej je nova taktika, pa izvidnica naredi na tiho pot, da lahko glavnina prodira.

O, to ti pa lahko ustrežem, brez skrbi. Povsem budno, vestno in natančno bom spremljala vsak sumljiv, posebno pernat gib v tvoji okolici. Lahko se kot vedno zaneseš na mene.
Glej višje pepijevo spremembo teme, kaj bova pa sedaj? Zaskrbljeno sodim, da mu je nekaj šlo v glavo in je res postal domišljav?

Ja pa čim dlje hodi zvidnica, boljši je napad……ker je teren že popolnoma raziskan…….

Medo

1+1=2 ???????

Medo

Točno to, ti pa vedno bolj razumeš zadevo. Traja,pa traja, pol pa zavre …

Ti kar pridi , dobrega ni nikol preveč !
Pa še zajčka prepričaj , ga bom že branla , če bo treba – imam ostre krempeljce , pa ugriznem tud , če tako kaže !

Ne pol začnemo pa streljati………

Medo

Zajček, a mi daš ta zdravo tačko, pa greva v brlog?

Kam boš dal ježka?

Ampak, ljuba Mici, če se nekam ne uturim, ne bom znala uživati. Kdo me hoče, ker še ne vem, kakšna živalica sem? Pa če bi bila jaz medvedka???? A, a, a ???
Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Samo nasprotnika ne smete pobit, zato mate tako prijazno strelivo, ki se prpopa na sovražnika, ki pa v bistvu to ni.

Nič , po moje ga bo treba mal bolj na kratko privezat , ja , mu res ene perutničke rasejo !

Na hrbet ga bom obrnil……..

Medo

ha, ha, ha, Kaja daj mal počak, mene je čist zvil od smeha!

To sploh ni slaba ideja – mami medvedka,ki vedno in povsod skrbi za nas.

Samo mislim, da si ti bolj navihana kot medvedke.

Kaj pa če bi bla kuna zlatica, ker si tako zlata ?

Medo + Medvedka = 2 Medvedka

Medo

Pol ga boš pa tko žgečkal, da bo odmevalo po vsem gozdu, ko bo tulil …

Pol pa hitro še mali medvedek pride, če se tako tiščita skupaj.

Čaki , čaki , pa ne da si ti ježek ?
Pol je pa čas za alarm !!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close