Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ŽENSKI PAČ NE MOREŠ UGODITI…

ŽENSKI PAČ NE MOREŠ UGODITI…

Saj ves, da smo na tem forumu ta prfukjeni, tud moski, tiste z odobravanjem moras iskat na Srednjih, hehehe..
Pepi

Mislite le mirne misli, Pepi

Ja , medo , vedno ste malce mazohistični 🙂
Me ženske pa komot – kaj je lepšega , kot pustiti gospodarju , da stvari uredi po svoje – tako kot je nam prav in LEPO !!!

Njaammm , mišice in topel kožušček , pa udoben brlogec ….pa malo medu vsake toliko…
Lisička

Ojla, frikici na baterije, sem poleg, ampak zato, da delam družbo, vse pa ne velja zame.
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Zajcek, ce si zloben potres drevo, potem pa listje pomet…hehehehe,
Pepi

lep odgovor, pepi !

He, he, heh, ma Pepi sem že.
Ja ti pa znaš zajčka umirit, tu res ni dileme, he, he

A si potresla drevo danes, lisiči?

Pepi je v veliki gneči deklet. Bolje, da uporabiva kakšen močen cvern, pavolo recimo al kuga.

Zdaj prihaja čas, ko se medoti namestimo v brlogec, kajti zimska noč bo dolgaaaaaa. Ker pa smo danšnji medoti boj sodobni in nam je dolgčas čez zimo si v blog prinesemo en PC (made by FORUM) štrom pride od bližnje vikendice, pa vinca in hrane, pa če pride na obisk kakšna lisička, še malo zakurimo da bolj toplo. Brlogi so sedaj večji, tako da je kar dosti prostora, postlani so z mehko posušeno travico na debelo…

Medo

Njet, Pepi – ona bo potresla drevo, listje bo pa kdo drug pometel. Samo zato, da ji ugodi…

Hubert, te tvoje matematike jaz žal ne dohitevam. Ste se v desetih minutah, kar me ni bilo tu gori tako razpisali, da ne utegnem niti prebrati, kako naj odgovarjam. In zdaj – na tvojo temo – matematiko, mi bo časa za “iskanje pameti” zmanjkalo. Saj vem, kaj zdaj porečeš: ženska, če je do zdaj nisi našla, se bosta s pametjo vedno le za ped zgrešili. Ha, ha, seveda, ne veš pa, da sem jo tudi že srečala, pa sem ji mirno pustili oditi naprej. Mi bolj znese tako, kot je. Ha, ha!!! Ampak, če jo rabim, mi jo .. hm, kdo posodi, veš. So še dobri ljudje na tem svetu!!!
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

He, he, Bravo ponovno MIci !!

No, viš, pa sem spet zabluzila. Še dobro, da ste (smo) tukaj prfu…, pa da vemo, za kaj se gre. Če se gre.
Ampak – počaki, še ni konec!!!!!

Ha, ha, ha, Drejči, to je pa the best.

Ps: Pa še vse je res!

Marči, kar počasi, bomo že vse zračunali, če preveč hitiš se človek zmoti, če pa je sila bomo pa tudi tablice ven dali…pa računali..

Medo

Kje pa, Kaja, niti slučajno na pamet. Počaki, mam še nekaj o moških…

Eh, Mariči, kaj če ti pamet. Tu gor, jo pa res ne rabimo!

A, lahko to razumem, da znam zajcku ugodit? Joj, menda to le ni tako lahko, hehehe? In sadez, ki je dol padel, je prav za pomirit, a ne?
Pepi

Ej ustav konje, pršpari za kasneje .

Mariči, ne skrbi – pameten si vzame čas, da razmisli in kaj pametnega odvrne. Saj si brala Huberta. No, ja, ali pa ga še…

Ihaaaa, sem že zategnila vajeti.

To, če je preveč lepga naenkrat, spet ni dobro. Pačas pa z andrhtja, bi rekli Dolenjci.

Seveda knofek, ti vedno znaš zajčka pomirit, še bolje…razveselit! In to vedno ob pravem trenutku. Ja sadež je pa res taprav. Veš mislim zmeraj tako lepo, sam napisat pa vedno ne znam, ampak saj veš, da sem ti hvaležna za ves tvoj uspešen trud, razveseliti me..

Pa, pa Zajček

…ja in ker so dandanašnje lisičke malce razvajene in komot , zelo cenijo mehkobo in udobje …
Pa ko iz dišavnika zadiši po cimetu , vaniliji in pomaranči , pa ko medo v ogrete kozarce nalije konjak , takrat lisička prav po mačje zaprede in ovije svoj košati , mehki in oranžni repek okoli velikega godrnjavca , ki pa v tem trenutku že leži na hrbtu in si želi čohanja po trebuščku in pod vratkom …
… zunaj pa mehko in tiho sneži …
lisička

Ja , pa tudi lisičko zna tako dobro pobožati po dlakici !
Pa tudi zajček ni od muh – tudi on zna , da je kaj !
Lisička sam še prede ….
lisička

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close