ŽENSKI PAČ NE MOREŠ UGODITI…
Zdaj prihaja čas, ko se medoti namestimo v brlogec, kajti zimska noč bo dolgaaaaaa. Ker pa smo danšnji medoti boj sodobni in nam je dolgčas čez zimo si v blog prinesemo en PC (made by FORUM) štrom pride od bližnje vikendice, pa vinca in hrane, pa če pride na obisk kakšna lisička, še malo zakurimo da bolj toplo. Brlogi so sedaj večji, tako da je kar dosti prostora, postlani so z mehko posušeno travico na debelo…
Hubert, te tvoje matematike jaz žal ne dohitevam. Ste se v desetih minutah, kar me ni bilo tu gori tako razpisali, da ne utegnem niti prebrati, kako naj odgovarjam. In zdaj – na tvojo temo – matematiko, mi bo časa za “iskanje pameti” zmanjkalo. Saj vem, kaj zdaj porečeš: ženska, če je do zdaj nisi našla, se bosta s pametjo vedno le za ped zgrešili. Ha, ha, seveda, ne veš pa, da sem jo tudi že srečala, pa sem ji mirno pustili oditi naprej. Mi bolj znese tako, kot je. Ha, ha!!! Ampak, če jo rabim, mi jo .. hm, kdo posodi, veš. So še dobri ljudje na tem svetu!!!
Marija
…ja in ker so dandanašnje lisičke malce razvajene in komot , zelo cenijo mehkobo in udobje …
Pa ko iz dišavnika zadiši po cimetu , vaniliji in pomaranči , pa ko medo v ogrete kozarce nalije konjak , takrat lisička prav po mačje zaprede in ovije svoj košati , mehki in oranžni repek okoli velikega godrnjavca , ki pa v tem trenutku že leži na hrbtu in si želi čohanja po trebuščku in pod vratkom …
… zunaj pa mehko in tiho sneži …
lisička
Forum je zaprt za komentiranje.