Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zenski orgazem resnica

zenski orgazem resnica

Sploh veste kako zgleda orgazem? Ste ga sploh ze dozivele? Sprasujem se ce je kaj narobe z mano

Pri ginekologu je jasno in mi je tudi povedala da je moja tamala socna in vlazna kot mora bit,ampak zunaj doma pred vhodom v… pa sem precej suha.Zakaj?  To imam tezave ze od nekdaj..kako je lahko notri socno vlazno zunaj pa suho….

druga stvar ki pa je.. kaj je za vas dober seks in privlacnost kemija…

V 35 letih se nisem spoznala moskega ki bi imela z njim tako kemijo kot si jo sama od nekdaj predstavljam (porocena sem ze dolgo casa..)

Vcasih sem tako suha da se moram 2x z lubri namazat med seksom ker moj zacuti ,seveda predigre ne pozna ker drugace mu pride v 10sekundah ne 3 minutah…moza ljubim a tiste erotike kemije pa ni…zakaj ne? ne razumem. Kako te lahko privlaci nekdo ki ga ne vidis kot zivlj.partnerja (je hud vizualno lepo disi ima hud pogled oci roke zna z zensko nor je name in obratno NPR) ljubis pa nekoga drugega

Imas lahko nekoga rad in ti je vizualno noro privlacen tudi kemija med vama je nora ampak ljubis pa moza?

Gremo nazaj k orgazmu

Sploh ne vem  ce sem ga ze kdaj dozivela med seksom in predigra CE JE sem mokra okej samo to ni orgazem

dozivim ga med seksom ko mlecno pritece pa vcasih cutim vcasih manj

pa to se zgodi nekajkrat letno se to v obdobju pred menstruacijo ko sem potrebna kot sahara to traja en dan in potem je konec

zenske baje dozivimoorgazem veckrat med seksom brez da bi se zavedale sem prebrala na spletu.

vsem zavidam taksno strast:

https://photodune.net/item/side-view-of-handsome-man-kissing-beautiful-woman-in-neck-on-served-table-isolated-on-black/32463321

??

sama imam identicne tezave,sem stara 30 ampak pri meni je problem hormonsko neravnovesje ker imam endometriozo,midva uporabiva kar kokosovo olje samo ne v kombinaciji s kondomom ?

glede ostalih tezav ki jih imas pa ne vem pomagat?recimo pa da razumem……

Po lubrikantih mene pece zeloooooo zato midva tudi olja uporabljava (kokos dokazano najboljsi)

Sem mlada in porocena.Vizualno je moj moz….kaj pa vem…povprecen slovenski (misli si kar hoces…) ……

vizualno me ne privlaci,zapustila ga ne bi nikoli…ga imam najraje na svetu….o seksu ne vem ce bi govorila…vazno da je on zadovoljen in da imam mir cimprej (hvala bogu v nekaj minutah)

so v vecini neki povprecnezi s trebuhom in to je to dejansko isto k cefurke debele in ogabne,juznjaki so druga zgodba cisti disijo seveda kakor naletis…men so slovenci cedsle bl ogabni in se nehigienski

pa se neobrezani

Gabijo mi se debeli ljudje na splosno

Ce nisi fit in moski in zenska si grd

PIKA

pa se cisto naraven in disec

Neobrezani?

Pa ti, a si obrezana?

Sicer je pa hecna provokacija.

ne rabim bit obrezana js spodi ne smrdim in nikoli nisem so mi vsi rekli da noro lepo disim in to brez parfumov itd,telesni izlocki so odvisni od tvojih zivlj navad med to spada tud umivanje in higiena od malih nog gospod blentavi-sam povem

Vm tipom pa smrdi zrt koze k se vm znoj nabira spodi pa se tista poscanija ogabna

bruh

miii balkanciii???haha

moža ne ljubiš, imaš ga rada kot kolega, cimra-ekonomski odnos pač.

če bi si ga želela tako kot si ženska želi moškega, bi že doživela orgazem-pa ne mislim takega, kjer se moraš sama drgnit ampak zaradi vajinega strastno nežnega ljubljenja.. ko te požira že z očmi in ti njega.. ufff..

enostavna rešitev-za partnerja imej moškega ki ti je v celoti všeč, torej kot človek in kot moški! ali pa bodi samska pa ne bo teh dilem brezveznih.

Ajde popuši ??

Odgovor na objavo uporabnika
hm330, 07.11.2022 ob 19:53

Sploh veste kako zgleda orgazem? Ste ga sploh ze dozivele? Sprasujem se ce je kaj narobe z mano

Pri ginekologu je jasno in mi je tudi povedala da je moja tamala socna in vlazna kot mora bit,ampak zunaj doma pred vhodom v… pa sem precej suha.Zakaj?  To imam tezave ze od nekdaj..kako je lahko notri socno vlazno zunaj pa suho….

druga stvar ki pa je.. kaj je za vas dober seks in privlacnost kemija…

V 35 letih se nisem spoznala moskega ki bi imela z njim tako kemijo kot si jo sama od nekdaj predstavljam (porocena sem ze dolgo casa..)

Vcasih sem tako suha da se moram 2x z lubri namazat med seksom ker moj zacuti ,seveda predigre ne pozna ker drugace mu pride v 10sekundah ne 3 minutah…moza ljubim a tiste erotike kemije pa ni…zakaj ne? ne razumem. Kako te lahko privlaci nekdo ki ga ne vidis kot zivlj.partnerja (je hud vizualno lepo disi ima hud pogled oci roke zna z zensko nor je name in obratno NPR) ljubis pa nekoga drugega

Imas lahko nekoga rad in ti je vizualno noro privlacen tudi kemija med vama je nora ampak ljubis pa moza?

Gremo nazaj k orgazmu

Sploh ne vem  ce sem ga ze kdaj dozivela med seksom in predigra CE JE sem mokra okej samo to ni orgazem

dozivim ga med seksom ko mlecno pritece pa vcasih cutim vcasih manj

pa to se zgodi nekajkrat letno se to v obdobju pred menstruacijo ko sem potrebna kot sahara to traja en dan in potem je konec

zenske baje dozivimoorgazem veckrat med seksom brez da bi se zavedale sem prebrala na spletu.

vsem zavidam taksno strast:

https://photodune.net/item/side-view-of-handsome-man-kissing-beautiful-woman-in-neck-on-served-table-isolated-on-black/32463321

??

Meni se zdi, da bi bilo bolje, če bi se ženske ne obremenjevale prveč z vaginalnim orgazmom, ki je tako ali tako neke vrste sveti gral – vprašanje, če sploh obstaja. Nekatere sicer trdijo, da ga doživljajo, kaj pa je res, je skrajno težko, če ne celo nemogoče preveriti.

Res pa je, da je potem treba požreti kruto resnico, da ženske pri nekem običajnem seksu z moškim ne doživljajo takega užitka. Lažje dosežejo orgazem same s stimulacijo klitorisa.

Nekateri pa nimamo obrezanega in ker ne kadimo, ne uživamo čebule, česna, pora, čemaža, šnitlaha in drugih žveplenih esenc tudi ne smrdimo.

Za obrezane se pa sprašujem, koliko je njihova “glavica” sploh občutljiva na stik s “princesko”, ko jo ves čas molijo ven?

Pa Alahu se molijo!

Vesel oče, dišeč

Da bi ženska doživela orgazem pa nebi vedela je bolj bosa. Veš tvoj sebičnež se naj še zate potrudi ne samo , da nase gleda.

Joj kateri problemi,za orgazem moras biti prvo sproscena.Ko bos lahko zraven njega lezala in si sama pomagala pred njim do konca bos to zlahka ponovila med seksom.razlicne poze pasejo puncam da lazje dosezejo orgazem,ene morjo bit spodaj druge zgoraj tretje doggy pa se mal seskanja… Zdej so mrzle noci ❄️ pa ogrevanje drago ?tako da se vama celo splaca malo experimintirat med rjuhami.

Svojevrstni orgazem je čim bolj počasi ugašati prižgan čik na sebi.

Odgovor na objavo uporabnika
xrobe, 07.11.2022 ob 22:59

Svojevrstni orgazem je čim bolj počasi ugašati prižgan čik na sebi.

Tudi kokoši na mozoljasti ritki

Tudi taki so, ki jim je večji užitek ugašati prižgan čik na drugih kot pa na sebi.

Ko sem tole prebral sem se spomnil na en dogodek v službi, ko mi je sodelavka razlagala kako s svojim možem uporablja lubrikant, suha seveda, stara 40. No pa se je kasneje med nama nekaj dogajalo in ob neki priliki, zgolj strasten poljub objem, vidim nabrekle bradavičke, sama reče, čist sem mokra…, hm, z mano lubrikanta zagotovo ne bi rabila.

Če bi že kdaj doživela orgazem, bi vedela, verjemi.

Ne vem, če resnično ljubiš moža, če si ga ne želiš. Morda gre bolj za navajenost, navezanost, predstavo, pri ljubezni pa je ena izmed obveznih komponent, vsaj zame, tudi kemija, strast.

Pri spolnosti je tako, da čimbolj ženska uživa v njej, tem bolj in tem dlje si jo OBA partnerja želita. Pri nama se ni zgodilo, da ne bi doživela orgazma, pa ohranjava strast še po 20+ letih zakona.

Kaj je zame dober seks, privlačnost, kemija? Da se rajcava vsak dan, ob vsakodnevnih opravkih, da se globoko pogledava v oči in si drug drugega noro zaželiva, da pridejo trenutki, ko bi strgal oblačila z mene in me divje pof. od zadaj, in trenutki, ko se dolgo, nežno božava, potem pa počasi in čutno ljubiva,… Da vedno oba uživava. Užitek (orgazem) v seksu sproži izločanje hormonov sreče in ljubezni, zato verjamem, da lahko prava, dolgoživa ljubezen med dvema obstaja samo, če imata tudi zadovoljujočo spolno življenje. Seveda lahko povsem “srečno” in dolgo živita dva skupaj tudi brez tega, če se s tem sprijaznita, ampak tu gre bolj za navezanost in odločitev, da želita neko partnerstvo, v katerem bosta lažje dosegla ekonomsko varnost, vzgajala otroke in bosta družbeno sprejemljiva, cenjena. Ne gre pa tu po moje toliko za tisto pravo, resnično ljubezen.

Moj si ga s svinjsko mastjo namaže, tako na debelo okrog glavice.  Nepozaben užitek ob penetriranju.

Suha veš nebo dobro svinjska mast je za žage mazat  goveji loj moraš vzeti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close