Ženski orgazem
resno, kar velik procent žensk ne doživi orgazma samo z not,pa ven ,čeprav bi se med tem ko te poriva sama podrsala tam spodaj, pa bi ti prišlo. Sicer razumem ,se prepustiš in se ,oz nočeš ukvarjat sama s tem…Po drugi strani ,pa spolni odnos ni samo porivanje ,moški te lahko spodaj dodatno oralno zadovolji ,če zna je zagotovljen orgazem ,in zame včasih večji užitek ko me obdela oralno kot da samo porivam. Sicer zamenjaj ljubimca…
Jaz z možem skoraj vedno. ampak ne od začetka, na začetku ga nisem, preveč sem bila sramežljiva in se nisem znala sprostiti. Samozadovljevanje mene nikoli ni potešilo, niti se nisem pripeljala do orgazma. Edino z vibratorjem bi mi uspelo, ampak niti nisem prakticirala, zato imam moža da uporabi svoje orodje . Mene vzuri spolni ud, ne drgnjenje po ščegetavčku. Pa oralno me tudi vzburi, ampak zame je finalno notri in ven, to je zame vrhunec. Zelo močno imam živčevje v nožnici, G točka, takrat doživim tudi ejakuacijo. Tu imam močne živčne konice, mene ravno sam spolni odnos popelje na drugo stran. Tisto prej je samo za vzburjenje.
Vedno oziroma skoraj vedno doživim orgazem, po navadi istočasno s partnerjem. Ampak tako ni bilo z nikomer pred njim. Ko me oralno vzburja se moram zadrževati z orgazmom. Ampak tako res ni bilo nikoli prej. Ni bilo glih slabo, ampak komaj s sedanjim partnerjem odkrivam globine in širine telesne združitve.
Mogoče pa še nikogar do sedaj nisi zares globoko in predano ljubila. Tako je namreč v mojem primeru. Globoka ljubezen lahko znatno izboljša kvaliteto seksualnega odnosa.
anonimen543, 20.09.2025 ob 11:46
Zakaj pa ve ženske ne pokažete vašim partnerjem, kaj in kako je treba, da pride do orgazma? Saj nam moškim je v interesu, da pride tudi ženski, samo moški ne moremo vedeti, kaj ženska čuti med seksom.
ker ni fora (samo) pod katerim kotom v kateri pozi, včasih ženska tudi sama sebi ne zna razložit, zakaj se z enim lahko sprosti in preda, z enim pa ne.
8409, 20.09.2025 ob 13:49
ker ni fora (samo) pod katerim kotom v kateri pozi, včasih ženska tudi sama sebi ne zna razložit, zakaj se z enim lahko sprosti in preda, z enim pa ne.
To je večni problem žensk, na vseh področjih. Ne znajo povedat kaj in kako je narobe, samo sigurno je nekaj narobe.
Moškemu je glavni cilj lastna potešitev. Če ti ženska ne zna povedat, kaj se boš sekiral.
Anonimno 5973, 20.09.2025 ob 14:19
Se strinjam. Povedo naj na preprost in direkten način, da bo moški razumel.
Filozofiranje v tri dni nič ne pomaga, samo bolj smo še zmedeni. Tako moški kot ženska.
Ženske (zdravi ljudje na splošno) niso samo fizično telo. To razložiti nekomu, ki niti opazi očitno ne kako ženska reagira med spolnim aktom nanj in na to kar počne….nemogoče. Seks pač ni šport. No za normalne ljudi. Ni malo levo, malo desno, naprej, mal nazaj, trikrat not, štirkrat v levo…jej cilj. Če ti kdaj rata se razvit do tega da boš videl žensko kot celoto, ne samo kot telo, jo boš oboževal kot celoto, želel vso njo, užival ob tem ko boš videl da ji užitek prinašaš….namesto da bi samo nase gledal in navodila levo desno čakal….potem ti bo mogoče jasno o čem govorijo ženske, ko rečejo da so imele fenomenalen seks. Ker fenomenalen seks lahko imaš samo z človekom. Z robotom lahko prideš do cilja. Ma to ni to. Tako kot lahko želodec napolniš z zeljem, ampak ni isto če ga z čokoladno torto a ne? 🙂 In ženske vemo kaj rabimo. No vsaj tiste ki to imamo. Večina žal ne ja, ker nikoli izkusile. Ampak jasno to robotom ne boš šel razlagat. Je tako produktivno kot ribi razlagat kako fajn je kolo vozit.
nižje razvita vrsta, 20.09.2025 ob 15:54
Ženske (zdravi ljudje na splošno) niso samo fizično telo. To razložiti nekomu, ki niti opazi očitno ne kako ženska reagira med spolnim aktom nanj in na to kar počne….nemogoče. Seks pač ni šport. No za normalne ljudi. Ni malo levo, malo desno, naprej, mal nazaj, trikrat not, štirkrat v levo…jej cilj. Če ti kdaj rata se razvit do tega da boš videl žensko kot celoto, ne samo kot telo, jo boš oboževal kot celoto, želel vso njo, užival ob tem ko boš videl da ji užitek prinašaš….namesto da bi samo nase gledal in navodila levo desno čakal….potem ti bo mogoče jasno o čem govorijo ženske, ko rečejo da so imele fenomenalen seks. Ker fenomenalen seks lahko imaš samo z človekom. Z robotom lahko prideš do cilja. Ma to ni to. Tako kot lahko želodec napolniš z zeljem, ampak ni isto če ga z čokoladno torto a ne? 🙂 In ženske vemo kaj rabimo. No vsaj tiste ki to imamo. Večina žal ne ja, ker nikoli izkusile. Ampak jasno to robotom ne boš šel razlagat. Je tako produktivno kot ribi razlagat kako fajn je kolo vozit.
Saj pravim. Poskušam z pogovorom, položaji, romantiko, …
Če mi ne zna ali noče pokazat … Dokler ga redno namakam, se ne sekiram da sem nižje razvita vrsta. Žensk je polno
“Če mi ne zna ali noče pokazat”
Ni tako preprosto, tudi če bi ona vedela v čem je problem in mu npr. rekla, rada bi, da si bolj dominanten, da ne sprašuješ, če lahko, ampak ukažeš, da me pritisneš ob steno in si me vzameš, mu ta informacija nič ne pomaga, če nima malo te BDSM-lite energije v sebi, tudi če bo igral vlogo, ne bo prepričljiv.
Druga plat tega kovanca so pa ženske, ki trgujejo s seksom, ti meni pomito posodo, jaz tebi seks, tako tudi po moje ne more bit dobrega seksa, če njej ni isto kot njemu do tega, če to ni nadgradnja njune zveze, ampak orodje pritiska ženske, ki ima več moči v odnosu kot moški.
Anonimno 5973, 20.09.2025 ob 16:06
Saj pravim. Poskušam z pogovorom, položaji, romantiko, …
Če mi ne zna ali noče pokazat … Dokler ga redno namakam, se ne sekiram da sem nižje razvita vrsta. Žensk je polno
Nisi material za dobrega ljubimca. Še manj za partnerja. Ravno zato ker ti ni mar kam rineš. Sam da rineš. Za zjokat življenje. Sploh veš ne kaj seks je. Si samo domišljaš da veš. Pri pravem seksu se ti vijejo prsti na nogah, obračajo oči, drhti celotno telo….nikoli doživel a ne? Tvoje ženske pa tudi ne. Meni se smilite takšni. Nekateri imate pač raje vrabca v roki kot goloba na strehi :). Pametni smo čakali da nas golob totalno pretrese in imamo strast v življenju. Ljudje nimate strasti. Do ničesar. Zato ste tako nesrečni in vas življenje nosi sem pa tja.
nižje razvita vrsta, 20.09.2025 ob 19:16
Nisi material za dobrega ljubimca. Še manj za partnerja. Ravno zato ker ti ni mar kam rineš. Sam da rineš. Za zjokat življenje. Sploh veš ne kaj seks je. Si samo domišljaš da veš. Pri pravem seksu se ti vijejo prsti na nogah, obračajo oči, drhti celotno telo….nikoli doživel a ne? Tvoje ženske pa tudi ne. Meni se smilite takšni. Nekateri imate pač raje vrabca v roki kot goloba na strehi :). Pametni smo čakali da nas golob totalno pretrese in imamo strast v življenju. Ljudje nimate strasti. Do ničesar. Zato ste tako nesrečni in vas življenje nosi sem pa tja.
Jaz sem nižja razvita vrsta, ti pa si visoko inteligentna boginja (po tvojem mnenju). Nisva si kompatibilna.
Jaz uživam v seksu in življenju nasploh, ti pa uživaš v brezciljnem filozofiranju. Nimava čisto nič skupnega.
Iščem/družim se z nižje razvitimi. Zakaj se ukvarjaš z mano? Ti manjka dober jebač? Če že omenjaš goloba: spregledal te je in se poročil z ku… :=)
Forum je zaprt za komentiranje.