Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženski in moški svet

Ženski in moški svet

Dobra tema od vraga:-))))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Sekačica… :))

ps
Ampak kaj več kot nakladat se na forumu pač ne da, al ti zmoreš še kaj? 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

ps
Ampak kaj več kot nakladat se na forumu pač ne da, al ti zmoreš še kaj? :P[/quote]

bla bla bla 🙂

ps
Ampak kaj več kot nakladat se na forumu pač ne da, al ti zmoreš še kaj? :P[/quote]

bla bla bla :)[/quote]Zato pa smo tu, Gospa K., ko vam tako dobro gre ….. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

bla bla bla :)[/quote]Zato pa smo tu, Gospa K., ko vam tako dobro gre ….. :)[/quote]

Gospod O., vi pa imate dolg jezik 🙂

Zato pa smo tu, Gospa K., ko vam tako dobro gre ….. :)[/quote]

Gospod O., vi pa imate dolg jezik :)[/quote]
Gospa K. sumim, da imate velika usta….. 😀

Gospod O., vi pa imate dolg jezik :)[/quote]
Gospa K. sumim, da imate velika usta….. :D[/quote]

To si ti verjetno želiš 🙂 🙂 (vsaj upam no hahaha)

No, no, no gospa K., brzdajte vsaj malo vaše hormončke 🙂

Se globoko opravičujem 🙂 Mislila sem samo v njegovo dobro….:D

Svetohlinstvo, ki mu ni para 🙂

Bom šla k spovedi…amen!

Gospa K., lahko pridete k meni k spovedi, bo bolj veljalo 🙂

Grehov me lahko pomaga odrešit samo božji sodelavec, ne hudičev 🙂

Kje je kak dokaz, da sem hudičeva sodelavka? Gospa K., pomirite se – živite v zmoti (in tudi to je grešno) 🙂

Dokažite, da niste! Naj bo en čudež 😉

Čudežev se ne da izsiliti, preizkušajo pa običajno hudiči – nekaj mi pravi, da ste vi hudičevka, gospa K.

Priznam, imam malo hudičeve krvi 😉

Torej se ne moremo družiti – meni so bili vedno bližje ljudje, ki oddajajo svetlobo, ne temo…kakor v mislih tako v dejanjih.

Torej se ne moremo družiti – meni so bili vedno bližje ljudje, ki oddajajo svetlobo, ne temo…kakor v mislih tako v dejanjih.[/quote

hahaha 🙂
Le kdo ima rad zavezane oči 🙂

hahaha 🙂
Le kdo ima rad zavezane oči :)[/quote]Preveč svetli ljudje jo obdajajo in včasih rabi malo zatemnitve… 🙂

hahaha 🙂
Le kdo ima rad zavezane oči :)[/quote]Preveč svetli ljudje jo obdajajo in včasih rabi malo zatemnitve… :)[/quote]

Ooohoho dolgojezični 🙂 Mislim, da je ona bolj te sorte za temo, zato se zakriva in prikriva resnico 🙂

hahaha 🙂
Le kdo ima rad zavezane oči :)[/quote]Preveč svetli ljudje jo obdajajo in včasih rabi malo zatemnitve… :)[/quote]

Kar je res je res :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close