Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ŽENSKI IDEAL

ŽENSKI IDEAL

Bibitka, definitivno nisi lezbijka, to si dokazala s svojim okusom za ženske. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja, je ogrooooooooomen 🙂

Saj moski111 ne bo dlakocepil, sem prepričana, da ne. Ker kolko sem uspela prebrati, mu je prav to ful všeč.:)

Tega pa nea čisto dobro štekam; daj malo pojasni….. 🙂

[img]http://www4.slikomat.com/11/0526/16m-zabibi.jpg[/img]

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Tega pa nea čisto dobro štekam; daj malo pojasni….. :)[/quote]

Slab okus, mogoče si namenoma to izbrala, da se moski111 ne bi preveč razvnel. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Sadni, da je pa najboljša 🙂

Tega pa nea čisto dobro štekam; daj malo pojasni….. :)[/quote]

Slab okus, mogoče si namenoma to izbrala, da se moski111 ne bi preveč razvnel. :D[/quote]

Aja slab okus…. čisto možno sem gledala predvsem, da ima veliko košarico, da bo moski111 zadovoljen 🙂

Zdaj pa Sadni in matjazko….. izprsita se in prilepita svoje slikce… pa da vidimo v kateri vrsti sta? :)))))))))

Svoje slikce ? Nebom jst sebe gor lepu na forum lol

Ja pol pa nič, saj te noben ne sili. 🙂

Ja pol pa nič, saj te noben ne sili. :)[/quote]
Itak da me, ti me siliš. Še prek privatnih sporočil me vabiš na sladoled pa take fore.

Ja pol pa nič, saj te noben ne sili. :)[/quote]
Itak da me, ti me siliš. Še prek privatnih sporočil me vabiš na sladoled pa take fore.[/quote]

Joj Sadni, pa ni treba vsega na glas povedat, no :)))

Pa ne smetit to temo od moskega111, bo v ponedeljek cel hudič :))

No, balone pa ma pa luštne kopalke. Sam v faco ni pa nič luštna.

Ah, moški so tako preprosti :)))

Sej ni, kr ena je.

Po tvojem je “luštna” v kopalke…kaj takega…hihi….

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Eo, še eno iz moje strani ( tokrat brez zajebancij )

[img]http://viralswagger.net/wp-content/uploads/2011/04/erika.jpg[/img]

Eeerm, osemdeseta? Kaj na njej ti je pa všeč, sadni?

Vse. Še najbolj se mi pa dopadejo kodrasti blond lasje. Aja pa niso osemdeseta, ampak devetdeseta

No tukaj je verjetno odveč pripomniti, da je moski 111 napisal, da je mislil izključno vizualno komponento, ki j ne gre podcenjevati oz. zanemariti, saj smo ljudje fizična bitja.
Marko, a bi ti lahko bil s punco, ki je dobrosrčna, mila in prijazna, ki bi te v vsem razumela in bi sebe razumela, in še celo ti njo, pa ti ne bi bila niti malo fitzično všeč? Ali bi ti spričo tvojega fascinantnega razumevanja sleherne situacije nenadoma postala všeč, pa če bi ti bila še toliko pač, antipatična?! -ISKREN ODGOVOR prosim – hvala 🙂 :))))[/quote]
[/quote]
Na to lahko povem kvečjemu, da še nimam take izkušnje. Vedno sem najprej pri ženski opazil zunanjost. In verjamem, da me je tudi ta vedno pritegnila. Čeprav ne morem tega zagotovo trdit, ker morda pa na podzavednem nivoju le izbiramo tudi na podlagi česa drugega, kar še nismo ozavestili. Recimo v pogledu nekoga lahko opazimo iskrenost, in če nam je iskrenost privlačna, je lahko to dovolj za nadaljevanje oziroma za to, da si želiš nekoga bolj spoznat. Morda pa sem kdaj v preteklosti potreboval drugačno “šolo” in me je v pogledu, telesni mimiki, besedah, pritegnilo kaj drugega. Gotovo pa je, da me ženska, s katero sem v zvezi, mora privlačit. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ekhmm, jaz pa imam o nevoščljivosti povsem drugačno predstavo, razen, če si se sama nerodno izrazila. Nevoščljivost je to, da nekomu ne privoščim nečesa, za kar vejramem, da mu prinaša zadovoljstvo. Ne glede na to ali to sam imam ali pa ne. Drugemu ne privoščim sreče in zadovoljstva torej.
Če si sosed kupi nov avto, ni avto tisti, ki mu ga ne privoščimo, ampak tisti občutek zadovoljstva, ki ga on ob tem avtu ima. Čeprav se sami tega ne zavedamo in mislimo, da je avto tisti, ki mu ga zavidamo. Mi si prav tako želimo le tega občutka, ki ga iščemo prepogosto tudi v materialnih stvareh.
Verjamem pa, da občutki, ki nastajajo ob materialnem zadovoljstvu, ne trajajo prav dolgo ali pa celo nikoli niso tako izpopolnjujoči, kot so tisti, ki prihajajo iz spoznanja, da smo vredni in sposobni ljubiti.

Da to še pretvorim v tvoj primer. Ti si torej ne želiš bit chubby, ampak želiš bit le zadovoljna v svojem telesu, tako kot verjameš, da je tista deklica, ki je chubby. To ne pomeni, da bi tudi ti morala bit chubby, da bi bila zadovoljna. Tvoje želje poznaš le ti sama. Mogoče bi morala le sprejeti sebe takšno kot si, v celoti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hm hm Marko, nisem filozofski tip, še manj kvazipsihološki … Napisala sem samo, kdo mi je všeč in kdo ne iz čisto estetskih potreb (ter zakaj) ter to utemeljila, ti si pa začel s to nevoščljivostjo in sem pojasnila, da nisem. Preprosto.

Ta, ki jo je nalepil Sadni, mi je recimo tudi vizualno všeč. Razumljivo? La Toya, Grošeljeva pa mi recimo pač nista. Kaj tu ni za razumeti?

Analogno kot recimo pri moških: David Beckham in Brad Pitt mi nista všeč, Cristiano Ronaldo pa zelo. To gledam čisto estetsko, enako kot pri ženskah (no, razen, da je tu moj okus manj relevanten, ker nisem lezbijka ali moški).

Za razumeti ni tega (pa tudi to se da), da nekoga, ki ti ni všeč, žališ oziroma primerjaš z nilskim konjem. 😉

[img]http://www4.slikomat.com/11/0527/kvh-hss.jpg[/img]

In kaj ostane od pupike zvečer, ko si postrga make-up in se preobleče v pižamo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close