Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ŽENSKI IDEAL

ŽENSKI IDEAL

Ce bi, pa ne bom, bi tudi sam precej drugace od zensk ocenjeval moske 🙂

Alexis, tvoje mnenje šteje, tako kot od vsakega drugega. Meni je Špela dost simpatična (čeprav s to operacijo je po moje falila), ampak so pa punce, ki so še bolj simpatične. Ko govorimo o zunanjosti. To, da jo primerjaš z živaljo, ki nima nobene podobe s Špelo, pa lahko nekomu pove, da čutiš do nje neke negativne občutke, zamero, zavist. Sicer ne vem, od kot potreba po taki primerjavi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ok, kakorkoli si včasih mažemo oči, da videz ni vse in da šteje tudi notranja lepota, sklepam po odgovoru od moški111, da je videz pravzaprav vse kar pritegne. Torej čemu bi ženske delale na osebni rasti – dajmo raje delat na videzu pa bomo takoj bolj aktualne :-))))))))))))))))))))))

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Majdic se mi se zdalec ne zdi mozaca. Celo privlacna je, no, ni pa prava lepotica. Je pa res, delovna. Jadranka Juras, vidi se ji, da je sla skozi dooolgo pot, da je tam kjer je. Ti dve kvaliteti sta ogromno, nista pa tisto, kar bi jaz rada izrazala na prvi pogled, zato nista moj ideal. Uf, ideal..
Nimam…

Ok, kakorkoli si včasih mažemo oči, da videz ni vse in da šteje tudi notranja lepota, sklepam po odgovoru od moški111, da je videz pravzaprav vse kar pritegne. Torej čemu bi ženske delale na osebni rasti – dajmo raje delat na videzu pa bomo takoj bolj aktualne :-))))))))))))))))))))))[/quote]
Žalostno je, da se prav to dogaja, predvsem med mladino. Pa tudi še kasneje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Mja, tko kot je mene včeraj tukaj ena napadla da sem krhka in ne vem še kaj vse, zato ker sem izjavila da mi je Petra Majdič vizualno možačasta. Meni ni izraz možača žaljiv, jaz s tem izrazom dojemam ženske, ki imajo bolj moško postavo (širša ramena, brez pasu, nič prsi, širšo čeljust), moška energija. In s tem nisem mislila njene osebnosti, kako sploh naj. Sploh ne spremljam ženske kaj počne, videla sem jo parkrat na tv in to je to.

Drugače pa a ni Špela Grošelj shujšala sedaj? s tistim Nupo produktom, ki ga promovira. Meni ima ona lep obraz in izžareva neko ženstvenost. Osebno mi je bila že od nekdaj všeč moja sošolka iz srednje iz paralelke Sanja Grohar. Vem da je veliko ljudem antipatična, samo jaz sem jo poznala kot najstnica in mi je bila že od nekdaj všeč njena energija.

Moški 111, mene pa zanima zakaj bi se odločil ravno za Špelo?[/quote]

Ker ga že nekaj let berem, naj ti odgovorim namesto njega: on je tako vzviešn, da ne opazi tistih pod D (na srečo, ne bi si želela da me taki šovinisti opazijo), se pravi, to je glavni kriterij. Ni pene, če ima gnile zobe, glavno, da so joški.[/quote]

Imam miljardo napak, no nikoli nisem bil vzvisen 🙂 Prav tako ne vem ce sva v teh leti sploh kaj komunicirala? Ce verjames ali ne lepotne opracije nimajo cisto nic pri tem. Ce bi imela A ali bila cisto brez mi bila spet vsec. Povdarim od vseh nasih zvezdnic in pa se en dodatek: VIZUALNO.

Moški 111, mene pa zanima zakaj bi se odločil ravno za Špelo?[/quote]

Ker ga že nekaj let berem, naj ti odgovorim namesto njega: on je tako vzviešn, da ne opazi tistih pod D (na srečo, ne bi si želela da me taki šovinisti opazijo), se pravi, to je glavni kriterij. Ni pene, če ima gnile zobe, glavno, da so joški.[/quote]

Ok, no ne vem kak model to je, le zanimalo me je čemu bi se zanjo odločil, je pa žalostno, to kar navajaš, da opazi samo velikost košarice…….fuj od človeka, tak si niti ne zasluži, da bi ga katera upoštevala ne glede na njeno velikost prsi. Hvala za odgovor…sam ga pač ne zna spraviti v pisno obliko – tudi to je žalostno.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Nekateri slabo berete. Da pa imamo moski drugacen okus kot zenske je pa jasno.

Ne moreš je ocenjevati iz “erotične perspektive”, če si heteroseksualka.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

[/quote]

Oh saj vem da vam je večini oh in sploh in ne pravim, da komu ne sme biti všeč. Mene pa pač po postavi spominja na nilskega konja s tem širokim pasom in debelimi rokami. Niti trohice feminilnosti mi nima, pa naj jo mediji še tako favorizirajo v višave. /quote]

Veš, kakšno število moških bi se spravilo na “nilskega konja”, če bi se jim ponudila priložnost. :)))

zoofilija press

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Seveda je jasno, da imamo drugačne in tudi različne okuse 🙂

Ampak vseeno si nekako ustvariš vtis o nekom, pa potem predvidiš, kakšne okus ima, kaj mu je všeč… ampak potem se vedno znova potrdi, da si narobe predvideval ali bil v zmoti.:)

Oh saj vem da vam je večini oh in sploh in ne pravim, da komu ne sme biti všeč. Mene pa pač po postavi spominja na nilskega konja s tem širokim pasom in debelimi rokami. Niti trohice feminilnosti mi nima, pa naj jo mediji še tako favorizirajo v višave. Kakšni Tini Vrhovnik ne seže niti do gležnjev. Razumljivo?
[/quote]Ma ne vem, se mi zdi, da si sama tak tip ženske in jih favoriziraš, meni te ženske delujejo hladno, ne morem reči drugače. Sploh pa, da ne bom kritizirala njihovega videza, saj vsake oči imajo svojega malarja in več kje opazim, da se sparčkata topel in hladen čovek, ampak kar se tiče tvoje ule furlan, bi se lahko za filmsko vlogo malo bolje naučila štajerskega narečja. Alipa vsaj igrala malo bolj čustveno žensko–

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Špela Grošelj? Srsly? Meni je povsem antipatična s tistimi velikimi žnabli, peroksidnimi lasmi, taka zoprna mi je. Mi deluje bolj grobo od Majdičeve.

Sploh pa Nupo, wtf. Če se niso dojeli, da ni fora hujšanja v stradanju, ampak večkratnem prežvekovanju in počasnem jedenju, potem naj se ljudje kar nalivajo z raznoraznimi napitki in sweet bari.

Tak zdaj bom pa napisala. Groba ni nobena od njiju, grobo je takšno pisanje, in neumno, pateitčno je tisto obračunavanje od alexis, ko zavida vsem ženskam, ki imajo malo večje joške.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

No ja, Špela Grošelj kakor jo imam v mislih iz unih super photo-shopped pics, sam tam itak vsi izgledajo super perfect. Energetsko mi Grošelj ni preveč blizu, samo to kot jo vidiš v medijih, bog ve kakšna bi mi bila v živo. Meni ima nos full dobr haha, sj vem weird, samo njen nos mi je bil vedno všeč.

Nupo je pa itak zakon. Za zajtrk jem Nupo, za kosilo Nupo, za pop. malico Nupo, za večerjo Nupo, za midnight snack pa pečenega prasca in 1liter sladoleda. —–

Recept od Grošelj lolz

Tak zdaj bom pa napisala. Groba ni nobena od njiju, grobo je takšno pisanje, in neumno, pateitčno je tisto obračunavanje od alexis, ko zavida vsem ženskam, ki imajo malo večje joške.[/quote]

Ah daj no, grobo da je moje pisanje, ko sem se pač malo bolj ekspresivno izrazila? Katenjka, več moraš spat, nespanje škoduje človeškim možganom (tudi meni, ki sem danes spala manj kot 5h in že od 6h v pogonu in bo tak tempo še vsaj 7 ur).

Žnablji so te zmotili? Žnablji je zate grobo? Samo ekspresivno je, ljubica ;)))

Ok, kakorkoli si včasih mažemo oči, da videz ni vse in da šteje tudi notranja lepota, sklepam po odgovoru od moški111, da je videz pravzaprav vse kar pritegne. Torej čemu bi ženske delale na osebni rasti – dajmo raje delat na videzu pa bomo takoj bolj aktualne :-))))))))))))))))))))))[/quote]
Žalostno je, da se prav to dogaja, predvsem med mladino. Pa tudi še kasneje.[/quote]

Marko – ARGUMENTIRAJ prosim – hvala.

Tak zdaj bom pa napisala. Groba ni nobena od njiju, grobo je takšno pisanje, in neumno, pateitčno je tisto obračunavanje od alexis, ko zavida vsem ženskam, ki imajo malo večje joške.[/quote]

Ah daj no, grobo da je moje pisanje, ko sem se pač malo bolj ekspresivno izrazila? Katenjka, več moraš spat, nespanje škoduje človeškim možganom (tudi meni, ki sem danes spala manj kot 5h in že od 6h v pogonu in bo tak tempo še vsaj 7 ur).

Žnablji so te zmotili? Žnablji je zate grobo? Samo ekspresivno je, ljubica ;)))[/quote]Srčica nikar ne bodi pokroviteljska, meni gre kritiziranje žensk (od žensk ) še malo bolj na živce kot od tipov. Oni so vsaj iskreni, po večini. Si pa ti po pisanju kar stroga in včasih tudi groba, žnajblji me niso zmotili, taka mehka beseda, brez “r” 🙂 🙂
Kar se tiče spanja, pa ne morem pomagati. Ne morem spati ponoči, to je pač neka mutacija, verjetno ne razumem, zato ne morem spati, ko bom razumela, bo vse drugače–

Žnablji so te zmotili? Žnablji je zate grobo? Samo ekspresivno je, ljubica ;)))[/quote]Srčica nikar ne bodi pokroviteljska, meni gre kritiziranje žensk (od žensk ) še malo bolj na živce kot od tipov. Oni so vsaj iskreni, po večini. Si pa ti po pisanju kar stroga in včasih tudi groba, žnajblji me niso zmotili, taka mehka beseda, brez “r” 🙂 🙂
Kar se tiče spanja, pa ne morem pomagati. Ne morem spati ponoči, to je pač neka mutacija, verjetno ne razumem, zato ne morem spati, ko bom razumela, bo vse drugače–[/quote]

še enkrat, torej nič kar sem zapisala, ni bilo grobo, ampak bolj samo dejanje, kao kritika ženske čez kritiko? Zakaj že? Ženska mora drugi ženski bit v oporo in ne imet svojega okusa? Ženska mora drugi žensko samo hvalit, kritike pa dajat samo moškim?

In nenazadnje, sem jaz kaj manj iskrena kot moški, ki ga daješ za primer?

Dobro, lahko zapišem tudi drugače. Grošeljca je grda. To niti ekspresivno ni.

[/quote]

Katenjka, z vsem kar si napisala se kar strinjam 😉

Ena je Špelo primerjala s kobilo ali konjem ali kaj že. A to je ta dečva:

@ferbčna, meni ta slikica deluje zelo možato oz. moško, nefeminilno. Pa je edini problem najbrž napihnjene ustnice (in absolutno neprimerna nenaravna barva las). Verjetno se še v modrcu gugajo umetne …

Saj. Majdičeva je proti njej, kakršna je na tej fotki, princeska na zrnu graha. Ena zrihtana Petra vs. zrihtana Špela:

Na tej sliki pa grošeljca res ne izgleda dobro. Ne vem fru-fru ji ne paše pa še make up je pretemen, mislim bronza puder čuden izpade. Ali je pa tudi osvetljava slaba na sliki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close