Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ŽENSKI IDEAL

ŽENSKI IDEAL

Meni se pa Jadranka Juras zdi simpatična 🙂 pa tudi sicer se mi dopade – všeč mi je njeno razmišljanje, ker uporablja svojo glavo (ni ena čenča, tako kot marsikatera), pa lepo poje, tudi besedila so lepa 🙂

Zdaj boš šele presenečen :))))))))))

Na prvem mestu Bibita_Melita… res pa je, da nisem znana osebnost. :)))))))[/quote]

Ne nisem presenecen, poznam veliko zensk ki menijo da so super in najlepse. Ok, ceprav vem da z Bibito nikoli na prvo zogo.[/quote]

Ne…. ne mislim, da sem super in najlepša…. 🙂 sem bolj skromna in sama sebi všeč :))

Veliko veš ti.:)

Jadranka ima ..drugacno lepoto. Pevka-ena redkih: ) Kapo dol.

Za MarieCurie ti ne morem reči, ker ne vem ali je tičala le v laboratoriju ali je imela tudi kaj privat življenja. Če ga je imela, potem kapo dol.
Jaz bi bila kot ona, če bi imela seveda poleg službe tudi dosti prostega časa.
Sicer pa nisem tako pametna, da bi ji lahko sledila. V mislih sem imela bolj naše običajne raziskovalke, ki jih je kar nekaj, samo niso tako znane.

[/quote]

Mislim da vecina zensk ne hrepeni da bi bile kot Marie Curie Sklodowska 🙂 Sicer pa so v medijih bolj prisotne drugacne zenske.[/quote]

Jadranka Juras ima neizmerno lepo dušo, vem da je tudi vegeterijanka, se nagiba k posvojitvam, se precej identificiram z njo. Joj, ne vem meni tale Majdič mi res ni lepa,čisto moški obraz mi ima tudi tako kot karakter je nekako ne čutim. Na splošno če bi bila moški bi me vizualno privlačile, nežne, ženstvene ženske z baby face obrazi in oblinami.

Ojoj, La-Troya:) ženska z asimetričnimi dojkami, meni osebno se smili da ji je kirurg tako iznakazil telo

Krivokljun- O ja vem kako prava možača izgleda:) Imam sosedo, ki dela v vojski, prava GI-Jane, samo da je ona 155cm, 95kg, kratki lasje in pa črni brki 🙂 Samo Petra Majdič gre močno v to smer hehe

No, ja, sicer meni osebno je čudno, če bi bile le lepe in nič drugega, ampak vseeno: Jadranko Juras sem videla v Xfaktorju in če je ona lepša od Petre Majdič…
Je pa res, da vsaka čast Jadranki Juras kar se tiče živali. Ampak videz njen je pa… če bi bila moški, me sigurno ne bi privlačila :).
Drugače pa od vseh naštetih bi bila najraje Nada Rotovnik :). Postavna, pametna, izobražena, športna, bojevnica.

Nisi ti neka poduhovljena oseba?
Tale s 155 in 95kg je očitno več kot debela. Pri Majdičevi boš težko najdla kak gram sala preveč. In tale soseda po višini Petri do ram, če sploh. Tako, da sta totalno različni. Bo morala Petra dolgo živet,da se bo tako uskočila in tako razširila.

Bibita s tabo mora clovek vedno imeti B nacrt 🙂
Marie Curie je imela moza in lahko recem da je bil enakovreden partner. Ce smo se v soli ucili o njem potem ze mora biti 🙂
Majdicevo pa poznam iz drugega filma. Ne morem govoriti o lepoti ampak ona je delavec v pravem pomenu besede. Nekateri imajo talent-ona je vse to dosegla z neverjetno vztrajnostjo in delom
Princeska nisem si se ogledal tako pozorno La Toyo da bi opazil asimetrijo 🙂

‘nekaj jih je’, kaj naj bi to pomenilo če sem jaz poduhovljena oseba? Mar to, da imamo določeni drugačno znanje in razmišljanje pomeni da nimamo tudi svojih okusov? in da ne smemo izraziti svojih mnenj?

Pa še to bi povedala, nimam se za nobeno poduhovljenko, že ta izraz mi je mimo.

Pod privat življenje nisem mislila moža. Če imaš moža, še ne pomen, da imaš privat življenje kot se šika. Jaz sem imela v mislih, da imaš čas za potovanja, da greš lahko v kino, pa šport pa gledališče pa druženje in seveda ljubeče razmerje (verjetno se niste učili ali je imela ljubeče razmerje, verjetno ste samo rekli, da je imela moža, to pa ne pove nič o kakovosti :)).

In ravno to, kar pišeš, mi je všeč pri P. Majdič: vztrajnost. TO občudujem, ker jaz sem bolj lena, premalo vztrajna.

Ljudmila Novak – ah, kakšen užitek bi bil z njo … moliti :-))))

Ženski ideal – a to sploh obstaja, kaj pravzaprav se po tem kriteriju išče: ženski karakter ali ženski videz ali oboje hkrati? Precej težko je na to vprašanje dati odgovor, tudi zgornja imena kar se pojavljajo so večinoma kar nam pokažejo mediji, ne vem pa če je to zadostni kriterij, da bi lahko predstavljal ženski ideal (zgolj predvidevam). Mislim, da bo za vse ženske boljše (ne glede na izbrane ideale), da smo originalne in smo to kar smo, brez nepotrebnih primerjav z drugimi ali po videzu ali po načinu razmišljanja ali po rezultatih ali čemurkoli že (ogrožajo samozavest in občutek varnosti, tega res ne rabimo – no vsaj takšno je moje mišljenje).

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Glede primerjave Majdičeve in moje sosede ki je vojakinja, pa nisem mislila samo fizični izgled teh dveh. Ampak predvsem moško energijo, ki mi ju ti dve ženski oddajata.

Ok, potem ne poduhovljena, amapk bolj razmišljajoča oseba ali pač kakor želiš in to pisanje, da je PMajdič možača, ti nekak ne paše no. Imela sem te za bolj razgledano, razmišljajočo osebo, odprto, strpno. Potem pa te možače pa to pa sem bila razočarana.

In sedaj si me kar tako označila da nisem strpna, razumevajoča samo zato ker se mi Majdič zdi možača:) Daj no nehaj, imam vso pravico izrazit svoje mnenje, če rečem da mi je neka ženska možača to ne mislim osebno. Verjetno je čisto prijetna oseba, ima mi pa možačasto energijo. Evo to sem hotela povedati, nothing personal. Saj ženske ne poznam osebno, čutim pa njeno energijo.

Saj vidis eni(e) videz, drugi(e) osebnost. Ideali seveda obstajajo ker brez njih bi se kapitalizmi se slabse godilo. Ideal se ustvari z namenom trgovine. Je pa vsak ideal ustvarjen za svojo ciljno publiko 🙂

Ok, imaš pravico pljuvat (možača je zame namreč huda žaljivka) po močnih ženskah :), tvoj nick pove veliko 🙂 kak tip ženske si :).
Meni osebno so pa všeč močne ženske, princeskice pa prav nič :). Rada bi bila močna, ne krhka punčka.

Oh waw, očitno imaš kar hude komplekse da te je izraz možača tako užalil. In niti sanja se ti ne kdo sem, nimaš nobene pravice me soditi da zato ker imam nick Princess da sem aww uboga, krhka mala punčkica:)

Mogoče si samo ljubosumna, in ne znaš sestaviti v glavi slike da so lahko lepe ženske z lepimi imeni lahko tudi pametne in močne.

Vedno mora biti samo ena smer kajne? Da je ženska fizično neprivlačna + močna, pametna in potem tista druga skrajnost Fizično privlačna ženska + tupa, neiteligentna, bog ne daj da bi bila intelektualka, ne ne ker to je rezervirano samo za ugly females.

Kako lahko je stereotipizirati kajne?

[/quote]

Krhka princeska na zrnu graha z 10 centimetrskimi komadi. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjazko, daj spravi se dajj haha bring it on, grrrrrrrrrrrrr

Nisem napisala, da si uboga mala krhka punčkica :).
Jaz sem preprosto napisala, da jaz ne maram krhkih punčkic, nisem napisala, da si to ti :).
Če si pa kak namig napačno razumela… mačka zacvili, ko ji stopiš na rep :).
Praviš, da nimam pravice sodit… mogoče ja, mogoče ne, verjetno pa ravno toliko kot ti ljudi žališ z možačo.
Nekam sreborita si :), ja, če mački stopiš na rep :)…

Saj vidis eni(e) videz, drugi(e) osebnost. Ideali seveda obstajajo ker brez njih bi se kapitalizmi se slabse godilo. Ideal se ustvari z namenom trgovine. Je pa vsak ideal ustvarjen za svojo ciljno publiko :)[/quote]

To kar kapitalizem spodbuja, mene ne gane – ravno to, kar pograbi ciljna publika, bom jaz zagotovo zavrgla. Drugače, če bi iskala, predvidevam da bi težko našla nek babji primerek, za katerega bi rekla da mi predstavlja ideal po videzu ali po osebnosti, ne vem čemu bi to počela…POPOLNA POTRATA ČASA.

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Pravi odgovor bi moral biti copy-paste od Bibite 🙂

‘nekaj jih je’ daj ne delaj se francoza povej kot je, seveda je to letelo name, ker si si v glavi zamislila neko sliko o meni in to potem sprojicirala sem.

Se bom pa ja branila če me bo nekdo obsodil za krhko princesko. Pa prosim ne se lagati, pa obračati besede, jasno da je to name letelo na koga pa, tvojo ljubljenko možačo Petro Majdič? lolz

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close