ŽENSKI IDEAL
Si že slišala kdaj za naslovnika pa sporočevalca? Tisto, kar sporočevalec sporoči, ni vedno enako sprejeto pri naslovniku, ker gre za dve različni osebi. Komunikacijski šum pa kontekst, okoliščine niso v prid.
Še vedno trdim, da je tisto spodaj za brezveze, po moje sploh klepet ni, ker če pogledaš, ti ne napiše oseb, ampak kar kotičke!!!
Sem, a se s tem ne obremenjujem; bistveno je, da sem razumljena od pravih naslovnikov 😉
Ne bi vedela pojasnit; zaenkrat mi je forum kot tak OK; če pa imaš kakšne ideje za izboljšave pa kar pogumno povej moderatorjem, mislim da ne boš zato tepena 😉
Sem, a se s tem ne obremenjujem; bistveno je, da sem razumljena od pravih naslovnikov ;)[/quote]
Problem nastopi, ko nisi razumljena oz. prejemnik/naslovnik drugače razume tvoje besede. Ne razume jih napačno, ampak drugače. In potem ti napačno misliš, da drugi ni dojemljiv ;))[/quote]
A to je zdaj ta tvoj plemeniti izgovor za tvoje grozljivo pomanjkanje dojemljivosti? Ejejej, brala si Harry Potter-ja, lahko bi našla boljšo PRETVEZO za “drugače razumljene besede”.
Kot že rečeno, tvoje besede so lahko razumljene na več načinov. Ponavadi pravijo, da je sporočevalec kriv, da se ga narobe razume, ker je preslabo pojasnil okoliščine 😉 Sicer si pa različni ljudje pod isto ebsedo predstavljamo različne stvari.[/quote]
Kdo ti je pa kriv, da imaš pokvarjen sprejemnik, ker si si ga umazala s pokvarjenimi mislimi, dejanji ipd. Večina bralcev me povsem v redu zastopi, le ti nekaj skopariš z razumom ali pa imaš pod večino besed povsem drugi pomen od mene…malo se pa le vprašaj kako je to možno :-)))
Oh ja balzam. Hvala Bibita. Podaljsala si mi zivljenje 🙂
ps.
Ne vem kaj ste znesle nad Spelo. Ce bi izjavile da ste nore na Breda Pita bi to mirno sprejel in pod nobenim pogojem ne bi ispustil nobenega negativnega komentarja. Le kdo razume zenske :)[/quote]
No, Špela ima za sabo kar nekaj lepotnih posegov in mislim, da bi ji bila s 15.000 evri v žepu čez dva meseca lahko podobna, če ne celo prelestnejša, marsikatera navadnica tukaj gor. Da ne bo pomote, sem videla njene fotke iz nepopravljenih let in je bila čisto luštna punca.
Kot že rečeno, tvoje besede so lahko razumljene na več načinov. Ponavadi pravijo, da je sporočevalec kriv, da se ga narobe razume, ker je preslabo pojasnil okoliščine 😉 Sicer si pa različni ljudje pod isto ebsedo predstavljamo različne stvari.[/quote]
Kdo ti je pa kriv, da imaš pokvarjen sprejemnik, ker si si ga umazala s pokvarjenimi mislimi, dejanji ipd. Večina bralcev me povsem v redu zastopi, le ti nekaj skopariš z razumom ali pa imaš pod večino besed povsem drugi pomen od mene…malo se pa le vprašaj kako je to možno :-)))[/quote]
Kako je to možno? Ne vem, ali si res butasta ali me zezaš. Različni smo si. In ne da se mi več na to foro, res ne, Sadni je vsaj zabaven.
Kdo ti je pa kriv, da imaš pokvarjen sprejemnik, ker si si ga umazala s pokvarjenimi mislimi, dejanji ipd. Večina bralcev me povsem v redu zastopi, le ti nekaj skopariš z razumom ali pa imaš pod večino besed povsem drugi pomen od mene…malo se pa le vprašaj kako je to možno :-)))[/quote]
Kako je to možno? Ne vem, ali si res butasta ali me zezaš. Različni smo si. In ne da se mi več na to foro, res ne, Sadni je vsaj zabaven.[/quote]
Krivokljunčica, moraš razumeti, da sem SKRAJNO BUTASTA, veš z mojimi 150 cm in 95 kg, umetnimi zobmi, z očali kot pirpodne, z oranžnimi lasmi in problematično kožo od jemanja hormonskih nadomestkov oz imam tudi moški glas itd…me moraš res razumeti, da se pač vsaj na tem portalu malo pohecam, ker se drugje nimam priložnosti, če pa tega ne štekaš, pol pa res ne vem….NE, NE BO VEČ TE FORE le tebi na ljubo.
Vsi že vemo, da si “padla” na Sadnega ni treba tega v večini postov razlagat 😉
Upam da bo zadostna revansa 🙂
http://es.wikipedia.org/wiki/Archivo:Michelangelos_David.jpg
Forum je zaprt za komentiranje.