Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ŽENSKI IDEAL

ŽENSKI IDEAL

No katera od znanih Slovenk pooseblja zenski ideal za moske oz. za zenske. Obstaja sploh?

Ruth Podgornik je zakon.

Tina Maze, Petra Majdič

Prav presenecen nad izborom.

Zakaj? To so tri ženske z neverjetno psihično voljo, občudovanja vredno, da ima nekdo toliko volje. In še lepotice so. Ruth tudi ni več rosno mlada pa zgleda neverjetno odlično. Če bom jaz pol tako fajn zgledala v njenih letih :).

Ponavadi slisim tako od moskih kot zenske druga imena 🙂 No vsak ima svojo listo.

Najlepše so mi Tina Vrhovnik (bivša Cavazza), Nina Pušlar, pogojno UIa Furlan (ene 5 kg več bi ji pasalo). Skratka lepi obrazi in normalna do vitka postava, čim manj peroksida in operacij.

Najmanj všečne pa ženske tipa La Toya, Danica Lovenjak in Špela Grošelj

Meni je bila pa že od nekdaj najhujša Katarina Čas, pa Douzen Kross ti dve sta mi hudi. Petra Majdič? Sem mislila da je to dec haha, ok šalo na stran moja mami pravi tej ženski ded.

Meni so pač všeč ženske z močno voljo. Bojevnice.

Prav smesno kot kaze mi bolj pasejo tiste z minus lestvice 🙂
Kdo je Douzen Kross?

Minus lestvice?
Ja pa Nada Rotovnik Kozjek, zdravnica, ki piše članke v Polet pa huda športnica je.

Ruth, za tiste, ki je ne poznate:: http://www.gorenjci.si/osebe/podgornik-re%C5%A1-ruth/619/

Ona je supermodel, mislim da je bila tudi ena izmed Victoria’s Secret angels. Tu je link od nje:

http://www.imdb.com/name/nm2143237/

Samo na prvi sliki je malce čudna.

Ja če imaš rad špeh in ne opaziš manj kot D (hvalabogu, da nas ne opaziš), potem že. Saj se ne sekiramo. Naš okus se ne bo spremenil zaradi tvojega.Tudi všeč si ne bomo manj zaradi tvojega okusa.

Nado poznam in dobi plus ker je je dala lekcijo Strelu o njegovem sportnem zivljenju 🙂
Princeska cisto brez tezavic bi sel mimo tega angelcka.

Meni so tudi všeč (fizično) take ženske ok petre majdič ne bom komentirala, njeni atributi niso toliko vizualne narave.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Ja meni je Doutzen, res lepa obraz ima fenomenalen, sploh oči in postava ima obline, ni taka kot so tiste high-fashion koščene manekenke.

Ne vem kaj je s Petro Majdič, samo res izgleda kot neka možača, tista široka ramena pa ne toliko ramena, njen obraz. Kot da bi jedla moške hormone. Pa dobro, itak so okusi različni, obstajajo tudi moški, ki jih privlačijo možače.

Zdaj boš šele presenečen :))))))))))

Na prvem mestu Bibita_Melita… res pa je, da nisem znana osebnost. :)))))))

Kaj si tolk borbeno razpolozena. Nihce ni nic pljuval ampak samo izrazil mnenje. SIcer pa videz ni vse. Ceprav mnogim (bolj zenskam) pomeni zelo veliko.

,

Zdaj boš šele presenečen :))))))))))

Na prvem mestu Bibita_Melita… res pa je, da nisem znana osebnost. :)))))))[/quote]

Ne nisem presenecen, poznam veliko zensk ki menijo da so super in najlepse. Ok, ceprav vem da z Bibito nikoli na prvo zogo.

Meni se to ravno ne zdi, nima ravno širokih ramen, vsaj koliko se je jaz spomnim, v obraz ni ravno neka klasična lepotica, mogoče za svoja leta ne zgleda ravno full mlada, ampak daleč od tega, da bi se spraševala, kako je lahko všeč kakemu moškemu. Imam pa eno mnenje do žensk, ki kakorkoli jemljejo otrokom očeta, ampak ne vem vsega, tako da ga bom zadržala zase.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Če tako dobro pogledaš denimo La Toyo, njen trup in obraz, ni nič manj možače od Petre Majdič, samo etiketa je druga; prva pač deluje pod pretvezo kvazijebačice in noben ne bo rekel, da je kot tip. Mi je še vedno lepša Majdičeva.

Aja, to pa bi bilo zanimivo prebrat :). Ona je izobražena, brihtna, sposobna, bojevnica, on pa napihnjenec.

Ženske, ki jih ostale naštevate večinoma sploh ne poznam. Gre za kake misice, pevke?
Me pa čudi, da ženske ne pišete bolj žensk, ki so kaj dosegle pa ne le z videzom :). Ker mene poleg športnic fascinirajo recimo ženske znanstvenice, raziskovalke, zdravnice. Ampak fascinirajo me le tiste, ki so združile tako izobrazbo in potem službo seveda kot tudi privatno življenje. Ženske, ki prečepijo ves ljubi dan v službi in se grebejo le za kariero privat življenja pa nimajo me ne fascinirajo. Fascinirajo me tiste, ki imajo poleg službe tudi privat življenje, hobije, druženje. Pri vrhunskih športnicah pa me seveda fascinira njihova volja in moč. No pa pa ne bi se branile Tinine postave ali pa telesa kakšne plavalke ali pa atletinje (pa ne metalke).

Ojej, Princess28, kake izjave! Majdič pa možača? Ha, pol še nisi videla prave možače :)))

Pač športnica, kakšna pa naj bo, brez jošk, brez odvečne maščobe, mišičasta, dolgi bujni lasje bi jo samo motili.

Mazetova je luštna pupika.

Ja, Tina je prava lepotica.
Petra pa je daleč od možače. In prav vesela sem, če se pojavi na TV, je taka dobrovoljna, prijetna ženska. Lepo jo je videt, ko je taka radostna, vesela, nasmejana, kar polepša dan.
Obe sta pa pravi borki.

[/quote]

Mislim da vecina zensk ne hrepeni da bi bile kot Marie Curie Sklodowska 🙂 Sicer pa so v medijih bolj prisotne drugacne zenske.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close