Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženski gibi drugi del

Ženski gibi drugi del

Zatorej sladoled za zimo poleti pa čokolino…..

Medo

Kaj pa če ga je preveč pa se grlo vname?

Učinkuje enako, žlička z pogledom in malo sklonjeno galvo oči uprte malce navzgor v oči nasproti (mora delat)..

Medo

Pa pogasimo….

Medo

Ja, ja, ja, banance, to, to ja, s čokoladico oblite banance, pol pa zraven še taka micena micena jajčka, ki se takoj ob dotiku prstov malce stopijo in potem moraš…. moraš…… polizati še prste.
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Bo moral Štumpantl resno razmislit o tej varianti, da mu bo lokal tudi pozimi dobro nesel. Sploh pa, ker bo to noviteta in bodo vsi navalili.

Kje ste fantje, men se bo zmešal še štrumpantl je spi……..zdaj ugotavljam, da se čist sam same punce okoli, a bo kdo kaj pomagala, pa ne da ste se …………………..saj nič ne boli.

Medo

Zraven te pa globoko pogleda…..

Mogoče tko izza sončnih očal …….

Evo Hubert, ravno sem uletel, kje se lotim?

ne vem kar zagrabi….ufff zadnji hip si uletu…..

Medo

Sladoled se že topi in teče po prstih ……

Pa še eno ubitačno sem se spomnil.

Ko mora ženska, ki ni vajena odra in nastopanja, nekje nekaj povedati v mikrofon na odru. Ne vem, mogoče Marija, na sestanku sindikata.

Mislim na tiste mikrofone na stojalih, samostoječe, za katere velja pravilo, roke stran, ob bokih ali držat pred samo tekst ali kakorkoli, samo ne mikrofona.
Ona pa pride, pa nežno sramežljivo zagrabi mikrofon zadaj, za glavico, palec spodaj, srednje tri prste na vrhu in mezinček rahlo v zrak,
ter si ga nežno in počasi pomakne proti razprtim ustom……

Beri spodaj, še en gib..

Auuuuuuuuuuuuuu, ta pa je dobra.

In če je še malo premajhna, da bi ga dosegla, stopi na prste in po možnosti dvigne nazaj desno nogo …..

Ej, Sašk, ti si ubitačan. Mi je žlička zdaj padla ……… ugani kam…….. Smeh me lomi, pa tisti mikrofon, ejga, a ni glih enu malu pre……… a, aaaaaa! Ej, ne gre, imam bolj micena usta, ampak smeh pa zagotovo gromoglasen!!!
Sašk, Sašk, ta z mikrofonom je full opasna, grem nazaj probat. Samo, če me bo kdo videl, kako si počasi skušam mikrofon potlačit bližje k ustom, ja kaj si bo pa revež mislil? Mogoče tisto, kot ti, aaaaa???
Marija

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

In potem malo pihne, da preveri, če je vključen, ob tem pa tako lepo “našobi” šobico….

Si bo mislil, hm, če sem bil prej v dvomih ob kavni žličici, mi je sedaj vse bolj jasno…..tudi sindikat ni več kar je bil………..

Kajči, ljubica, a nič ne pozabiš, a? Ja, ponavadi še ko se smejem, malce privzdginem desno nogo. Smešno, pravi pravcati razpoznavni znak. Če boste videli kakšno žensko, ki pri smehu moli nogo v zrak, narahlo in previdno recite: Marija???? A, Marija???? In če se bo ženska še glasneje zasmejala, sem to ……. jaz!!!
Marija

….. in ugotovi, da ne dela, potem se pa tako sramežljivo opraviči …….

ah, Marija, kaj pa bi si mislil..nič….k bi ga blo pa samo prebujenje in vstajenje

……aaaaaaaaa…sladoled v obliki mikrofona (tisti mikro je zgolj slučaj) ali pa ………

Medo

Pogovarjali smo se o ustih ne pa…….

Medo

Kaja je pravi detektiv, ti rečem.

Hja, za nogico pa hvala. Mislim, za podatek. Za smeh sem vedel.

…ali pa, mikrofon, v obliki………..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close