Ženski gibi drugi del
Ja, ja, ja, banance, to, to ja, s čokoladico oblite banance, pol pa zraven še taka micena micena jajčka, ki se takoj ob dotiku prstov malce stopijo in potem moraš…. moraš…… polizati še prste.
Marija
Pa še eno ubitačno sem se spomnil.
Ko mora ženska, ki ni vajena odra in nastopanja, nekje nekaj povedati v mikrofon na odru. Ne vem, mogoče Marija, na sestanku sindikata.
Mislim na tiste mikrofone na stojalih, samostoječe, za katere velja pravilo, roke stran, ob bokih ali držat pred samo tekst ali kakorkoli, samo ne mikrofona.
Ona pa pride, pa nežno sramežljivo zagrabi mikrofon zadaj, za glavico, palec spodaj, srednje tri prste na vrhu in mezinček rahlo v zrak,
ter si ga nežno in počasi pomakne proti razprtim ustom……
Ej, Sašk, ti si ubitačan. Mi je žlička zdaj padla ……… ugani kam…….. Smeh me lomi, pa tisti mikrofon, ejga, a ni glih enu malu pre……… a, aaaaaa! Ej, ne gre, imam bolj micena usta, ampak smeh pa zagotovo gromoglasen!!!
Sašk, Sašk, ta z mikrofonom je full opasna, grem nazaj probat. Samo, če me bo kdo videl, kako si počasi skušam mikrofon potlačit bližje k ustom, ja kaj si bo pa revež mislil? Mogoče tisto, kot ti, aaaaa???
Marija
Kajči, ljubica, a nič ne pozabiš, a? Ja, ponavadi še ko se smejem, malce privzdginem desno nogo. Smešno, pravi pravcati razpoznavni znak. Če boste videli kakšno žensko, ki pri smehu moli nogo v zrak, narahlo in previdno recite: Marija???? A, Marija???? In če se bo ženska še glasneje zasmejala, sem to ……. jaz!!!
Marija
Forum je zaprt za komentiranje.