Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ženski brivnik

Ženski brivnik

Kakšne so vaše izkušnje glede uporabe ženskega brivnika? Ali je tako učinkovit kot britvica. Zdaj uporabljam britvice venus in so res krasne, pod pazduho se prej nisem mogla briti, ker če dvigneš roko se ti naredi jamica in ne moreš zraven ali je ženski brivnik prilagojen tudi za takšne zadeve kaj pa bikini predel?

lp

Kozo, tud pod pazduho malo potegnes, da le-ta postane gladka in enostavno pobrijes. Z britvico ali brivnikom. Sama uporabljam enkrat eno, drugic drugo, za bikini predel pa izkljucno brivnik, ker mi manj razdrazi kozo.

pa ker je sploh dobr brivnik enga sm kupla pa mi ni nc pobril sam cukal je,jst bi mela za intimne predele ker se mi ne da skoz brit z ziletko:)

Ne vem jaz bi probala novega Angel od Phillipsa……….

ma ja sam je ful zajeban,kupt neki za 30 jurjov pa pol ugotovit da to ni to..premisljujem da bi kr kaksnega moskega brivnika,ti so pomoje dost mocni

kaj pa depilator?to je vredu vsaj za noge in podpazduhe sicer malo boli ampak se navadis
samo za bikini predel je maLo kriza ampak pri skoraj vsakem depilatorju dobis se zraven glavico ki jo nastavis pa mas brivnik

Ja jaz uporabljam depilator pa ga ne bi zamenjala za nič na svetu.Na začetku malo boli ko pa se navadiš je pa fino imaš tri tedne mir, dlake postanejo tanjše in redkejše.

Ja jaz uporabljam depilator pa ga ne bi zamenjala za nič na svetu.Na začetku malo boli ko pa se navadiš je pa fino imaš tri tedne mir, dlake postanejo tanjše in redkejše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close