Najdi forum

ženske,40+

Kako se kaj negujete,ali uporabljate kreme “proti staranju,gubicam”,koliko date kaj nase? Si vzamete kaj časa za razvajanje?

pa kok bo enih in istih tem ?

skoraj nič,niti ne kažem 40 let,počutim se elastično. zjutraj se umijem,namažem z otroško kremo,malce make up-a,terpalnice in čez dan veliko vode,to je pa več ali manj vse. no zvečer se normalno stuširam. aha,če to kateri kaj pomeni.rada imam dišala in mini svečke,tako,da si prižigam eterično olje in ne ampak res ne gledam tv,sem pa dosti v savni. to je to in veliko se smejem

Sperma je zdravilo za vse :))))

Saj ni ona kriva, problem je v forumu…. Ti 2x objavi isto, ali pa napise da je prislo do napake in se enkrat napisejo 🙂

Jo že imaš kaj odveč?:-))

Neeee 😀 sm še mlada ne rabim 😛

Pol jo pa sedaj spravljaj, ko boš starejša jo boš rabila, do nje boš pata krat težko prišla ;-))

Hči je na poti odraslosti, jaz pa imam čedalje več časa zase. In to izkoristim da lahko počnem vse tisto, za kar prej ni bilo časa. Torej imam časa za svoje konjičke, za glasbo, branje, šport, druženja,

Nega? Malo mešano. Rada sem urejena z dnevno sveže umitimi lasmi, klasično športno oblečena z visokimi petami in kakšnim detajlom, ki poživi, (zapestnica, ruta, pisana torba). Zelo pazim kar jem, in se precej ukvarjam s športom.

Glede gubic, si privoščim nekaj, da so manj vidne, najprej je to kod podlaga obvezno zjutraj dobra hidratantna Vichy krema in zvečer pred spanjem krema za okoli oči Shiseido. Tudi pri ličilih sem izbirčna, uporabljam določene blagovne znamke, ki mi ustrezajo.

Kako se pockrljam? Občasno si vzamem dopust, samo zase, si privoščim kako kopel, branje dobre knjige, poslušanje glasbe, ali grem na daljši sprostilni tek….

Hej, jaz poznam eno pod 40…na obrazu ima srepe oči plenilca, usta ukrivjena, ramena povešena…zgleda ko stara pehta …ker je zlobna, ko sam hudič!
Zunanji videz je odraz notranjega stanja duha…ne pomaga nobena krema , nobena zel!

Pol jo pa sedaj spravljaj, ko boš starejša jo boš rabila, do nje boš pata krat težko prišla ;-))[/quote]

Ne spraviti kar nekam, ker se lahko posuši, potem bo pa morala s solzami oblivati, da jo bo spravila v tekoče stanje. V skrinjo z njo! Morda se bo kdaj odločila za otroka brez očeta?:-)))))))))))))))))

Imam točno 45 let in vsak mi reče, da mi je videti kot, da bi bila 25-t letnica. Veliko sem v življenju pregarala od dela in otroci itd. Nikoli nisem bila na dieti, nikoli ne gledam kaj pojem, ker jem vse od A do Ž. Nimam niti ene gubice, obrazke imam resnično zelo mladostne in postavco imam takšno, da nisem ne presuha in ne predebela. Zjutraj, ko se vstanem se lepo umijem in že od otroštva si lička namažem z SOLEO. Navadna solea. Sploh ne rabim puder, če se malce namažem si namažem samo z črno barvico okoli vek. To je vse. Je pa res, da že od otroštva spijem ogromno vode in pijem samo vodo, ne pijem ne sok in ne alkoholnih pijač, ker tega pa ne maram, samo voda in voda. To je vse…. Z sabo sem zelo zadovoljna nisem pa takšna oseba, da bi bila sama sebi všeč, ker takšni ljudje mi gredo blazno na živce…..

Pol jo pa sedaj spravljaj, ko boš starejša jo boš rabila, do nje boš pata krat težko prišla ;-))[/quote]

Ne spraviti kar nekam, ker se lahko posuši, potem bo pa morala s solzami oblivati, da jo bo spravila v tekoče stanje. V skrinjo z njo! Morda se bo kdaj odločila za otroka brez očeta?:-)))))))))))))))))[/quote]

Ne ne, ne rabim 😀 Jaz ne bom nikoli imela otrok, prav tako deca ne! 😛 In s tem se ne bom sekirala, pa tud sperme nem rabla, kr ne bom mela gubiiiic heheheheheh 😛

Koliko jih pa imaš?

Te kar vidim, ja, Solea in črna barvica. Ko bi vsaj napisala s Soleo.

Oh, ja….

Jaz imam 40 let. V življenju se nisem nikoli pretirano ukvarjala s sabo. Kakšna dieta tu in tam, ko se mi je zaluštalo, drugega nič. Nobene kozmetike, nobenih krem.
In se je nabralo kakih pet kil viška. Zdaj je skrajni čas , da jih sklestim in naredim nekaj zase. Se mi zdi, da je 40. taka prelomnica. Če ne boš zdaj, ne boš nikoli in počasi ti take zadeve udarijo tudi na zdravje. Tako sem začela z malo več športa, čeprav nič drastičnega. Bližnji hrib, kolo, malo teka. Hodim v salon na tretmaje in počasi se že kažejo rezultati. Do poletja bo že super. Pa meni nihče ne reče, da sem stara 25 let. 🙂 Smo pa ženske v povprečju videti mlajše kot naše mame. Nismo tako zgarane in zvečine si barvamo lase, da nismo sive. Že to nas pomladi vsaj za 5 let. Tako da štiridesetletnica danes ni enako kot štiridesetletnica pred tridesetimi leti. Če daš nekaj nase, se znaš lepo obleč in poudarit, kar je lepo, pa sploh. Tudi če so gubice. Jaz se jih ne sramujem. Pričajo, da je že nekaj življenja za mano.

pripni svojo fotko, pa da te vidimo 25-letnico :)))

Raje nič, kot navadno Soleo, ker ta zapre vse pore in je mastna k hudič, se po njej svetiš, kot bi si olje zlil po faci………………

Solea in črna barvica okoli oči…

prosim?
RAJE NIČ KOT TO !

Pozdravljene 40 letnice pa še kakšna letka gor,

zanimivi odgovori, strinjam se, da je pomembno kako se počutiš pr teh letih še posebej.
Depresija se vidi navzven in nas postara, styling lahko veliko naredi, še največ pa naš pogled na vse.

Mogoče nebi danes pisala o kremah in kozmetiki.

Pomlajevanje drugače: pri izgledu je odvisno kako se počutimo in koliko nam to pomeni. Mogoče tudi kakšno delo opravljamo. Če je delo takšno da je odvisno od izgleda in je ta pomemben bomo temu dali večji pomen.
Nekaterim je pomembno da izgledajo seksi in provocirajo okolico, ker jim to daje energijo in ego.
Druge se spet dobro počutijo kot sive miške, neopazne in nevsiljive.
Ene gubice pomlajujejo druge postarajo, odvisno kako jih nosimo.

Pomembno je da smo zadovoljni s samim seboj. Ženske dostikrat iščemo svojo drugo polovico v moškem in smo razočarane, ker nas ne dopoljnjuje tako kot bi želele.
Same se moramo vprašati ali smo zadovoljne s seboj in se imamo rade. Vsepreveč se razdajamo drugim ( kompleks cankarjeve matere) in pozabimo nase, tudi naučene smo tako. Če bi mislile nase in na svoj izgled bi nas okrivili da smo sebične, počutimo se krive če se ukvarjamo s seboj.
Nobena krema in make up ne pomaga če smo potrti in brez volje in imamo obraz potegnjen navzdol.

Naredimo pomladansko čiščenje in očistimo svoj *nahrbtnik*: preglejmo kaj je notri , pomečimo ven vse kar nas moti, nam ni všeč, zamenjamo z novimi občutki, novimi cilji.
napolnimo svoj *nahrbtnik* z lepimi čustvi, zadovoljstvom, smehom, veseljem. Ne glede na krizo najdimo pozitivne stvari. Kaj imamo rade: ne imejmo slabe vesti vzemimo si kaj tudi zase, imejmo se rade, tako kot imamo rade svoje bližnje. Hitro se bodo navadili na spremembo, mogoče jim bomo v novi podobi bolj všeč, tudi če ne opazijo se ne sekirajte, bistveno, da smo same zadovoljne in to zadovoljstvo je nalezljivo.
Zahvalimo se za vse kar imamo, razmislimo, kaj si še želimo. Potrebujemo kakšno spremembo v sebi, na sebi, v svoji okolici.
Otresimo se negativnh ljudi, negativnih čustev – – glejmo pozitivno naprej.

To je moj predlog za Pomladansko čiščenje.

Garantiram da bo izgled tudi lepši in bomo izgledale mlajše.

Simone Godina Moderator
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana, Portorož
facebook: Antiaging center
040 291 165

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close