ženske, zakaj niste bolj deviške?
Definicija “feminizma” je po tvojem to, da ženska dvori moškemu? :))) V lajfu je ponavadi tako, da pravemu moškemu ženska skoraj ne rabi dvoriti, ker se znajde sam. Mogoče sem staromodna, ampak meni je bolj všeč, če moški prevzame pobudo. Seveda mu pri tem tudi malo pomagam. :)) V Sloveniji je prisoten drug fenomen – ženske preveč prevzemajo pobudo in so se moški polenili. :)[/quote]
Kaj pa, če ženske zaradi lastne emancipiranosti in želje po vladanju nad moškimi, postajate vedno bolj nezanimive ? :)[/quote]
Ja, Bratuškova ne bi smela postati predsednica vlade. Evo, zaradi takih potez potem moški več nočejo dvoriti ženskam. :))
Zdaj vemo zakaj si ti samski. Žensko iščeš samo zato, da bo zate skrbela, če boš zbolel. Samo koristi iščeš.[/quote]blabla…Spiderja sem samo mimogrede pokaral, ko je mahal s fantazijami dedkov nekje višje v tej temi, pa sem ga samo spomnil, kako je na mentalno-fizičnem nivoju dedkov…itd brez veze..
Sicer pa koristi, vedno, jaz v zvezi z žensko vidim vse koristno, niti ene slabe stvari, le če ti babn.. preveč njuri,..;)
Ti, kdorkoli si, jaz nimam problemov glej.:)
Ne, Antilopa, pravzaprav natanko vem, kaj je feminizem. Nikjer nisem napisala, da naj bi le ženska “dvorila” moškemu, temveč le, da je ta možnost za feministko povsem odprta. Dejstvo pa je, da nobena feministka ne bo poskušala osvojiti oz. zapeljati moškega, ki njenega prepričanja o enakopravnosti spolov ne bo spoštoval.
Poleg tega pa… feministka ne deli moških na prave in neprave in se ne obremenjuje s tem, katere vloge pripadajo le ženski in katere le moškim. Ne boji se izraziti kot individualno bitje, ki se ne drži pravil o spolni delitvi vlog, temveč se razvija in deluje v skladu s svojo enkratno osebnostjo. Stereotipov ne jemlje za zakone, temveč kot bitje odprte glave pušča ljudem svobodni izraz ne glede na spol.
Zdaj vemo zakaj si ti samski. Žensko iščeš samo zato, da bo zate skrbela, če boš zbolel. Samo koristi iščeš.[/quote]blabla…Spiderja sem samo mimogrede pokaral, ko je mahal s fantazijami dedkov nekje višje v tej temi, pa sem ga samo spomnil, kako je na mentalno-fizičnem nivoju dedkov…itd brez veze..
[/quote]
Joj, ja zakaj pa bi bil ti z žensko, če ne iz koristi? Da bi ti delala škodo, bi jo še imel? Me zanima, kako dolgo. Smisel zveze pa je, da imata seveda oba korist.
Saj si dobro mislil. Ne vem, kdo ti je te mislil pregnal. :))
A tebi je lepo takrat, ko ti kdo dela škodo ali takrat ko imaš od tega korist? Če imam od nečesa korist, še ne pomeni, da drugemu delam škodo. Je pa res, da je to težje dosečt, kot tisto, da imam samo jaz korist. Zato pa so nekateri sami.
pred 15, 20 leti so si ženske še opasale predpasnik in nasitile familijo …
sedaj si pa opašejo pas z dildom in “nasitijo” svojo bejbo … kakšna pa še tipa ☻
Deviske? lol
Stvar je preprosta. Moderne (mlade) zenske so vse bolj moski. Povprecen (mlad) moski pa zenski podrejen pussy. Eno je enakopravnost, emancipacija, drugo pa to kar imamo danes. In kolikor jaz vidim, marsikateri “uspesen” zakon je uspesen vse dokler se moski pusti zeni z dildom v glavo. Prisotni “poroceni” pisci so ziv dokaz za to. In, fyi, v Sloveniji je stanje se okay v primerjavi z bolj “naprednimi” drzavami. 😉
Ja, v to se prepričujejo tisti, ki se v tem “čudnem” svetu ne znajdejo. Drugi so krivi, seveda, kdo pa bo. Ah… :))
vsega je kriv DDT (beri Boštjan M. Zupančiča), ker je moškim uničil moškost — ženske pa so se začele v boju za seme razvijati v možače.
Je že skoraj vsaka bolj kosmata pod nosom kot v mednožju
Ja, v to se prepričujejo tisti, ki se v tem “čudnem” svetu ne znajdejo. Drugi so krivi, seveda, kdo pa bo. Ah… :))[/quote]
Sem ze zasledil, da so komentarji tega kalibra domet forumske srenje. Svoj cas je pomenilo “znajti se” razumeti, da je “drzava” legalizirana lopovska zdruzba, in vzeti si kar se je vzeti dalo. Vecina pozenscenih tipov pa vas le zagovarja izrojenost danasnje feminizirane druzbe v kateri sodelujete predvsem kot osebni copatarji.
Meni se ne zdi pomembno, kako je posameznik etiketiran, ampak se mi zdi pomembno kako je zadovoljen v tem kar počne.
Dater, če si vsaj malo pošten, pa ne moreš primerjat mojega življenja s svojim, ker mojega ne poznaš in če bi to naredil, bi morda spoznal, da si ravno ti tisti copatar, pa zaradi tega ne začneš resne zveze, ker se v tej vlogi ne počutiš dobro, udobno, svobodno. Da pa nekoga, ki ga ne poznaš, označiš za copatarja, pa s tem kvečjemu poveš le kaj o sebi.
Anything is possible,a ne? 🙂
Si ze slisal, “None are more hopelessly enslaved than those who falsely believe they are free”?
[code]The controversial new dating and relationship guide “The Man Whisperer: A Gentle, Results Orientated Approach to Communication” by two (female) authors says that feminism has done wonders in providing women with equal rights fiscally and politically but it sure as heck has messed up modern love lives, and they say it is time to undo the damage.
“While modern women have been conditioned to ‘act like men’ in the office in order to climb the corporate ranks and to get ahead, unfortunately women have taken this same masculine attitude with them into their love life,” author Donna Sozio told Pop Tarts. “Then there’s the case of feminism teaching women that they are equal to men, but when it comes to love, romance, attraction and chemistry – men don’t fall in love with a woman because she is an equal. Men fall in love with women who are their compliment: feminine, sexually available, loving and appreciative.”[/code]
Točno to je problem, ker vas je tolk tipov prepričanih, da morate imeti žensko, da se počutite vredne svojega spola.
Od žensk se niste naučili ničesar, oz. zelo malo. Ženske so se med tem osamosvojile, emancipirale in se naučile živeti same. Iniciator ločitve je tudi ponavadi ženska. na drugi strani pa imamo množico moških, ki so miselno ostali na nivoju svojih dedkov in bi doma želeli imeti skromno podrejeno žensko, ki bo skrbela za njih.
In ko take ne najdejo, izbruhnejo frustracije, saj niso sposobni živeti sami.[/quote]
Praviš, da so prve za pobudo ločitve, pozabil si se pa vprašati zakaj je temu tako. Razlog za to je ponavadi tak, da so se naveličale svojega moškega in se zaljubile v nekoga drugega, po možnosti še v zasedenega tipa, ki jim nikoli zares nebo na razpolago ( že poročen in ima otroke ). Na žalost največkrat poslušajo svoje srce kaj jim pravi in podobne traparije, zaradi tega se pa tudi dostikrat opečejo na dolgi rok, saj jih takšni moški na kratek rok zabavajo in si mislijo s takim bi bilo pa vredno probat, pa čeprav se gre za velik rizik gredo vseeno v to. Pa to si mal pretiravu zgoraj, čisto nič ni narobe imeti doma pošteno žensko, ki ji je vsaj malo mar zate. To pa še ne pomeni, da jo boš privezal za štedilnik in vsakič, ko bo šla iz stanovanja jo zasliševal in nadiral, če te slučajno vara.
Jst si že od nekdaj predstavljam ženske, ki so v življenju zamenjale že celo kopico partnerjev, da še same ne vedo več kaj bi rade imele. Tu pa zna biti velik problem, če si želiš resne zveze in z nekom ustvariti družino. Zakaj bi si sploh tako izbral potem, če pa že na začetku veš, da se lahko tudi tebe nekega dne naveliča ? Aja do tebe bo pa kao ful drugačna, ker ti si pa res The Real Deal, daleč pred vsemi, japajade. Tako da nekako celo razumem avtorja kaj je želel povedati s tem, pa čeprav je šel že krepko čez mejo dobrega okusa, predvsem s tisto izjavo – bodite bolj deviške. lol
Vprašajmo se raje koliko takšnih žensk poznamo v reali : lepa + poštena+ prijazna. Ponavadi so ravno tiste taokrogle najbolj super, prijazne in dobrega srca, ane ? Lepše, rangirane z 10/10 pa imajo najbolj ogaben karakter, so vzvišene, samovšečne, keš p***, pa še kaj bi se našlo. Razlog za to pa je, ker si druge vse to lahko privoščijo, prve si pa ne morejo in jim ne preostane nič drugega, kot pa biti takšne kot so ! Kar pa nima čisto nič veze s tem, da so nekateri tipi ( tu štejem tudi avtorja ) poženščeni, da še vedno živijo v kameni dobi, ko so ženske ostale doma in bile nesamostojne in bla bla.
Welcome to reality my people.
Rezultat feminizma ni le emancipacija zensk ampak feminizacija celotne druzbe. Zacela se je v ZDA, zato ni nakljucje, da prav ZDA vodijo po % razvez. Kako to, da so zenske pobudniki vecine le teh? Tudi zato, ker jim je zakonodaja naklonjena.
Vcasih so otroci predstavljali tveganje predvsem za zensko, zato je evolucija tudi posrbela za to, da zenske ne “dajo” vsakemu bizgecu. Danes pa v najbolj feminiziranih druzbah najvec tvegamo ravno najbolj zazeljeni moski. V primeru razveze s takimi se zenske dejansko okoristijo. Ve pa se tudi kaksna je sodna praksa glede otrok. Morda to vecina tipov se ni dojela, ampak vse vec nas je, ki raje ostajamo playerji.
Tako je, vse je mogoče. Nisem še slišal, sem pa prebral sedaj. Še vedno pa mi to ne pove nič več kot, da se v tem lahko vsak znajde, tako kot ti, tudi jaz. 😉 Razen, če si ti prepričan, da samo drugače misleči od tebe zmotno upajo, da so svobodni, le ti si pa prepričan v to. Si že v nevarnosti, če tako razmišljaš. :))
Forum je zaprt za komentiranje.