ženske, zakaj niste bolj deviške?
Kot sem med vrsticami že povedal, nad žensko emancipacijo se najbolj zgražate takšni, ki ste zatajili pri vseh značinostih, ki že stoletja definirajo moškega.
Ker so ženske sposobne živeti brez vas, ste zafrustrirani, ker ne dobite naslednje ženske, ki bo nadomestila vašo mater in vam stregla. V starih časih, ko so bile ženske izrazito podrejene, je bilo tudi za takšne šibke moške na nek način poskrbljeno, saj se je vsaka slej ko prej poročila.
Ženskam se mora res smejat, one samostojne in emancipirane, okoli njih pa množica lolekov, ki so ostali privrženci starih klišejev o ženski podrejenosti, ki pa jih zaradi lastne šibkosti niso sposobni uresničiti.
Bom napisal, da je čist prav, da eni tipi ostanejo neprostovoljno samski in osamljeni. Ker zafrustriranega cmerastega primerka, ki je jezen na ves svet, ne privoščim nobeni ženski, tako krut pa nisem.
Končno se načeloma strinjam s tabo Spider, le tisti del o neprostovoljni saskosti bi lahko izpustil:)))[/quote]
V grobem tudi jaz. V tonu pa sploh.
Nisem promiskuitetna, ne pijem alkohola, nisem feministka, svoje telo znam cenit in ga zato ne nameravam dati v upravljanje nekomu, ki nima pojma kako se stvarem streže … samo zato, da se on ne bo počutil manjvrednega… Grow up!!!
Saj, ko jim pa začnejo dvorit, pa jih ti označijo za feministke in se skrijejo. 🙂
Kako vezo ima pa deviškost in alkohol itd.?
Seks je nekaj lepega, prijetnega, zato to z veseljem počnem. Je dobro za zdravje, privoščim telesu in duši. Alkohola pa ne pijem, ker mi je pomembno zdravje. Hedonistično življenje in promiskuiteta to sploh ne vem kaj si mislil.
Sicer pa ti je Spider lepo napisal.
Točno to je problem, ker vas je tolk tipov prepričanih, da morate imeti žensko, da se počutite vredne svojega spola.
Od žensk se niste naučili ničesar, oz. zelo malo. Ženske so se med tem osamosvojile, emancipirale in se naučile živeti same. Iniciator ločitve je tudi ponavadi ženska. na drugi strani pa imamo množico moških, ki so miselno ostali na nivoju svojih dedkov in bi doma želeli imeti skromno podrejeno žensko, ki bo skrbela za njih.
In ko take ne najdejo, izbruhnejo frustracije, saj niso sposobni živeti sami.
Amen.
Ta pravega desca ne moti emancipirana samozavestna ženska, ker se zaveda svojega položaja, svoje vrednosti. Zato se ne čuti manj sposobnega ob močnih ženskah.[/quote]Točno to krivokljunka, ta pravega dedca.
Poglejmo pa tega dedca Spiderja, ki pa vse to razume, v zvezi pa noče oz.nima potrebe.. A je to tudi pravi dedec?
Kot bi se nečesa bal? Pa da ne ravno takšnih žensk, ki jih bojda tako dobro razume.
Najbrž ne, ker on ni na nivoju dedkov, ker ko bo prišel na nivo dedka, bo potreboval, ne samo skromno, ampak tudi ustrežljivo žensko, da mu bo kahlo pa še kaj drugega menjala,….razen če bo taisti dedek imel toliko denarja, ki bo bolje dišal kot taisti dedek, da si bo to lahko plačal.:))
SkromniT, kaj tebe tako skrbi, kaj bo z mano, ko bom star in onemogel?
Obstajajo domovi upokojencev za taka obdobja.
Ja, v zvezo nočem in nimam potrebe. Doktorske dizertacije zakaj, ti zdaj ne mislim pisat.Moje življenjske preference, pač..
Poglej se, kako si indotriniran, če moški noče v zvezo, takoj predpostavljaš, da se nečesa boji.
Se strinjam. Nekdo je lahko tudi v zvezi, ker se boji bit sam. Vsak pa zase sam ve, ali pa tudi ne, zakaj je tam, kjer je.
Je pa tudi res, da je za vsako odločitev oziroma neodločitev zadaj vedno nek strah, kakorkoli obrneš.
Saj jim… le da “dvorijo” le moškim, ki verjamejo v enakopravnost spolov in se feministk v pravem pomenu besede ne bojijo.[/quote]
Definicija “feminizma” je po tvojem to, da ženska dvori moškemu? :))) V lajfu je ponavadi tako, da pravemu moškemu ženska skoraj ne rabi dvoriti, ker se znajde sam. Mogoče sem staromodna, ampak meni je bolj všeč, če moški prevzame pobudo. Seveda mu pri tem tudi malo pomagam. :)) V Sloveniji je prisoten drug fenomen – ženske preveč prevzemajo pobudo in so se moški polenili. 🙂
Saj jim… le da “dvorijo” le moškim, ki verjamejo v enakopravnost spolov in se feministk v pravem pomenu besede ne bojijo.[/quote]
Definicija “feminizma” je po tvojem to, da ženska dvori moškemu? :))) V lajfu je ponavadi tako, da pravemu moškemu ženska skoraj ne rabi dvoriti, ker se znajde sam. Mogoče sem staromodna, ampak meni je bolj všeč, če moški prevzame pobudo. Seveda mu pri tem tudi malo pomagam. :)) V Sloveniji je prisoten drug fenomen – ženske preveč prevzemajo pobudo in so se moški polenili. :)[/quote]
Kaj pa, če ženske zaradi lastne emancipiranosti in želje po vladanju nad moškimi, postajate vedno bolj nezanimive ? 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.