Ženske, za koliko prodajate svojo muco
Vsaka ima svojo ceno, jaz to dobro vem. No, sedaj še bolj phahah, ko sem postal novopečeni milijonar. Služim tudi cca. 4k mesečno kar privablja veliko vročih gold digerk .
Ni važno, a si tečna, srečna, debela, stara, mlada. Vse se omokrijo ob moji frišni mečki in stanovanju za 400k.
Torej je vprašanje, za koliko imate ve postavljeno vašo muco. Saj vemo da bi vas večina bilo nesposobnih klošark, če ne bi ujahale enega deca, ki vam bi nudil tisto njegovo umrono plačo phahaha
Na avte niti ne padam, moji nepremičnini tudi dosegata in mogoče celo presegata 400 k. Ni se mi bilo treba obešati na dedca zaradi strehe nad glavo in drugega. Do 30. sem imela svoje lastno stanovanje, kupljeno s kešem (se je takrat dalo odlično zaslužit in ugodno menjat devize), le malo kasneje sva z možem skupaj kupila še enega (financirala vsak pol). Mož je imel dobro plačo, sploh z dežurstvi, a niti slučajno se mu to ni zdelo kaj posebnega, da bi mislil, da bodo zato vse padale nanj. Sprva sva imela oba približno enako plačo. Otrok je po koncu študija takoj prišel na 4+ k, sicer v tujini, a tudi mu gre dobro, pa prav tako ne misli, da je zato boga za kaj pošlatal. Keš pičke ga niso nikoli zanimale, je imel priložnost izbirati med kvalitetnimi ženskami.
kaj je to, 20.06.2021 ob 19:49
Kaj je to mečka? Sklepam, da si jugovič?
Stanovanje? Pa ti naj bi bil bogataš? Ha, bogataš pa bo imele hišo, ne pa stanovanje. Ne bi me presenetilo, da živiš v kaki umazani LJubljani.
V velemestih New York, London ipd večinoma miljonarji živijo v “stanovanjih” ampak to so stanovanja po 500m2 in tudi več. Nimajo se vsi časa ukvarjat s hišo pa tudi če hočeš blizu do službe je stanovanje v velemestih najboljša izbira.
Že če se človek na dan vozi 30 minut v eno smer in 30 nazaj, je to v enem mesecu vsaj 22ur. Na leto več kot 270ur. To je 33 delovnih dni na leto porabiš za prevoz. Pa vsi vemo da ko se v Lj nabije promet da se lahko zgodi da se lahko 1km voziš 10min…
Bolno do konca, 20.06.2021 ob 20:25
V velemestih New York, London ipd večinoma miljonarji živijo v “stanovanjih” ampak to so stanovanja po 500m2 in tudi več. Nimajo se vsi časa ukvarjat s hišo pa tudi če hočeš blizu do službe je stanovanje v velemestih najboljša izbira.
Že če se človek na dan vozi 30 minut v eno smer in 30 nazaj, je to v enem mesecu vsaj 22ur. Na leto več kot 270ur. To je 33 delovnih dni na leto porabiš za prevoz. Pa vsi vemo da ko se v Lj nabije promet da se lahko zgodi da se lahko 1km voziš 10min…
Daj mi povej kaj ima NY z monom?
Pa povej mi zakaj bi milijonar delal v LJ? V bistvu sploh zakaj bi delal?
Če si milijonar, si pa vendarle lahko privoščiš ugodne, prijetne, zdrave bivalne pogoje. TOrej daleč od LJ.
Forum je zaprt za komentiranje.