Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske z zavoženim življenjem

Ženske z zavoženim življenjem

Ej Popay, kaj počneš s svojim uvenelim kurcem zdaj, ko ni več za nobeno rabo? Če ne bi celo življenje razmišljal samo o fuku, mogoče na stara leta ne bi postal klošar, ki ga noben ne jebe.

dokler smo tu, življenje ni zavoženo

so vzponi in padci, kot na ekg mašini živega človeka

ravna črta je .. vemo, kdaj je ravna črta

Odgovor na objavo uporabnika
Samaritanija, 24.07.2025 ob 08:45

Anonimno 8954, 23.07.2025 ob 23:59

Objavi svojo sliko, da ti svetujemo, kaj lahko izboljšaš.

Če se izboljšam, več ti ne boš imel na kaj drkat, budalo. Kaj boš potem brez luzerk? Boš obsojen začet gruntat, da si ti luzer ????

Brez skrbi, nate se mi niti dvigne ne.

bla bla bla bla bla bla bla

…je tipičen  kontejner zavožencev . Jih imaš  šolskih primerov  npr.

En tak je  oseba ppd imenom crazyfrog.   Ta baba je  zafrustrirana , neizobražena  butara.   Ko  se vtakne v tvoj post se direkt izkaže njena podoba.    Vedno hoče  imet zadnjo besedo in ko nima  ne znanja ne povoda ne replike  napoše kr nekaj.   Tipično zavoženka, zdravi svoj ego

Druga daisycuter  isti primer  kure.   Tudi   ne zna nehat  , butasto- nerazgledano- zagovedano

Pa še par jih je  mjavmjav, una primitivka ko doghejterka,  1000najmka ki se sorašujw od kje folku denar in vsake toliko privleče na dan   neko znamkonoblačil obutve  itd.

Včasih se človek vpraša ko jih bere , ali v polju dajejo tablice z dostopom do tega foruma za  socialni poizkus , da pof  tem preučujejo razno razna psihotična stanja.

No, pa saj na koncu so obsojeni na propad, ampak škode pa lahko naredijo veliko.

Vseved375, 22.07.2025 ob 16:00

Kdo vam je kriv za vaše zavoženo življenje?

Same ste si krive, nihče drug!

Slabe izbire in odločitve so posledice vaše neumnosti.

Neumna bitja na koncu vedno izvisijo, to je pravilo naravne selekcije.

Z žlehtnobo, ki jo stresate po tem forumu, ne boste spremenile ničesar.

Z napadi na avtorja pa še manj, ker s tem samo potrjujete njegove trditve.

V redu, zanima me, kaj je po vaše zavoženo življenje.

Hvala

to, da ni NIMAŠ KAJ BOLJ PAMETNEGA za delati kot bereš FORUM starševki čvek je del zavoženega življenja 😉

Anonimno 3270, 25.07.2025 ob 17:53

to, da ni NIMAŠ KAJ BOLJ PAMETNEGA za delati kot bereš FORUM starševki čvek je del zavoženega življenja 😉

Tako je! Ne bi smela brati, ampak BI MORALA Z VELIKIMI ČRKAMI  PISATI. Tako, kot to počnejo jezni nezavoženci ???

Kaj se brusite na tujih življenjih, ni drugega dela ?

Zavožena si ti.

Kaj je zate zavoženo?

Meni ste zavožene vse, ki ostajate s partnerji, čeprav so vas varali, vam lagali, vas ne zadovoljijo in ve glupice vztrajate ob njih, ker ste same zavožene nule!!!

Zavoženo je, da ostajaš z nekom zaradi dobrin in otrok….ob tem pa tiho razpadaš…

Jaz nebi nikoli ostala v zakonu z nekom, ki me ne osrečuje, ali zato, ker imava skupaj več imetja, otroke in na zunaj izgledamo bogati.

To je zame revno življenje pa sem 52.

Zame je lepo življenje z nekom, ki me ljubi, izpopolnjuje in čeprav živiva v majhni hiški, voziva slabe avtomobile, bom jaz srečna, ker je on tam ob meni.

Ljudje se sploh ne zavedamo kako je življenje minljivo in kako smo tukaj na tem svetu res kratek čas.

In šteje samo tistih nekaj let, ko smo bili zares srečni. In ta razpon je res kratek.

Moja sestrična je čisto zavožena in kriva je predvsem sama, pa tud njena mami. V bistvu je zavožen tudi njen brat, torej moj bratranec. Največ je kriva njuna mami, ker ju je pač tako vzgojila in tako še danes dela z njima. Je pa tako, da jima je oče zaradi alkohola v najstniških letih umrl, mami pa ju je od takrat naprej razvajala in jima vse v rit vtaknila! Bila je samo hranilka, ampak je imela dobro plačo, pa jima je lohk velik dala. Torej moja sestrična je po babici podedovala stanovanje, njemu pa je mami kupila stanovanje. Vzela je kredit in kupila njemu stanovanje. Danes sta oba čez 40 stara in ju še vedno preživlja mami. Torej noben od njiju nima službe, ker se jima pač ne da delati oz. glede na to, da sta še vedno prkloplena na mamino joško, jima pač ni treba! S tem, da je bratranec alkoholik, tako kot njegov fotr, ona ga pa tud velik že pije in počasi že tudi alkoholičarka….. Hladilnike jima polni mamica….. v službo ne moreta, ker ona je hipohonder in je ves čas namišljeno bolna in nikjer ne dela več, kot par mesecev…. Njega pa vedno vržejo iz ferme, ker pije! Zato sta oba velika revčka, ki jima je treba pomagati. Sestrična je vsakega moškega izkoristila, da ji je obnovil flet, jo preživljal….medtem ko ona doma leži…. Ampak še vsak jo je pustil, ko mu je kapnilo koliko je ura. Sedaj ima pri 41 letih starega deca čez 60 let in ga spet molze, da jo vozi okoli, na dopust, ven jest itd…. Izpita za avto ni nikol naredila, srednje šole ni končala, bratranc pa tudi ne. Jaz mislim, da je največ kriva tuki njuna mami. Nikoli jima ni bilo treba nič delati, nič prispevati za hrano, pač ona ju je navadila na takšno življenje.

Nekateri so uvidevni, 20.08.2025 ob 07:14

Kaj je zate zavoženo?

Meni ste zavožene vse, ki ostajate s partnerji, čeprav so vas varali, vam lagali, vas ne zadovoljijo in ve glupice vztrajate ob njih, ker ste same zavožene nule!!!

Zavoženo je, da ostajaš z nekom zaradi dobrin in otrok….ob tem pa tiho razpadaš…

Jaz nebi nikoli ostala v zakonu z nekom, ki me ne osrečuje, ali zato, ker imava skupaj več imetja, otroke in na zunaj izgledamo bogati.

To je zame revno življenje pa sem 52.

Zame je lepo življenje z nekom, ki me ljubi, izpopolnjuje in čeprav živiva v majhni hiški, voziva slabe avtomobile, bom jaz srečna, ker je on tam ob meni.

Ljudje se sploh ne zavedamo kako je življenje minljivo in kako smo tukaj na tem svetu res kratek čas.

In šteje samo tistih nekaj let, ko smo bili zares srečni. In ta razpon je res kratek.

Ni prepričljiva ta tvoja sreča, če se pase po tuji nesreči. Zloba je tista, ki se polni z negativno energijo. Zakaj te toliko motijo “glupice” in njihovi zakoni je bolj vprašanje. A imaš katerega izmed njihovih moških nagledanega pa ne veš kako se žene losat? Tako deluje s tem nagovarjanjem k ločitvi.

Za 99% problemov si je kriv vsak sam

Zoto570, 20.08.2025 ob 18:24

Za 99% problemov si je kriv vsak sam

a do te številke si prišel z akademsko raziskavo al bluziš kar nekaj na pamet?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close