Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske z dolgimi nohti

Ženske z dolgimi nohti

Sploh ne razumem teh žensk kaj v življenju lahko delajo s temi dolgimi nohti. Zadnjič ena niti drobiža na blagajni ni mogla pobrat.

Za kurca praskat…?

Res je, ni niti higienično, še manj praktično. Paše kdaj za kakšno posebno priložnost, ampak se da tudi drugače biti urejena. Meni so lepši kratko postriženi, lepo oblikovani naravni nohti, predvsem pa negovana koža.

Bi predpisala vsem, ki delajo v zdravstvu in s hrano, da morajo imeti kratke, brez lakov, ali rokavice. Danes kar vidim je obup, zato ne jem zunaj in si hrano večinoma pridelujemo sami. Hvala vam za vaše bakterije pod nohti in laki.. me mine že ob pogledu na take roke.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna311, 21.09.2025 ob 08:55

Sploh ne razumem teh žensk kaj v življenju lahko delajo s temi dolgimi nohti. Zadnjič ena niti drobiža na blagajni ni mogla pobrat.

Tudi jaz jih ne razumem. Nikoli nisem se sla na barvanje nohtov in nikoli nisem imela daljsih od 4 mm.

Jaz imam malo daljše nohte, ne veliko, ene dva mm…žensk s tistimi ogromnimi kremplji pa nobene ne morem jemati resno. Mi ne rada, pa vem, da je verjetno predsodek.

tudi jaz ne razumem kako lahko sploh kaj počnejo z tako dolgimi nohti.

.https://youtu.be/4mzBg–SD44

Ja, in to so večinoma mlade punce s temi nagravžnimi dolgimi špičastimi nohti.

FUJ!

ni lepšega občutka, ko ti ženska zarije svoje dolge nohte v hrbet ?

Pa na nogah?

Jaz pa imam, lahko rečem dolge. Dolžina v povprečju še za eno dolžino nohta. Povem vam, da prav vse lahko delam normalno, tako na vrtu, v kuhinji in službi. Ponavadi si taka blesava vprašanja zastavljajo tiste, ki niso nikoli imele dolgih nohtov in imajo vse pogrižene.

Med nagravžno dolgimi špičastimi nohti in normalnimi negovanimi nohti, pa so lahko oboji nalakirani, je velika razlika.

Eni so kič in profanost, drugi pa stil in eleganca.

Anonimen15748292, 21.09.2025 ob 08:57

Za kurca praskat…?

JAz sem jih mislila imeti pred leti in sicer akril umetne nohte, ceprav je akril bolj toxic od geliranih. Ce je lep nail art so lepi, niso pa prakticni.

Z takšnimi dolgimi nohti lahko samo sadis flancate na vrtu. ?

Anonimno 9866, 21.09.2025 ob 10:19

JAz sem jih mislila imeti pred leti in sicer akril umetne nohte, ceprav je akril bolj toxic od geliranih. Ce je lep nail art so lepi, niso pa prakticni.

V vsakem primeru morjao biti brez raznih risbic in ostale navlake.

Tudi jaz ne razumem, 21.09.2025 ob 09:25

Tudi jaz jih ne razumem. Nikoli nisem se sla na barvanje nohtov in nikoli nisem imela daljsih od 4 mm.

Res je ,najlepši so par mm dolgi oblikovani nohti, lahko lakirani s prozornim lakom ,če je že to neka zaščita nohtov, ne vem ker sem moški …vsekakor so krajši .lepi, glih tako negovani ,bolj seksi in naravni…da ne govorim o uporabnosti.

Imam že celo življenje dolge nohte, cca 5 mm belega, pa delam z njimi vse.

So pa tudi meni nagravžni tisti dolgi, umetni, debeli kremplji, po možnosti še kakšne ubitačne rumene barve.

Tudi meni so spicasti nohti naravnost ogabni. To ni naravna oblika nohtov, fuj.

Mene pa zanima,kako si rit ubrišejo?

jebemti, 21.09.2025 ob 13:18

Mene pa zanima,kako si rit ubrišejo?

Tocno to se tudi jaz vedno sprašujem …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close