Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske višje/nižje lige

Ženske višje/nižje lige

He, he, he, takšana višja liga da za škampe, tista nižja pa za vampe!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

He, he, he, takšana višja liga da za škampe, tista nižja pa za vampe![/quote]Veš kaj imam pa raje, da mi vampe skuha….
Pa kdo bo tiste lupine obiral, ko ni nič not?….. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

He, he, he, takšana višja liga da za škampe, tista nižja pa za vampe![/quote]
huh … si lahko zamišljaš, da bi jih v sebi grela in bi jih pri rodilnici ven vlekel že brez oklepa … njami

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Za vse forumske ribiče, ki se širokoustijo kako bi se škampov najedli. Medtem pa doma…

HOKUSAI

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

ja sej … v sili hudič muhe žre, babe pa s sluzavci fu.ka.jo — ribiči na večdnevnih pohodih se grejo pa “Micko” v sodu ☺ … kot fuzbalerji pod tušem ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jah itak, je revež v garaži začel. Samo pozabil je povedati, da je bila mamika v nadzornem svetu IBMa. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jah itak, je revež v garaži začel. Samo pozabil je povedati, da je bila mamika v nadzornem svetu IBMa. :)[/quote]
emmm … še bolj bizarno je bilo: pred njegovo firmo sta bila dva fraj parking placa tako velika, da so lahko parkirali IBM limozino (začuda ravno takrat)

sej potem (1/2 ure po sestanku z IBM_ovci) je šel okoli vogla kupiti QDOS za 50.000$ — ob podpisani pogodbi za 1M$ od IBM ☺ (QDOS – qick & dirty ☺ — cinični humor do konca)
ampak zgodovina se piše po zmagovalcih ☺

Zelo mi je všeč tvoje razmišljanje 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close