Ženske v moških športih
Ne obremenjuj se z malenkostmi. Sem prepričana, da se tudi ena Laila ne bi obrnila za tabo. Torej brez skrbi. 😉
O tem, koliko je moškinje v meni, pa tu čisto na suho nabijaš in kažeš le svojo sposobnost presojanja.
Ne obremenjuj se z malenkostmi. Sem prepričana, da se tudi ena Laila ne bi obrnila za tabo. Torej brez skrbi. 😉
O tem, koliko je moškinje v meni, pa tu čisto na suho nabijaš in kažeš le svojo sposobnost presojanja.[/quote]
Nekaj žensk, ki imajo agresivnost na obrazu, je tudi v športu, ja. Jih poznam pa več takih, ki pa sploh ne športajo. Kako šele te odbija ..
O tem, koliko je moškinje v meni, pa tu čisto na suho nabijaš in kažeš le svojo sposobnost presojanja.[/quote]
Nekaj žensk, ki imajo agresivnost na obrazu, je tudi v športu, ja. Jih poznam pa več takih, ki pa sploh ne športajo. Kako šele te odbija ..[/quote]
Torej ni povezano z vrsto športa. So povsod, tudi povsem navadne smrtnice. 🙂
Mogoče pa te je samo strah spoznati ženstveno stran te ženske. Zanima me ali imaš sploh kakšno izkušnjo s tako žensko ali samo predvidevaš (po bočutku), da v njih ni nobene ženstvenosti?
Odvisno od pasme mačk..Tiste z dolgo dlako več niso sinonim za dobro žensko. :)[/quote]
Menda je to stvar okusa. 🙂
ps; preveč bereš cosmo ;)))))))))
Robi, jaz sem priden, zato se tega ne bojim. Poleg tega pa je zelo nežna, ko sem priden. 🙂
Uh, kar nekaj moških poznam, ki so jim motoristke seksi 🙂 (pa se sama ne zanimam za motorizem, niti najmanj, da ne bo pomote). Pa kolesarke so marsikomu tudi všeč.
Jaz si ženstvenost in milino predstavljam bolj kot stanje duha, intelekt, celostno obnašanje, kot pa pripadnost športu. Za mene je lahko ena stereotipno ženstvena (dolgi nohti, plesalka, v visokih petah), pa če preklinja, se ven meče z alkoholom, glasno govori … Mi mentalno deluje kot en dedec. Glede pridobivanja mišic … Ženskam je (vsaj po naravni poti) izjemno težko dobiti mišice, celo mnogim moškim.
Glej ne delaj si težav … Pusti ženske, naj uživajo v teh borilnih športih, če jih veseli. Pač išči med ženskami v ženstvenih športih, ne teh, ki utrujajo tvoje oči.
Krivokljun, nisem se prav izrazila, da je pisanje tu gor resnica. Bolj nekak v tem smislu sem mislila, da ljudje, ko so anonimni upajo zinit, kar drugače ne upajo.
Ferbčna, sem se nerodno izrazila, ja spet. Nisem tebi oporekala,amapak tistim, ki mislijo, da adrenalinski park ni za ženske. Tu pisanje izgubi del sporočila, del mimike, tona glasu… v bistvu se zabavam ob misli, da eni mislijo (nisem mislila tebe), da to ni za ženske. Nerodno tole moje pisanje.
Pajade, Tina Maze je pa zakon :). Ne samo, da je odlična športnica, tudi študira pa še fejst je za pogledat.
Marko, si nisem mislila, da boš napisal kake moje značilnosti, da so ti všeč. Recimo tisto glede robnikov, bi lahko tudi kar meni prisodil.
Robi, je pa trajalo, da mi je potegnilo kaj si mislil z dolgo dlako :). Samo za pozimi pa je ok. Ene ženske pravijo, da pozimi ne gredo tu in tam plavat, ker se jim ne da depilirat nog in tako naprej.
Chris, ti si ziher iz srednjega veka, a ne?
Robi, ne boj se, tiste, ki trenirajo borilne veščine oz. tudi moški,ki to trenirajo, so ponavadi zelo mirni,nenasilni, umirjeni ljudje. Vsaj po mojih izkušnjah so večinoma taki. To mislim tiste V azijske borilne veščine. Za boksarje ne vem, če velja to.
Alexis, se strinjam glede alkohola in podobnega.
Tudi meni je najmanj ženstveno to, da ženska preklinja, kadi, popiva. Preberš, da ženska, ki se ne liči ni ženska in da petke so pa nuja in tako naprej. Potem pa vidiš punco, naličeno, v petkah in z litrom žgane pijače v rokah ter s prostaškimi besedami na ustah. Ali pa isto naličeno, uštimano punco, ki je tako pijana, da se velja po tleh ali pa celo bruha. Žal je takih mladih deklet ogromno. Če je to ženstveno?
Hahahaha, tale bi bila za možakarja. :))))))))))))))))
ps; sem že bila na nekaj tekmah ženskega nogometa, pa to ni ravno pogosto. 🙂
Hmm, res je sicer, da si lahko takšna ali drugačna motoristka.
Pa vendar mislim, da je malo tako seksih stvari kot ženska, odeta v usnje. In ko si da dol čelado, padejo ven dolgi svetli skodrani lasje… 🙂 Malo je drugih odprav, ko si lahko vsa oblečena in hkrati izjemno atraktivna (po reakcijah sodeč…)
Lahko je rekaj izjemno seksi, pa ne nujno tako ženstveno :). In mislim, da se moška populacija nad tem ne sekira preveč 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.