Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske so vam všeč mišičasti moški

Ženske so vam všeč mišičasti moški

Zeh 🙂

ne z velikimi sem napisal jaz zato da sem povdaril da tako menim jaz in ne prodajam tega kot občo resnico kto evelina češ da vsak ki se zmeni za dlake ni ”pravi” jebač….

pač se mi ne da uporabljat boldanja oziroma odebljevanja črk ker je zamudno in lažje držim šift….[/quote]

Mar ni jasno, da le ti tako misliš že s tem kar napišeš. Ego si malo pristrizi, bomo prec lažje (za)dihali 🙂

Ne, zunaj nje 🙂 Glave mi še niso odpirali, da bi ti lahko potrdila, ali sem od znotraj tud blont 🙂

Dej zakaj si me rabu zdej na to spomnt ? Lih zadnjič vidu eno z brki, ki je delala v Mercatorju, za blagajno. Mislim to ni normalno no, kako lahko kr take hodijo po svetu in jih ni sram ? Še kupci morajo potem to trpet. Pa pri skeniranju ti tam z dlakastimi rokami in neurejenimi nohti prijema za artikle, omfg…[/quote]

😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Calypso ti imaš smisel za humor tak kot naš pes za trobento.

Zeh :)[/quote]A danes pa ti tako zehaš?
Samo teb se (žal) ne vidi čez đunglo… 😉 :)))))

Kakšne pasme pa je? 🙂 Če ni rodovnik, potem mu trobenta ne gre, če je pa ziher obvlada 🙂

ne z velikimi sem napisal jaz zato da sem povdaril da tako menim jaz in ne prodajam tega kot občo resnico kto evelina češ da vsak ki se zmeni za dlake ni ”pravi” jebač….

pač se mi ne da uporabljat boldanja oziroma odebljevanja črk ker je zamudno in lažje držim šift….[/quote]

Mar ni jasno, da le ti tako misliš že s tem kar napišeš. Ego si malo pristrizi, bomo prec lažje (za)dihali :)[/quote]

mene ego ločuje od povprečnežev in me dviga daleč nad njih 🙂 ker mi daje samozavest ampak ti si punca ti tega ne moreš razumet niti ne pričakujem da bi 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kakšne pasme pa je? 🙂 Če ni rodovnik, potem mu trobenta ne gre, če je pa ziher obvlada :)[/quote]

ha ha ha ha NOT
Pa ne grem se teh butarij, grem k Sebeku 🙂

Mar ni jasno, da le ti tako misliš že s tem kar napišeš. Ego si malo pristrizi, bomo prec lažje (za)dihali :)[/quote]

mene ego ločuje od povprečnežev in me dviga daleč nad njih 🙂 ker mi daje samozavest ampak ti si punca ti tega ne moreš razumet niti ne pričakujem da bi :)[/quote]

Razumem, da se moraš “napihovati”, ker si že bil prevečkrat pohojen, bolj enostavnega zdravila za dvig samozavesti ni. Le pazi, da se ne bo balonček razpočil ravno ko najbolj ne bo primerno. Od mene pa nič ne pričakuj, razen zafrkancije 🙂

Kakšne pasme pa je? 🙂 Če ni rodovnik, potem mu trobenta ne gre, če je pa ziher obvlada :)[/quote]

ha ha ha ha NOT
Pa ne grem se teh butarij, grem k Sebeku :)[/quote]

Končno, ena manj 😀

Zeh :)[/quote]A danes pa ti tako zehaš?
Samo teb se (žal) ne vidi čez đunglo… 😉 :)))))[/quote]

Edino prav je, da se nič ne vidi 😀

mene ego ločuje od povprečnežev in me dviga daleč nad njih 🙂 ker mi daje samozavest ampak ti si punca ti tega ne moreš razumet niti ne pričakujem da bi :)[/quote]

Razumem, da se moraš “napihovati”, ker si že bil prevečkrat pohojen, bolj enostavnega zdravila za dvig samozavesti ni. Le pazi, da se ne bo balonček razpočil ravno ko najbolj ne bo primerno. Od mene pa nič ne pričakuj, razen zafrkancije :)[/quote]

da bi vsaj bla smešna bi še ti oprostil ostale oslarije ki jih pišeš 😀

Razumem, da se moraš “napihovati”, ker si že bil prevečkrat pohojen, bolj enostavnega zdravila za dvig samozavesti ni. Le pazi, da se ne bo balonček razpočil ravno ko najbolj ne bo primerno. Od mene pa nič ne pričakuj, razen zafrkancije :)[/quote]

da bi vsaj bla smešna bi še ti oprostil ostale oslarije ki jih pišeš :D[/quote]

A v imenu tega, da sem blont mi ne moreš?

lahko ti… vprašanje je če ti želim 😛

lahko ti… vprašanje je če ti želim :P[/quote]

Ne, ni treba, konec koncev nikogar ne jemljem resno, ker pričakujem da se tudi mene ne 😉

Zanimivo kako si lahko tukaj lepo opisala kakšen moški je tebi všeč. Ko sem jaz odprla temo si napisala: Men se sploh pisat ne da kaj sele brat…
Verjetno je bil en post pred teboj povod za to, ker drugače bi se lahko mirno razpisala 😉 In sedaj to naenkrat ni več za v OŠ, ker je zrastlo na zeljniku nekoga drugega 🙂 Ljudem, ki hočejo ugajaz drugim, mi pravimo ovce :)[/quote]

Ovca gor dol 😀 sem raj ovca kot pa papiga da se ponavljam z odgovori na vprašanje 100000 krat prežvečene teme. S tem ko o mišicah na moških še nikjer nisem zasledila podobne teme. S tem da tale temica ki je dobila moj “častni odgovor” oz.argument se je vsaj razvijala na začetku v pravo smer,s tem ko za tvojo tega ne morem rečt, takoj se je začel z Jaz Jaz efektom in kurcanjem po domače rečeno, in je bz pisat karkol resnega ker se ve da bo tema skrenila s poti,in škoda časa za konkreten odgovor če jadra tema v napačno smer.

Upam da sm ti vsaj delno utemeljila zakaj, ne bojkotiram in sabotiram nobenga, sicer pa si kul uporabnica tko da nimam prot teb nič. 🙂 ženske mormo pa itak držat skp ✌✌✌

Za njo pač niste, kaj pa ti veš kaj je njej velepomembno. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Odprla sem temo brez slabih namenov, ampak očitno je prav prišla za dokazovanje ega 🙂

Ni, ker rabi občudovalce, ki ga prav tako občudujejo. 🙂
Zato imajo bodybilderji razna tekmovanja.

Ego je poskus napačno naravnanega uma, da bi se ti zaznaval, kot bi rad bil, ne pa kot si. Ni drugega kot velika iluzija o tem, kaj si ti in vsi mi.

Ni, ker rabi občudovalce, ki ga prav tako občudujejo. 🙂
Zato imajo bodybilderji razna tekmovanja.

Ego je poskus napačno naravnanega uma, da bi se ti zaznaval, kot bi rad bil, ne pa kot si. Ni drugega kot velika iluzija o tem, kaj si ti in vsi mi.[/quote]

+1

sicer mora pa zdravo mero ega vsak met

Če dovolj dolgo misliš in posledično tudi delaš na tem si lahko karkoli tvoj ego oz. ti želiš……

mišljenje se spremeni v dejstva skozi čas!

Če dovolj dolgo misliš in posledično tudi delaš na tem si lahko karkoli tvoj ego oz. ti želiš……

mišljenje se spremeni v dejstva skozi čas![/quote]
Lahko si tudi misliš, da si spiderman, vendar je vprašanje, če ti bo kdo verjel. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

mišljenje se spremeni v dejstva skozi čas![/quote]
Je pa razlika ali si le “bildaš” ego ali pa delaš kaj na tem, da bi kaj spremenil pri sebi, da ne bi rabil več velikega ega.

Aaaanyway…ja so mi všeč mišice. Sam da ni preveč nabildan.

http://www.youtube.com/watch?v=AO43p2Wqc08

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close