Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske so vam všeč mišičasti moški

Ženske so vam všeč mišičasti moški

Če je nekdo tok zaljubljen vase, da se cele dneve samo sebi (in svojemu dragemu teleščku)
posveča, potem mene pač ne rabi zraven :-))
Smatram, da je sam sebi čisto dovolj….

Še ti daj kaj nase ane, pa bo tudi tvojemu teleščku posvetil kako minutko.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Seveda se tudi od ženske pričakuje, da ima lepo izoblikovano telo, da je zdravo prehrano, da trenira vsaj 5x na teden po vsaj uro in pol. Pa, da je tudi drugače urejena. Da ni vsa dlakava recimo.
Z žensko greš potem skupaj v fitnes in skupaj trenirata.

A ni boljše, da je brez? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

+1

LOL sej to sem misnla….jest grem recimo z moškim raj v pojstlo….trenirat…
Tist, ki ga pa moje dlake motjo, naj si gre pa u PP po oskubleno kuro….bo že vedu, kaj z njo počet…

Fak, kr ne briješ se, ogabnica :S

Men si ti tud ogaben, ker se briješ….pravzaprav bolj smešen, kot ogaben….ali pa oboje…

pomoje se nikjer ne brije 😀

lolz

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pa dobro no, to je stvar posameznika… Jaz imam kolega, ki mu sedejo samo kosmate ženske in to kosmate zares 🙂 Stvar okusa ane. Nekatere ženske pa hočejo kosmate moške, druge pa ne smejo videt niti ene dlakice na moškem.
Moram pa povedat, da mi ni bilo nikoli nič bolj odvratnega kot to, ko sem videla čednega in postavnega moškega, ki je imel obrite roke in noge, pa verjetno še vse ostalo… a-a to res ne deluje niti malo naravno, sploh pa ne moško…

Saj je stvar okusa… samo zdaj pa vprašaj naslednjih 100 kaj jim ”sede” pa poročaj koliko je takšnih zraven tvojega ”kolega” 🙂

skoraj zagotovo 0 🙂

No tako kot ni nič bolj odvratnega od ženske z nepobritimi nogami, pazduhe itd….. ok za mednožje pa razumem…. da se lahko tam ustvarjalno kreira 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Se strinjam s teboj in lepo sva predstavila obe strani 🙂

Jaz se moram prav nasmejat, ko mi mama reče, da so v njenih časih moški bili čisto nori na kosmate ženske (povsod). Menda bolj kot je bila ženska kosmata, bolj so moški noreli…

Bere se krasno, le redke se tega držijo/to zmorejo 🙂

Za mene ženska nidkar ne rabi bit pobrita na mednožju na 0 …… vbistvu mi je najbolše če vsake tolko menjuje…. 1 mesec tak pa potem 2 meseca tak pa pol spet 2 meseca čist drugač…. črtica, pobrito, malo daljše urejene itd….

da ni monotono…. Se mi pol skoro zdi da vsakič drugo pičko fukam lol 😀

Za mene ženska nidkar ne rabi bit pobrita na mednožju na 0 …… vbistvu mi je najbolše če vsake tolko menjuje…. 1 mesec tak pa potem 2 meseca tak pa pol spet 2 meseca čist drugač…. črtica, pobrito, malo daljše urejene itd….
[/quote]

Ob tem prebiranju sem se vprašala, če morda obstajajo kakšni dodatki, nor lasulje, da se to lahko tako hitro spremeni? 🙂

[/quote]

Ob tem prebiranju sem se vprašala, če morda obstajajo kakšni dodatki, nor lasulje, da se to lahko tako hitro spremeni? :)[/quote]

Pol se pa nehaj brit 2 meseca boš vidla kaka boš 🙂 gladka milijon procentov ne… garantiram 🙂 no razen če si stara par mesecev in že tipkaš 😀

[/quote]

Ob tem prebiranju sem se vprašala, če morda obstajajo kakšni dodatki, nor lasulje, da se to lahko tako hitro spremeni? :)[/quote]

Če se depiliraš, že po 3 tednih najdeš kaj kar ti začne na živce it, da ne govorim o 2 mesecih in če se ženska po možnosti brije…

Pol se pa nehaj brit 2 meseca boš vidla kaka boš 🙂 gladka milijon procentov ne… garantiram 🙂 no razen če si stara par mesecev in že tipkaš :D[/quote]

Se ne brijem, sem poraščena do konca :)))

Če se depiliraš, že po 3 tednih najdeš kaj kar ti začne na živce it, da ne govorim o 2 mesecih in če se ženska po možnosti brije…[/quote]

Tako je…. moje so se sicer do zdaj vse brile…. in po 3 tednih maš lahko že kar luštno črtico 🙂 glih tak pravo…. mogoče 4 tednih no 😀

Se ne depiliram. Me ne moti, če imam kosmate noge, ker mi moje dlake ne gabijo. IN kaj zdaj?
Tudi ne maram tipov, ki bi se jim gabile moje dlake.

Verjetno si tudi samska kajne?

oziroma vsi ki bi te meli kljub dlakam so preslabi za tebe v tvoji glavi ??? 😀

sem skoro ziher da mam prav 😀

da ni monotono…. Se mi pol skoro zdi da vsakič drugo pičko fukam lol :D[/quote]
Kaj pa, če bi si ti kaka taka očala nabavil, da vsakič drugače zgleda? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj pa, če bi si ti kaka taka očala nabavil, da vsakič drugače zgleda? :)[/quote]

Kaj pa, če bi se ti vrgo v 20m prepad al pa z bloka/stolpnice da bo mir z takimi kretenskimi idejami?

Pred tem si pa daj gor očala da bo zgledalo kot nebesa!

Kaj pa, če bi si ti kaka taka očala nabavil, da vsakič drugače zgleda? :)[/quote]

Bojim se, da takšnih očal ne bi le Matkić rabil, pač pa večina tipov 😀

Pravemu jebaču je to totalno nepomembno!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close