Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske so kapitalistične v najbolj čisti izvedbi!

Ženske so kapitalistične v najbolj čisti izvedbi!

A ste videli kdaj bogato, lepo, pametno, izobraženo s klošarjem dobrega karakterja?

A ste videli kdaj bogato, lepo, pametno s klošarjem dobrega karakterja?

A ste videli kdaj bogato, lepo s klošarjem dobrega karakterja?

A ste videli kdaj bogato s klošarjem dobrega karakterja?

NISTE!! Ženske prav malo briga za dober karakter moškega. Briga jih samo, kaj lahko od njega dobijo, torej, denar, vpliv, status in tako naprej. Obične goldigerke!!!

Ja, za razliko od moških, ki klošarke gledate v karakter.

A te peče?

Kaj pa bi klošar s tako lepotico polno denarja? Kaj pa moški mačo ego?

Najprej premisli kaj imata skupnega?

Karakter in srce sta pomembna. Saj zivis s clovekom, ne z denarjem, predmetom.

No, vsaj meni.

Ja, ker moški tolk klošark dobrega srca poberejo s cest.

Ane???

Ne poberejo, ne? Klošark…

Odgovor na objavo uporabnika
Replika54g1, 05.11.2021 ob 16:01

Ja, ker moški tolk klošark dobrega srca poberejo s cest.

Če je dobra, potem z veseljem

Šnelca_783, 05.11.2021 ob 15:44

Karakter in srce sta pomembna. Saj zivis s clovekom, ne z denarjem, predmetom.

No, vsaj meni.

Šnelca, kakšna pa sta ta karakter in srce?

Govoriti o teh rečeh je precej dvoumno, saj smo si ljudje različni in na podlagi tega nas privlačijo različne osebnostne lastnosti. Recimo nekatere lahko privlači tudi silna ambicioznost in brezkompromisno doseganje ciljev, kar pa v družbi zopet daje sicer zmoten vtis materializma.

donporleone, 05.11.2021 ob 16:35

Šnelca, kakšna pa sta ta karakter in srce?

Govoriti o teh rečeh je precej dvoumno, saj smo si ljudje različni in na podlagi tega nas privlačijo različne osebnostne lastnosti. Recimo nekatere lahko privlači tudi silna ambicioznost in brezkompromisno doseganje ciljev, kar pa v družbi zopet daje sicer zmoten vtis materializma.

Mene vprasas?

Mene privlacijo ljudje z dobrim, neznim srcem. Zdrav, uravnovesen karakter. Posten, iskren clovek s cutom za socloveka.

Materializem me odbija. Mislim, osnove zadoscene. Ampak 24h okupacija z ekonomskim trgom no go.

Clovek od besede. Da se lahko zaneses. Ne pa da menja mnenje kot vreme.

Pa da ti ne zarije noz v hrbet, tko hinavsko.

Dobro, plemenito srce.

Ne mislim da je zdaj “stokica jokica”, ampak razumna ob problemih ko so.

Ki ne zali, ne ponizuje, ne izziva,…

kruta resnica, 05.11.2021 ob 15:37

A ste videli kdaj bogato, lepo, pametno, izobraženo s klošarjem dobrega karakterja?

A ste videli kdaj bogato, lepo, pametno s klošarjem dobrega karakterja?

A ste videli kdaj bogato, lepo s klošarjem dobrega karakterja?

A ste videli kdaj bogato s klošarjem dobrega karakterja?

NISTE!! Ženske prav malo briga za dober karakter moškega. Briga jih samo, kaj lahko od njega dobijo, torej, denar, vpliv, status in tako naprej. Obične goldigerke!!!

V nekem smislu smo vsi kapitalisti, ampak ko stvari presežejo mejo zdravega okusa, gredo stvari k vragu. Tako nas uči zgodovina. Potapljamo se, pa eni tega še ne vedo.

Ne razumem, zakaj pa bi moral biti ravno klošar. Ker dober karakter se najde tudi pri kakšnem drugem moškem ( postavnem in luštnem, sposobnem, da sam zasluži za življenje ). Pač, naj se najdejo in so skupaj taki pari, ki so si všeč ( s karakterjem vred).

Desci so slepo črevo v razvoju človeštva. Niso več potrebni. Ženske smo lepše, pametnejše in sposobnejše od teh zablodkov. Razmnoževale se bomo s pomočjo genskega inženiringa, klonirale čudovite punčke, desci naj se pa utopijo v svoji spermi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close