Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske se same ne znajdejo

Ženske se same ne znajdejo

Se strinjam.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Men je tale Skela vedno bolj všeč. Samostojna, argumentirano piše, zanimiva, … če bi bil prav ded na MON-u bi že fejst navalu na njo. Svaka čast. Jaz kot ženska ti čestitam.

[img]http://cdn.theatlantic.com/static/mt/assets/hua_hsu/berlatsky_geekgirl_post.jpg[/img]

Niso vsem tako enostavna :).

Na MONu? Tle sem čist samo podivjana feministka….napadalna pa žleht….

Kaj pa bo z njim, saj ga ne rabi:-)

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kaj pa bo z njim, saj ga ne rabi:-)[/quote]

Za žeble zabijat res ne….mogoče se da moške pa še za kaj drugega porabiti?

Nekateri se ustavljajo le pri enostavnih, si jih tolk naložijo, da zmanjka časa za kaj drugega. Najbolje, da si še vsi omislimo vrtičke, domače živali za zakol, pa skoraj ne bo treba več v trgovino. Če se kaj pokvari, pa orodje v roke in gasa. Samostojnost do konca. Še malo in nihče ne bo potreboval nikogar.

A si predstavljaš, da bi revež hotel nasekat drva, pa bi ga prehitela:))).

Da ne bo pomote…meni se skela dopade:).

Da ne bo pomote…meni se skela dopade:).[/quote]

Zarad mene jih lahko naseka, če pol ne bo preveč zmatran za kej druzga…

Za žeble zabijat res ne….mogoče se da moške pa še za kaj drugega porabiti?[/quote]
Nimam pojma zakaj so dobri:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Saj se vsem:-))

100%

Kaj misliš, da ženske rabimo moške zato, da nam menjajo kolesa, avte vozijo na servise, menjajo žarnice? To nikakor ne. Saj tudi za narediti zajtrk ne rabim nikogar, da mi to postori :).
So pa dejavnosti, kjer ne gre brez moških in te dejavnosti je fajn, če se dogajajo čim bolj pogosto :).

Za žeble zabijat res ne….mogoče se da moške pa še za kaj drugega porabiti?[/quote]
Nimam pojma zakaj so dobri:-)))[/quote]

Sej nisem rekla “dobri”…rekla sem za ponucat… :-)))

Kaj misliš, da ženske rabimo moške zato, da nam menjajo kolesa, avte vozijo na servise, menjajo žarnice? To nikakor ne. Saj tudi za narediti zajtrk ne rabim nikogar, da mi to postori :).
So pa dejavnosti, kjer ne gre brez moških in te dejavnosti je fajn, če se dogajajo čim bolj pogosto :).[/quote]

🙂

Saj se vsem:-))[/quote]

Če bi gledala z vidika moškega, si ne bi želela takšne multifunkcijske ženske, specializirane za moška dela. Bi zmanjkalo časa in energije za kaj drugega:). Verjamem pa, do so ljudje včasih pahnjeni, primorani delati vse, ker jih je življenje v to prisililo.

Saj se vsem:-))[/quote]

Če bi gledala z vidika moškega, si ne bi želela takšne multifunkcijske ženske, specializirane za moška dela. Bi zmanjkalo časa in energije za kaj drugega:). Verjamem pa, do so ljudje včasih pahnjeni, primorani delati vse, ker jih je življenje v to prisililo.[/quote]

Nak. Meni je bilo že od nekdaj všeč delati vse.
Kot otrok sem bila veliko sama doma (+ en mlajši privesek) in sem se vsega lotila. Jaz ne ločim
moška – ženska dela. Jaz ločim samo dela, ki jih lahko opravim sama – ali dela, ki so pretežka zame in
za njih koga dobim.
Veliko lažje je in veliko hitreje, da ne govorimo ceneje.

Kaj pa so moška dela?

Ha, ha in take ženske, ki niti žarnice ne znajo zamenjat , potem trobijo o maminih sinčkih.
Se pa imajo za samostojne in zrele ter odrasle. Ja, res, brez tipov ste ene čisto onemogočene že pri čisto osnovnih zadevah.
Aja, očkove princeske, jim ni bilo treba delat. Potem pa je nastopil mož, ki vse naredi.

Če bi gledala z vidika moškega, si ne bi želela takšne multifunkcijske ženske, specializirane za moška dela. Bi zmanjkalo časa in energije za kaj drugega:). Verjamem pa, do so ljudje včasih pahnjeni, primorani delati vse, ker jih je življenje v to prisililo.[/quote]

Kot otrok sem bila veliko sama doma (+ en mlajši privesek) in sem se vsega lotila. Jaz ne ločim
moška – ženska dela. Jaz ločim samo dela, ki jih lahko opravim sama – ali dela, ki so pretežka zame in
za njih koga dobim.
Veliko lažje je in veliko hitreje, da ne govorimo ceneje.[/quote]

Samo, če bi igrala nemočno damo, bi se pa tipi lepili nate :). Veš kako bi jim ego zrasel, če bi bili tvoji rešitelji :)?

za njih koga dobim.
Veliko lažje je in veliko hitreje, da ne govorimo ceneje.[/quote]

Samo, če bi igrala nemočno damo, bi se pa tipi lepili nate :). Veš kako bi jim ego zrasel, če bi bili tvoji rešitelji :)?[/quote]

Vem.
Sam da to “reševanje” znajo dečki tudi kar krepko zaračunat…pa ne mislim v denarju….

Ja, to je res. Če moškega moti, da ženska zna kaj postoriti, potem samo pot pod noge in stran od takega.

Ja, to je res. Če moškega moti, da ženska zna kaj postoriti, potem samo pot pod noge in stran od takega.[/quote]

Hja, očitno sem čudna.
Ampak meni je pravzaprav najbolj všeč timsko delo.
Da skupaj drva nažagava, potem greva pa skupaj večerjo skuhat….to mi je res nekaj najlepšega…

Ja, to je res. Če moškega moti, da ženska zna kaj postoriti, potem samo pot pod noge in stran od takega.[/quote]

Hja, očitno sem čudna.
Ampak meni je pravzaprav najbolj všeč timsko delo.
Da skupaj drva nažagava, potem greva pa skupaj večerjo skuhat….to mi je res nekaj najlepšega…[/quote]

Samo če drva pripravljaš pa nisi prava ženska :), ker prava ženska pokliče strokovnjaka in mu plača, da ji naredi drva :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close