Ženske se same ne znajdejo
Ti se tu hvališ s stvarmi, ki so samoumevne. Misliš, kakšen đek si, ker znaš živo mejo obrezat in dva šraufa zašraufat. To zna vsak odrasel človek, ki nima dveh levih rok, to je to, kar ti pravim.[/quote]
Če zna, zakaj pa potem ženske “mečejo” moške iz hiše ali stanovanja ?
Ker imajo premalo kil ali pojedo premalo mesa ?
Zakaj ne počnejo stvari, če so samoumevne ?[/quote]
No zato pa tebe ne mečejo, ker znaš. Tisti, ki pa ne znajo….
Tebi res marsikaj ni jasno.
Ti misliš, da če marsikaj znaš, je to garancija, da se te ženska ne naveliča?
Joj.
Če se te bo seksualno naveličala, ali se enostavno odljubila od tebe, bo njej čist vseeno, kaj ti znaš in česa ne, nič več to ne bo važno.[/quote]
Od kje si zdaj privlekel naveličanost ? 🙂
To je nekaj drugega, kot pa vprašanje sposobnosti ali volje glede opravljanja vsakodnevnih opravil.
Komentiral sem tvoj skepticizem, ki si ga utemeljeval na osnovi fizične moči in prehranjevalnih navad. In pravim, da vsakodnevna opravila lahko opravlja vsak, ki ima voljo.
Naveliča pa se lahko vsak vsakega. Tudi jaz nje. Seveda pa se sočloveka prej naveličamo, če marsičesa ne zna ali pa se mu ne da.
Moški se ne znajdete. Večinoma slabiči, ki se brez žensk ali ko jih le ta zapusti, zapijate in propadate. Večina samskih žensk deluje normalno, so urejene, gospodinjske, odgovorne, kar je avtomobila so mehaniki, dejansko so dandanes ženske močnejši spol.
In večina moških, ki se obesi ženski pričakuje, da ga bo stregla 24 ur na dan, dandanes čakajo še finančno oskrbo, v zameno pa ne nudijo skorajda nič.
Moški se ne znajdete. Večinoma slabiči, ki se brez žensk ali ko jih le ta zapusti, zapijate in propadate. Večina samskih žensk deluje normalno, so urejene, gospodinjske, odgovorne, kar je avtomobila so mehaniki, dejansko so dandanes ženske močnejši spol.
In večina moških, ki se obesi ženski pričakuje, da ga bo stregla 24 ur na dan, dandanes čakajo še finančno oskrbo, v zameno pa ne nudijo skorajda nič.[/quote]
V 75 % tvoje mnenje drži. Tudi pri “izgubljenih” to je moških, ki niso bili v resni v vezi.
Saj so tudi eni moški super, wd 40, če si med njimi, čestitke. Pa tudi ene ženske so propadle, povsod so odstopanja. Za povprečje pa kar velja, da so moški šibkejši, pa tudi morit so sposobni včasih, če jih dekle ali žena zapusti. Takšni slabiči so, da rajši ubijejo v nekaterih primerih, kot se sprijaznijo z odhodom partnerice.
Saj so tudi eni moški super, wd 40, če si med njimi, čestitke. Pa tudi ene ženske so propadle, povsod so odstopanja. Za povprečje pa kar velja, da so moški šibkejši, pa tudi morit so sposobni včasih, če jih dekle ali žena zapusti. Takšni slabiči so, da rajši ubijejo v nekaterih primerih, kot se sprijaznijo z odhodom partnerice.[/quote]
Najbolj udobno je s prstom kazat. Ljudje se delimo na dve vrsti- na tiste, ki jih je življenje že zatolklo in ta tiste, ki ji bo še. Tako da ne bi bil preveč pogumen, vse alternative so še odprte. Za vse.
Komedija. 100 ljudi, 100 cudi. In potem ta patetika od ljudi, ki so me obtozevali, da se “hvalim” z jet set lifestyle-om, tu poka od ponosa, ker znajo zasiti gumb, zlikati srajco, zamenjati zarnico, ipd. Mislim… turbo frajerji. 🙂
Meni resna partnerka ne more dati NIC za kar sam ne morem poskrbeti. Prav vse na tem svetu lahko zaekrat se naredim, kupim ali kako drugace dobim ali poskrbim. Od zensk na dalje, lol.
A ni to zanimivo ha? Tebe kritizirajo češ kako se hvališ potem pa se skela in še kdo na vlko hvali kako zna take amaterske stvari pa je vse ok, tako pač je v tej deželi šentflorjanski, bolj si beden bolj te hvalijo 🙂 bolj izstopaš bolj si napaden od večine 😀
Pa ti še dimnikarja ne rabiš, ki bi naj bil obvezen. 🙂
Občudujem takšne samostojne ženske.[/quote]
Samo take ženske so redkost. Tako, da vsaka čast takim sposobnim ženskam.[/quote]
Tudi jaz jih občudujem, ker je to dobro za njih, da si v stiski lahko same pomagajo. Običajno pa moški občudujejo take ženske, ker še tistih enkrat na tri leta, ko pride do defekta, ali je potrebno očistiti dimnik, moškim ni potrebno narediti nič.
Sem to kao jaz kdaj rekla, da jih mora imeti? Sicer pa EB jaz tebi nič več ne verjamem. Da pride ena mačka z užitnim telescem in ti pripravi toplo kosilce pa “vročo” večerjo, ti bi ji še rezervno gumo zamenjal, ne ti men zdej da ne bi :))[/quote]
Itak da bi, sej bi vsak. Samo, kaj ko takih primerov v RL ni.[/quote]
Seveda so! Lahko povem iz prve roke.
@Margot! – svaka cast, res si carica (bow)
Forum je zaprt za komentiranje.
[img]http://shrani.si/f/3n/Cs/2cNRdVrP/gwjwq.png[/img]