Ženske se same ne znajdejo
Točno tako. Ženske smo vsestransko uporabne in univerzalne in prav to je tisti del našega šarma, ki vas najbolj pritegne. Všeč vam je, da smo samostojne in da znamo poskrbeti zase, vse do trenutka, ko v naše življenje vstopite vi. Potem to skrb želite prevzeti nase. Ker je to značilnost vašega spola. Da ste močni, pogumni, trdni, zaščitniški, pametni. Prav je, da se hočete tako obnašati in neumna je vsaka, ki se temu upira.[/quote]
Močni, pogumni, trdni, zaščitniški in še pametni?
Kje je vrsta, da se postavim vanjo?
(a so žiher še čedni?)
Točno tako. Ženske smo vsestransko uporabne in univerzalne in prav to je tisti del našega šarma, ki vas najbolj pritegne. Všeč vam je, da smo samostojne in da znamo poskrbeti zase, vse do trenutka, ko v naše življenje vstopite vi. Potem to skrb želite prevzeti nase. Ker je to značilnost vašega spola. Da ste močni, pogumni, trdni, zaščitniški, pametni. Prav je, da se hočete tako obnašati in neumna je vsaka, ki se temu upira.[/quote]
(a so žiher še čedni?)[/quote]
Ma če je treba bom še v vrsti čakala s tabo :)) Samo, a mi obljubiš, da ne boš več špilala avtomehankarja? :)) Da bo maskara najtežje kar boš dvignila. Daj pusti moškim naj bodo moški. Že tako jih je napol zamenjala plastika, da imajo občutek, da jih res ne potrebujemo več. Pa bančne kartice, pa dildoti… ti bi pa zdaj še gume menjala, pa raufng pucala. Ne deli tega noooo… :)))
(a so žiher še čedni?)[/quote]
Ma če je treba bom še v vrsti čakala s tabo :)) Samo, a mi obljubiš, da ne boš več špilala avtomehankarja? :)) Da bo maskara najtežje kar boš dvignila. Daj pusti moškim naj bodo moški. Že tako jih je napol zamenjala plastika, da imajo občutek, da jih res ne potrebujemo več. Pa bančne kartice, pa dildoti… ti bi pa zdaj še gume menjala, pa raufng pucala. Ne deli tega noooo… :)))[/quote]
Ma veš kaj…za take, kot si jih opisala, si grem pa tud nohte nalakirat…. 😉
Pa malo sem skeptičen, ko se tu neki tipi, ki so zase že povedali, d aimajo 70 kil s posteljo vred, hvalijo, kolk lahko oni fizično delajo.
En vegetarijanec šibke postave ni sposoben veliko fizično delati, ker nima moči, d abi dvigoval težka bremena.
Po svoje je hecno, kako se z možatostjo postavljajo ljudje, ki imajo očitno postavo otroka…
Mislim, da bi potem z veseljem še kakšno delo prepustila moškemu.
Če ne, bi z odnašanjem smeti, še njega odnesla ven. :)[/quote]
No, redki so tisti, ki jim je ratalo v prvo. Sem jih tudi jaz že nekaj, ne ravno nesla … ampak reciva temu pospremila ven :))
Sem to kao jaz kdaj rekla, da jih mora imeti? Sicer pa EB jaz tebi nič več ne verjamem. Da pride ena mačka z užitnim telescem in ti pripravi toplo kosilce pa “vročo” večerjo, ti bi ji še rezervno gumo zamenjal, ne ti men zdej da ne bi :))
Ko nekdo kot svojo uporabno vrednost šteje likanje, kuhanje, malanje, šivanje gumbov, menjavanje žarnic, se malo zamisliš, v kakšni družbi se tak človek giblje, da se sebi zdi blazno uporaben, ker vse to obvlada.
V moji okolici večina ljudi, ki so odrasli in imajo dve zdravi roki zna vse to. Pa se ne bahajo in tolčejo po prsih zaardi tega.
Sem to kao jaz kdaj rekla, da jih mora imeti? Sicer pa EB jaz tebi nič več ne verjamem. Da pride ena mačka z užitnim telescem in ti pripravi toplo kosilce pa “vročo” večerjo, ti bi ji še rezervno gumo zamenjal, ne ti men zdej da ne bi :))[/quote]
Itak da bi, sej bi vsak. Samo, kaj ko takih primerov v RL ni. Večje šanse so, da bi moral jaz njej skuhat kosilo, večerjo, usput pa še gumo na avtu zamenjat.
Sklepaš po sebi. Jaz živim sam. Kdo misliš, da mi pritisne gumb na pralnem stroju, sosed?
Glej, model, brezveze se bahaš. Možat, uporaben, ovo, ono. V rpaksi si pa vezan ti, ne jaz. Kdo torej rabi pomoč nekoga..[/quote]
Pravim, da je neka praktična vrednost neke oseba odvisna od volje in pripravljenosti za delo, ne pa od kilaže.
Zato se kvečjemu ti bahaš, ker misliš, da mora moški imeti najmanj 80 kil ali več in jesti meso, da je to potem merilo za njegovo sposobnost in uporabnost.
Vsakodnevna dela pa niso nobena težko fizična dela, razen, če prelaganje loncev, pometanje ali pritiskanje gumbov na strojih, definiraš kot težko fizično delo. 🙂
To lahko dela že vsak večji otrok.
Sklepaš po sebi. Jaz živim sam. Kdo misliš, da mi pritisne gumb na pralnem stroju, sosed?
Glej, model, brezveze se bahaš. Možat, uporaben, ovo, ono. V rpaksi si pa vezan ti, ne jaz. Kdo torej rabi pomoč nekoga..[/quote]
Pravim, da je neka praktična vrednost neke oseba odvisna od volje in pripravljenosti za delo, ne pa od kilaže.
Zato se kvečjemu ti bahaš, ker misliš, da mora moški imeti najmanj 80 kil ali več in jesti meso, da je to potem merilo za njegovo sposobnost in uporabnost.
Vsakodnevna dela pa niso nobena težko fizična dela, razen, če prelaganje loncev, pometanje ali pritiskanje gumbov na strojih, definiraš kot težko fizično delo. 🙂
To lahko dela že vsak večji otrok.[/quote]
Se strinjam.
Ti se tu hvališ s stvarmi, ki so samoumevne. Misliš, kakšen đek si, ker znaš živo mejo obrezat in dva šraufa zašraufat. To zna vsak odrasel človek, ki nima dveh levih rok, to je to, kar ti pravim.[/quote]
Če zna, zakaj pa potem ženske “mečejo” moške iz hiše ali stanovanja ?
Ker imajo premalo kil ali pojedo premalo mesa ?
Zakaj ne počnejo stvari, če so samoumevne ?
Forum je zaprt za komentiranje.