Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske se same ne znajdejo

Ženske se same ne znajdejo

Seveda se ne vrti.
Zato pa te sprašujem(o) katere druge stvari so še. Pa to ne pomeni, da govoriš o svojem privat lajfu, ampak na splošno samo našteješ te stvari.
Razen, če jih ni. :)[/quote]

Te stvari so moj privat lajf. Očitno se vsem vam tako nepoznane, da tudi ne bi razumeli, če bi napisala.

Samo jaz res ne vidim tukaj logike, da zdaj napadate Goldfish. Baba je mogoče arhitektka, ki bo v dveh urah izrisala načrt notranje opreme za nekoga, ki ji bo to plačal 800 €. In vi zdaj pričakujete, da bo ona pustila svoje delo in bo šla dve uri obrezovat živo mejo, za kar lahko najame študenta, ki mu bo dala 2 x 15 €. On srečen, ona srečna.
Mislim pa res ste smešni no…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Bravo Margot, razumeš point!

He, he, katera arhitektka bo pa v temi čepela, če ji bo žarnica crknila in čakala serviserja?
V gradbeništvu je kriza, arhitekti ostajajo brez dela.

Ja razumem in najemam študente za živo mejo. Za živo glavo ne pustim tega niti dedcu delat.

To je ta komunistična “vsi enak dobri(slabi) v vsem”. Ker je računanje kao kapitalistično. Navadni naciji nč druzga.

Hvala bogu!
Vsi pa nimamo te sreče hkrati pa ne trpimo, če je treba kaj postorit pri hiši ali pa zamenjat gumo, še več, celo v veselje nam je. Težko razumet?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

He, he, katera arhitektka bo pa v temi čepela, če ji bo žarnica crknila in čakala serviserja?
V gradbeništvu je kriza, arhitekti ostajajo brez dela.[/quote]

Je odgovor mogoče neuspešna?

Ha, ha, veš arhitektke imajo narejen faks. Torej neko znanje, razgledanost. Kar pa GF nima. Daj mi povej, katera arhitektka bo imela čas vse dni monat tu gor?
Verjamem pa, da je njen mož uspešen biznismen in fajn služi, da potem njej ni treba migat, da lahko mona tu gor.

V gradbeništvu je kriza, arhitekti ostajajo brez dela.[/quote]

Je odgovor mogoče neuspešna?[/quote]

Ne, nesposobna. Namreč pravi arhitektki bi bilo pomembno, da načrt konča, zato bi sama zamenjala žarnico. To je to.

Pa kdo bi se odrekel pogledu na mladega prepotenega študenta na svojem vrtu?

Pa mož ve? Al te celo pelje na večerjo, ker si “sama” porezala živo mejo? 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Saj je razvidno zakaj to počne. Ker še pri sebi ni razčistila in se zato ob vsaki asociaciji na fizično delo, v njej pojavi odpor in potem v tebe (in druge) projicira svoje izkušnje o tem, kako smo vsi primorani.
Zato jo razumem, da v tem ne vidi zadovoljstva.

Sem uspešna podjetnica, zato imam dosti denarja in lahko plačam likarico, da mi ni treba se s tem ubadat.

Margot pa ja ne misliš, da bi se bila GF sposobna preživeti kot sp? Samo JU lahko visi tu gor 24ur na dan. Jap tudi jaz:-)))

Hvala bogu!
Vsi pa nimamo te sreče hkrati pa ne trpimo, če je treba kaj postorit pri hiši ali pa zamenjat gumo, še več, celo v veselje nam je. Težko razumet?[/quote]

Jaz tebe popolnoma razumem in marsikatero delo doma ali pa kje drugje opravim z veseljem. Ampak dajte še vi razumeti njo. Jaz jo popolnoma.

Ha, ha, veš arhitektke imajo narejen faks. Torej neko znanje, razgledanost. Kar pa GF nima. Daj mi povej, katera arhitektka bo imela čas vse dni monat tu gor?
Verjamem pa, da je njen mož uspešen biznismen in fajn služi, da potem njej ni treba migat, da lahko mona tu gor.[/quote]To res nima veze z debato kaj ima GF doma, niti to kaj moje punce znajo/ne znajo.

Spet ne vmeseni komentarji….. :/

Tudi v JU so zaposleni arhitekti.

Saj je razvidno zakaj to počne. Ker še pri sebi ni razčistila in se zato ob vsaki asociaciji na fizično delo, v njej pojavi odpor in potem v tebe (in druge) projicira svoje izkušnje o tem, kako smo vsi primorani.
Zato jo razumem, da v tem ne vidi zadovoljstva.[/quote]

:)))) Smiliš se mi, ker moreš vse sam, ob nesposobni ženski. Saj v tem je keč, a ne. Da mi zdaj nastavljaš svoje probleme.

Hvala bogu!
Vsi pa nimamo te sreče hkrati pa ne trpimo, če je treba kaj postorit pri hiši ali pa zamenjat gumo, še več, celo v veselje nam je. Težko razumet?[/quote]

Jaz tebe popolnoma razumem in marsikatero delo doma ali pa kje drugje opravim z veseljem. Ampak dajte še vi razumeti njo. Jaz jo popolnoma.[/quote]
Popolnoma je ne moram, žal sem omejen…. ;))

Zatakne se mi pri že gumi…. 😛

Se že zapletaš. 🙂
Prej si omenjala, da si se upirala in ti ni bilo prav. Zato ti ne verjamem, da v tebi ni odpora in da nimaš poniževalnega odnosa do fizičnih del, ker je to vseeno preveč očitno.

Hvala bogu!

Jaz tebe popolnoma razumem in marsikatero delo doma ali pa kje drugje opravim z veseljem. Ampak dajte še vi razumeti njo. Jaz jo popolnoma.[/quote]

Jo tudi jaz razumem, vendar kljub temu ne gledam in ne pišem podcenjevalno o nikomur. pa naj bo kmet, gospodinja, snažilka, zdravnik ali učitelj.

Saj pa se ženske borite za enakopravnost. Ali ne ? 🙂
Ali kako si predstavljate to vašo enakopravnost ?

Skelino zagovarjanje enakopravnosti je še upravičeno, če je res sama tako samostojna. Od drugih žensk, ki znajo samo peglati, pa tu pa tam kaj skuhati, pa mi res ni jasno, kaj bi one sploh rade. :)[/quote]

Tvoja “gospa” zna samo to. Dobil si to, kar si zaslužil. Možačo:))). Glej, crknil bi od foušije, če bi ti opisala kaj se še da početi v življenju. Pa ne bom, kar ostajajte pri sekanju, malanju, štromiranju…kot da se to dagaja 365 dni v letu:))).[/quote]
Ženske, ki znajo same zamenjat žarnico, gumo dol odšraufat, premalat sobo, so samo bolj praktične, sposobnejše od tebe. Kakšna možača neki, si mutava ti ? Zame je možača, ženska, ki se tekmuje z moškimi. To pa ti delaš. Na primeru : Matkiću govoriš, da zasluži pol manj od tebe in potem zakaj sploh hodi delat za tak denar. Pa na splošno si prepirljiva oseba, čim ko je kje kreganje, si tudi ti zraven.

Primer možače : Goldfish
Primer ženstvene ženske : Margot

Ok cool, bye

Se že zapletaš. 🙂
Prej si omenjala, da si se upirala in ti ni bilo prav. Zato ti ne verjamem, da v tebi ni odpora in da nimaš poniževalnega odnosa do fizičnih del, ker je to vseeno preveč očitno.[/quote]

Napisala sem, da je minimalen odpor obstajal, tako kot je značilno za otroke. A tvoji vse na horuk naredijo in se počutijo strašno zadovoljeni, ker smo smeli delati?

Tvoja “gospa” zna samo to. Dobil si to, kar si zaslužil. Možačo:))). Glej, crknil bi od foušije, če bi ti opisala kaj se še da početi v življenju. Pa ne bom, kar ostajajte pri sekanju, malanju, štromiranju…kot da se to dagaja 365 dni v letu:))).[/quote]
Ženske, ki znajo same zamenjat žarnico, gumo dol odšraufat, premalat sobo, so samo bolj praktične, sposobnejše od tebe. Kakšna možača neki, si mutava ti ? Zame je možača, ženska, ki se tekmuje z moškimi. To pa ti delaš. Na primeru : Matkiću govoriš, da zasluži pol manj od tebe in potem zakaj sploh hodi delat za tak denar. Pa na splošno si prepirljiva oseba, čim ko je kje kreganje, si tudi ti zraven.

Primer možače : Goldfish
Primer ženstvene ženske : Margot

Ok cool, bye[/quote]

Meni NI TREBA. Začni si iskati job, da ne boš cel lajf pri mamici.

Pa kdo bi se odrekel pogledu na mladega prepotenega študenta na svojem vrtu?

Pa mož ve? Al te celo pelje na večerjo, ker si “sama” porezala živo mejo? ;)[/quote]

Če sem čisto iskrena, ravno tist konc atrija, ki smo ga imeli pri prejšnjem stanovanju in tista nesrečna živa meja je bila pri nas doma večno jabolko spora. Sosedje vsi v penziji, niso imeli kaj drugega početi, kot pa obrezovati vsak listič posebej, ki je štrlel iz kvaril izgled. Pri nas pa pragozd. In smo lepo zadevo rešili z dvema prepotenima študentoma. Onadva srečna, mož srečen, jaz pa tudi :)) Da ne omenjam srečne sosede, ki so nas najedali, češ kako mate pa pri vas…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close