Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske se same ne znajdejo

Ženske se same ne znajdejo

Ženske trdijo, da podpirajo tri vogale hiše, ampak je to res?

Ženska ima pri avtu gumi defekt. Večina jih lepo počaka ob cesti in ustavlja moške, da ji pomagajo. Redko katera zmore sama.
In tako naprej.

Ni res. Ženske podpiramo vse 4 vogale hiše.

Tvoj primer se nanaša na dogajanje izven hiše:)).

A, če se guma na avtu predere, se hiša podere? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

če maš avtodom pol ja

Tud slučajno ni res….
Moja osebna izkušnja….Štajerska cesta (obvoznica od Črnuč mim Brnčičeve) …jutro, lije, megla,
bljak vreme…
Ob robu stoji avto s prazno gumo, okoli pa stopiclja ena damica v zelo lepem kostimčku…vsi so lepo
drveli mimo in jo zalivali (ker je bilo treba mimo nje še malo pospešiti, da se vidi, kako se mudi) in sem
lepo zapeljala pred njo, ustavila in ji zamenjala gumo.
Pri tem, da jo je ona znala, ampak ji je bilo ful škoda kostima, jaz sem bila pa v kavbojkah…
Kadarkoli sem imela gumi defekt sama, ni ustavil nihče. Pardon, enkrat je en starejši možakar prišel peš
mimo in gledal ..pa vsake toliko vprašal “A gre?”

Potem pa čisto prav, da ji noben ni ustavil. Še meni bi bilo žal, če bi izvedel, da je razlog v tem, ker si ne želi zmočiti kostimčka. 🙂

Jst priznam, da ne znam zamenjat avtomobilske gume. Me tudi ne zanima, kako se to naredi. Zato imam asistenco.

Potem pa čisto prav, da ji noben ni ustavil. Še meni bi bilo žal, če bi izvedel, da je razlog v tem, ker si ne želi zmočiti kostimčka. :)[/quote]

Ženska žensko razume….kostim je bil res ful lep….

Potem pa čisto prav, da ji noben ni ustavil. Še meni bi bilo žal, če bi izvedel, da je razlog v tem, ker si ne želi zmočiti kostimčka. :)[/quote]

Sigurno je tudi plačala za to uslugo. Ji dam čisto prav, da se ni šla vlačit pod avto v kostimu. Jst še na Petrolu tankam z rokavicami, a zdaj naj grem pa menjat gumo sredi naliva. Za koga že?

Res umetnost. Maš štiri šraufe (ponavad), odviješ, daš gumo dol, daš novo gumo gor in nazaj prviješ.

Res umetnost. Maš štiri šraufe (ponavad), odviješ, daš gumo dol, daš novo gumo gor in nazaj prviješ.[/quote]

Verjamem ja, saj sem že gledala, kako to gre. Tudi prižiganje avtomobila na kleme sem že videla in mi je teorija jasna, pa tega ne bi nikoli sama delala. Žarnic tudi ne menjam.

Res umetnost. Maš štiri šraufe (ponavad), odviješ, daš gumo dol, daš novo gumo gor in nazaj prviješ.[/quote]

Verjamem ja, saj sem že gledala, kako to gre. Tudi prižiganje avtomobila na kleme sem že videla in mi je teorija jasna, pa tega ne bi nikoli sama delala. Žarnic tudi ne menjam.[/quote]

Če predreš gumo ti samo stopiš iz avta za rob ceste in pomahaš [sub](s krilom ;)[/sub] prvemu, ki mimo pripelje, a ne? :))
No ja, moški smo vedno pripravljeni pomagat (nesposobni) ženski v težavah :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Potem pa je damica, seveda vsa fina, ima defekt, mobitel signala ni in čaka in čaka na kavalirja.
Skela, da si prava ženska, ti zmoreš živeti sama. Verjamem, da znaš tudi ostale stvari kaj sama postoriti.

No, saj ene niti žarnice ali varovalke doma v stanovanju ne znajo zamenjat. So pa nadvse pametne kako popolne so in kako ne morejo moški brez njih.

Včer sem raufrnk spucala, ker mi je peč precej kadila…. :-))

Včer sem raufrnk spucala, ker mi je peč precej kadila…. :-))[/quote]

Me veseli, da so tudi sposobne ženske na MONu :).

Ziher nisi imela drv prav nasekanih zdej ti pa peč kadi….. :)))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ženska žensko razume….kostim je bil res ful lep….[/quote]
Jaz pa ne, ker bi se v tem primeru počutil kot totalni norec, ki je nasedel nekim ženskim otročjim trikom, ko ženska iz sebe naredi neko žrtev, ki to ni. Samo, da nekoga izkoristi 🙂
Razen, če res ne bi znala. Bi pa potem stala zunaj, zraven mene in mi držala marelo, da ne bi bil jaz moker. 🙂

Verjamem ja, saj sem že gledala, kako to gre. Tudi prižiganje avtomobila na kleme sem že videla in mi je teorija jasna, pa tega ne bi nikoli sama delala. Žarnic tudi ne menjam.[/quote]

Če predreš gumo ti samo stopiš iz avta za rob ceste in pomahaš [sub](s krilom ;)[/sub] prvemu, ki mimo pripelje, a ne? :))
No ja, moški smo vedno pripravljeni pomagat (nesposobni) ženski v težavah :)))[/quote]

Saj zdaj obstajajo že avtomobili, kjer sploh ne pride več do takšnih situacij:). Ampak ok, če bi se meni kdaj to zgodilo (teoretično), bi poklicala asistenco. Ne bi nikomur mahala, ker se zavedam, da ljudje nimajo presežek prostega časa, da bi kar uleteli. In to ni življenjsko ogrožena situacija.

Pa ti še dimnikarja ne rabiš, ki bi naj bil obvezen. 🙂
Občudujem takšne samostojne ženske.

Nekoč sva s fantom ustavila pri nekom, ki ni mogel speljati, zaradi snega. On je vozil, midva sva tiščala njegov avto, njegova dama pa seveda ni stopila iz avta, da bi pomagala. Sem se počutila kot navadna trapa, ker ji nisem povedala kar ji gre in sem tiščala avto z njo vred.

Ziher nisi imela drv prav nasekanih zdej ti pa peč kadi….. :)))))[/quote]

Ti si kriv, ki jih nisi hotel nasekat.
Aja, peč je pa na pelete :-))))

Mi ni potrebno. Če bi res morala in bi živela sredi zapuščenega gozda, kjer ne bi bilo nobene duše okrog, bi se seveda tega lotila sama, ker ni nobena znanost.
Zame to ni nobena dodana vrednost v znanju, da bi se potem tolkla po prsih, češ…glej kaj znam, kaj zmorem, pa sem ženska. Ni fore. Zato te fore prepuščam moškim:). Vsaj nekaj jim je še ostalo po feminizaciji:)).

In kaj bi ribica naredila, če ne bi bilo signala mobilenega telefona? Takih območij je po Sloveniji ogromno.
Si pa predstavljam zadevo. Imaš defekt, mudi se ti na sestanek, ker ne znaš zamenjat koles, čakaš na asistenco (če seveda je signal) in zamudiš sestanek, ker kar traja, da oni pridejo in uredijo. Če pa obvaladaš zadeve pa prideš pravi čas.

Men se zdi precej bolj problematično to, da je ZELO veliko moških, ki takih in podobnih stvari ne znajo…
Sploh ta mestni znajo samo še USB vtaknit (kamorkoli že)….kaj bolj zahtevnega jih spodnese….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close