Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ženske – se kaj pripravljate za poletje? :)

ženske – se kaj pripravljate za poletje? :)

ker bo poletje še prehitro tukaj, me zanima, ali je še katera, ki se odloča, da pa tokrat bo nekaj naredila za svoje telo??

jaz sem namreč od jeseni do zdaj prišla z normalnim zdravim rehranjevanjem ( brez nekih Nupo manij ipd) na svojo idealno telesno težo, sedaj bi bilo potrebno to vse skupaj še malo utrditi!!

Odločam se za tek,ali pa kr kakšno napravo, kjer bi lahko telovadila doma na njej, saj za tek nimam prevelike kondicije,…

še katera???

jaz po kilah sem ok, na 174 cm imam nekje 60 kg…ampak imam pa kar nekaj celulita na riti in na zgornjem delu nog, tako da nekaj bo treba nardit…vsako pomlad si rečem, da bo treba telovadit oz, migat do poletja, ampak mi nekak ne uspe..kakšne vaje za zmanjšanje celulita, brez da shujšaš, ker če bom shujšala,se še bolj vidi…

Joj, kako so lahko konstitucije tako različne. Imam 172, 61 kg, pa sem kot dahauka.

Malo bo treba mišice okrpeit, zaradi bolezni lenarim zadnji mesec, pa se kar pozna….

drugač pa se najbolj počutim, ko imam cca 65 kg pri 176 cm, trenutno imam kilo manj zaradi bolezni, ampak upam, da bo čez kakšen mesec bolje….bo zaradi športanja več mišic in tisti kg nazaj….

za celulit pa poskrbi spomladanski post s sokovi 🙂 č ez kakšna dva meseca, ko bo bolj toplo…

Seveda se pripravljam na poletje, zaloge soli sem si že nabavila, lavor bo pa še tastar dober. Kar zadeva postavo, mi dol visi, imam drugih problemov čez glavo preveč!

Ne.

kilo manj zaradi bolezn???? a sicer maš vsak dan enako težo? 65,0000kg?

.

Meni je komaj uspelo, da sem nekaj zimskih mišelink dobila saj je hrana tako draga pa bolj švohceno bundo mam in me vsaj malo grejejo – mišelinke mislim. Ni šans, da bom hujšala saj na morje tako ali tako verjetno ne bom šla. Z manekonstvom se ne ukvarjam, mimoidočim neznancem pa se zdim enako neprivlačna, če shujšam pet kil ali pa se zredim pet kil. Možu pa se zdim enako privlačna s 5 kil+ ali 5 kil manj:)
In dobra novica je, da za poletje sploh ne potrebujem priprav, ker enostavno obožujem poletje. Vem, folž ste mi , ker imam toliko samozavesti.

Ne, jaz sem skoz glih, ne hujšam, se ne redim.

kilo manj zaradi bolezn???? a sicer maš vsak dan enako težo? 65,0000kg?

.[/quote]

Ja, če se tehtam zjutraj, imam običajno dokaj konstantno težo, sedaj je ta že en mesec cca 1kg manj….

Za samozavest pa nisem nikomur folž, Pastilla, je imam dovolj…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close