ŽENSKE REVIJE
ravno včeraj sem si kupila revijo Viva. ni blo prvič, še zdaleč pa ne zadnjič!!! res je ful dobra revija, veliko branja (kvalitetnega in poučnega- predvsem o zdravju, zdraven načinu življenja), malo reklam… pa še draga ni (490 SIT)! res je fajn!! včasih sem si kupila kakšen Cosmo al pa Evo… sej ne rečem, da mi enkrat na leto ne paše kej tacga brat, ampak sej so not same slike pa reklame!!! pa še tiste manekenke na slikah… kje so resnični ljudje???
lp
p.
No, tale zg. Marko nisem bil jaz, da ne bo pomote ne. Sicer pa, dvomim da v Playboyu ni reklam. Pa saj mene ne živcirjajo, ker revije ne kupujem. Pregledam pa jo ponavadi.
Jaz nobene revije ne kupujem redno – ko se mi “zalušta” malo trača in mode kupim Cosmo ali Evo, ko sem bila noseča pa Moj malček, včasih tudi Jano. Ker sem naročena na Delo, zelo rada preberem sobotno prilogo, ki je res super, pa Nedelo, zelo rada berem članke od Vesne Milek. Se mi zdi, da če berem, da vsaj nekaj koristnega in napisanega s pravimi novinarji.
Lahko se naročiš samo na sobotno delo in Nedelo. Ke imam malo punčko je to vse kar preberem. Včasih tudi kakšno dobro knjigo – te iz zbirke dela so super – prebrala sem Ime rože, Ljubimec in Buda s predmestja. Res super knjige in še kupiš jih lahko za 990 SIT – toliko kot ena trač revija.
Toliko za razmislek. Pa seveda knjižnica.
LP!
Včasih sem si kupila Evo vsake dva meseca, pa Anjo vsake tolko. (to je že kako leto nazaj).
Zdej pa že nekej časa samo Liso, je komaj nekej čez 100 sit pa je fajn mal za prelistat ob posedanju na kavču (recepti, zgodbe, nasveti…).
Drugih pa nič ne kupujem… ma to je vse tolk predrago, pol pa prelistaš pa na vsaki drugi strani reklama.
Komu je pa kaka joška z majce pogledala pa lahko na A kanalu zveš 😉
Forum je zaprt za komentiranje.