Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske revije – kako koristno uporabit?

Ženske revije – kako koristno uporabit?

Doma se mi je nabrala nekaj ženskih revij (Cosmopolitan, Eva, Zdravje, Viva, Lepa in zdrava…). Sicer jih nisem nikoli redno kupovala, ampak v 10 letih se tega nabere.
Kako koristno uporabit? Kaka pametna ideja?

papir servis-odkup starega papirja.

Bi imela več stroškov, če jih peljem do najbližjega odkupa kot koristi :). Niti ne vem, če te plastificirane revije jemljejo kot star papir.
V tem primeru je bolj vreči vse skupaj v najbližjo kanto za smeti, saj stroškov prevoza ne bo.

NEEE !!

Daruj Društvu za zaščito živali Ljubljana, ki bo oktobra spet zbiralo star papir. Tule link http://www.dzzz.si/sl/prostovoljna-pomoc.html

Mislim, da imajo isto akcijo tudi DZZŽ Kranj.

Ali pa vtipkaj v Google zbiranje starega papirja in pomagaj komu drugemu.

Sem brskala pa nisem zasledila, da bi kje na našem koncu zbiral star papir.
LJ, KR pa sta mi močno predaleč.
Drugače sploh štejejo te revije za star papir? Vse tako plastificirano?

Verjetno bom dala oglas na Podarimo.si ali pa na Bolho, da podarim. Tako vsaj ne bom imela stroškov odvoza na kak odpad.

Prava šola ali prvi vrtec. Povsod in vedno med šolskim letom zbirajo star papir. In ja, te revije gredo v star papir.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Bom najprej poskusila z oglasom. Mogoče pa bo katera z veseljem vzela revije in jih prebrala.

Drugače pa ja, šola, dobra ideja. Upam, da še kje zbirajo papir. Moja sestrična pravi, da tega ne počno. Menda se ne počne več tako kot smo nekoč, da smo vlačili star papir v šolo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close