zenske povejte
Hhmmm.. pristopiti do punce in jo vprasati, ce bi sla na pijaco, zna biti res malce neprijetno. Poskusi… mislim, da je vredno tvegati 🙂
O cem bi se pogovarjala? Pac prepusti se in ne si prevec planirati vnaprej, kaj se bosta pogovarjala. No, kot se spomnim iz mojih zmenkov, na zacetku (ce se ne poznata skoraj nic) se pogovarjas npr. kdo kaj studira, od kod si, ce imas brate/sestre, kako se razumes s starsi, ce imas domace zivali in take splosne stvari. Seveda vidis, ce drugi osebi pasejo take teme… Cez nekaj casa pa presaltas na malo bolj globoke teme npr. nacrti za prihodnost, kako se vidis cez 10 let, dolocene poglede na razlicne stvari (teh imas ogroooomno) in tako…
Ce bi bila na tvojem mestu, ne bi povedala punci direktno, da mi je vsec, ker bi lahko se prestrasila ali pa narobe razumela (npr. ta me malo za nas vlece in bi rad samo eno od mene ali kaj takega). Lahko pa ji pokazes, da ti je vsec na drug nacin… tak neverbalni: da se ji smehljas (ne smejes v faco), da jo lepo gledas (ne buljis), da ji das kaksen kompliment (ne prevec), in take… Z izpovedjo ljubezni bi pocakala na kaksen 3. ali 4. zmenek 😉
Se en nasvet… prepusti se :o)
Forum je zaprt za komentiranje.