Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženske po 35 res za odpis?

Ženske po 35 res za odpis?

??

Replika… A si to ti?

Mi vam Istinu šaljemo, ali većini vam je Istina odvratna.

Odgovor na objavo uporabnika
Somebody, 30.05.2021 ob 16:37

Avtor…

Lahko ti mi pihamo na dušo pa te tolažimo in ti dajemo lažne upe in dvorce v oblakih…

Pa sej ti globoko v sebi veš in poznaš resnico. Deluješ kot zrela oseba. Mogoče “prezrela”? ne zamert…
Veš realno stanje…
Veš oz si lahko misliš kaj ti bo en “zate” potencialen kandidat rekel…

Pa sej je jasno in razumno da ne morem zahtevat top a sam nisem top…
Jst sepav… hocem pa eno od viktorijinih modelov… Halo

Tko kot ti merimica zgoraj pravi… Ampak malo drugace… Kak 60 letnik ja.
Vrstnik… Tezko

Ne, nobenih dvorcev v oblakih, lažnega upanja in pihanja na dušo ne rabim.

Prezrela… mogoče prej preresna, vedno bila takšna. Se pa sedaj počutim kot zrela jagoda…pregrešno 😀

V glavnem, ni poanta da hočem top, ampak kompatibilnega zame…

Ja pa veš kakšen je kompatibilen zate. Ker od nekoga pričakovati, da bo vse kar bi moral biti potem ne bo šlo oz. boš potrebovala leta, da ga resnično spoznaš.

Ja, poznam nekaj parov, ki so se spoznali po 35.letu in ustvarili družino. 

To so spet neke sovinisticne fore, da je ženska pri 35+ za odpis medtem ko je miški pri 35+ strašno zaželen med mladimi. Zdej pa resno, vprašajte se zakaj bi mlada vzela enega starejšega sploh če je brez kesa in mu rojevala otroke.? A samo zato ker je moški.? Pa saj ni neumna. Moških na svetu milijarde. Ne bodite no naivni moški in ne se tolaži, da ste zaželeni zaradi tega ker ste pač moški ,mladim ste starejši zanimivi samo če imate polno denarnico… Boleča resnica pac

Ja saj to je boleča resnica za oba spola. Pol pa pravite, da ženske ne gledate samo na denar, še ko ga imajo same ga ni dovolj.

Drugače pa moški dobro vedo do kje je njihov domet, saj to vidiš po parih minutah in je škoda časa. Če nebi vedeli bi bilo še par milijard samskih, ker bi se vsi gnali samo na nedosegljivo.

Evo moje mlade.

Vide kako piše. Sve vejice namjestu. Nemoj slucajno da bi je neko ruzno pogledo! Il slucajno nesto dobacio! Il boze nedaj dirno!

Kamal, 30.05.2021 ob 20:24
    Ja pa veš kakšen je kompatibilen zate. Ker od nekoga pričakovati, da bo vse kar bi moral biti potem ne bo šlo oz. boš potrebovala leta, da ga resnično spoznaš.

Ugotovila sem, da so stvari lahko simpl. Predvsem se bom oprla na tisto, čemur pravimo intuicija. Pač ko bo obojestranski privlak, spoštovanje in prijateljstvo, bo to to. Vse ostalo, bi ne bi, mogoče…js bolj on manj, toplo hladno…stran od mene. Leta prinesejo tud izkušnje, kako hitreje presodit človeka. Je pa tako, da pa noben ne pride z garancijo, da bo na večno vse super. Ne moremo vse racionalno obvladovat.

Somebody, 29.05.2021 ob 23:23

dame, gospe, ženske, “punce”… (ne vem za kaj se mate)…

nažalost je res tako…žal… po 35… tudi že prej… kilometrina, uprašanje če sploh lahko rodite oz vam voda v grlo teče kar se tega tiče… “večina” jih je do takrat naredila preveč napačnih potez…
sej se strinjate da ena 35 letnica ne more parirat eni 25ki…

tako kot vam pravijo… čas za družino ustvarjat je ko si mlad (tudi jaz spadam sem)… široka tema je to… al je do vzgoje al mentalitete…
večina vas je odrasla v tej sodomi in gomori kjer ste učene kako bit drolje
tudi starši podpirajo destrukcijo… me zanima kolkim so mame rekle bodi doma uči se nekaj pametnega, da jutri ko boš mama in žena da znaš nekaj…

so vam govorile 😉 ne? i know.
to bolj govori o njih kot o vas…

tko ko gledam vi sploh ne poznate teh old school fazonov… ok ni konc sveta
niste bile trenirane da boste mame… a nema ništa ljepše od toga.

Povej tudi kako te starševstvo izmuči in postara, da se skrbi nikoli ne nehajo in da življenje ni nikoli več tako brezskrbno kot je bilo ter da se pravi problemi v življenju šele začnejo, ko postaneš starš.

malo iz manj lepe strani, 31.05.2021 ob 07:10

Povej tudi kako te starševstvo izmuči in postara, da se skrbi nikoli ne nehajo in da življenje ni nikoli več tako brezskrbno kot je bilo ter da se pravi problemi v življenju šele začnejo, ko postaneš starš.

ja seveda. zdravje trpi, problemi, neprespane noči, sekirancija itd…

torej.. a pol se lahko staršu oddolžiš?

Somebody, 31.05.2021 ob 08:01

ja seveda. zdravje trpi, problemi, neprespane noči, sekirancija itd…

torej.. a pol se lahko staršu oddolžiš?

zakaj bi se otrok moral staršu oddolžiti, saj si je starš prostovoljno sam izbral vlogo mučenika v življenju?

Zakaj738, 31.05.2021 ob 08:33

zakaj bi se otrok moral staršu oddolžiti, saj si je starš prostovoljno sam izbral vlogo mučenika v življenju?

blago kuči koju ti zaobiđeš.

Dejmo bit realni, rekla-kazala ne velja, štejejo samo dejstva. Če se vam zdi 35 letna ženska prestara za vlogo mame, potem je za vlogo očeta prestar tudi 35 letni moški. Torej kaj narediti z vsemi obstoječimi pari (35+) in njihovimi otroci.? Najbolje da damo otroke v rejništvo in to 25 let starim ljudem, ker oni pa ziher niso prestari. :)))

Pa ne mi o porodu, porod traja en dan, za otroka je treba skrbet vsaj 18 let če ne dlje.

misst848, 30.05.2021 ob 20:34

Ja, poznam nekaj parov, ki so se spoznali po 35.letu in ustvarili družino. 

Treba je sprobat vse, potem pa združit ostanke, ki jih ni noben hotel.

Fant pa punca, ki sta si všeč morata narediti kar precej neke terapije oziroma psihoterapije drug na drugem, da se normalizirata v odnosu drug do drugega. Dva samska pri 35+ pa potrebujeta te psihoterapije še precej več. Recimo, da se ukvarjam s sto let staro samsko žensko, ki si želi otroka. V njej moram najprej znati prebuditi mladost in lepoto, seveda tudi zdravje in odlično počutja. Naloga ni enostavna, ampak vse se da, če se hoče, ni, da ni.

Zelo pametno, 31.05.2021 ob 09:50

Treba je sprobat vse, potem pa združit ostanke, ki jih ni noben hotel.

uiiiiiiiiii

Mladadva se data dol, ker sta si mislila, da sta si všeč, potem se v roku desetih let ali še prej ločita. Staradva se data dol, ker jima voda v grlo teče, če še nimata potomcev in hitita, samo, da bosta nekaj imela, sploh ženske, potem pa kmalu narazen. Najbolj se skupaj držijo tisti pari, ki niso bili v osnovi nikoli skupaj zaradi razplojevanja ali zaradi sexa, ampak iz ljubezni, prijateljstva,…

Ostanki gor ali dol. Važno je, da so (če so) našli svojo srečo.

Sicer pa, možno, da je pa tist piškot, ki tazadnji ostane na pladnju veliko bolj okusen od tistih, ki grejo prvi v promet 😉

možno da je bolj okusen. samo bo pa bolj suh in star kot drugi.

misst, 31.05.2021 ob 12:28

Ostanki gor ali dol. Važno je, da so (če so) našli svojo srečo.

Sicer pa, možno, da je pa tist piškot, ki tazadnji ostane na pladnju veliko bolj okusen od tistih, ki grejo prvi v promet 😉

Pomije lahko še tako obračaš, pa bodo ostale pomije.  Vse te večno samske do z razlogom, ker v glavi nič ne štima in niso primerne za sobivanje, kaj šele za zapoznelo materinstvo. Ni se treba sprenevedat, to je dejstvo

ps: ne bo več tako “svež”

Somebody, 31.05.2021 ob 12:36

ps: ne bo več tako “svež”

no kaja se pa ti oglašaš, star in brez vsega?

Eni se obremenjujete s tisoč in enim razlogom, zakaj nečesa ne, drugi pa medtem živijo polno življenje.

Bejžbejž, 31.05.2021 ob 12:35

Pomije lahko še tako obračaš, pa bodo ostale pomije.  Vse te večno samske do z razlogom, ker v glavi nič ne štima in niso primerne za sobivanje, kaj šele za zapoznelo materinstvo. Ni se treba sprenevedat, to je dejstvo

Te bom v miru pustila v tvojem prepričanju 😉

ena starina, 31.05.2021 ob 12:40

no kaja se pa ti oglašaš, star in brez vsega?

Eni se obremenjujete s tisoč in enim razlogom, zakaj nečesa ne, drugi pa medtem živijo polno življenje.

veš kako pravijo ako nemaš stida radi kako te je volja

prav Bože oprosti ker to govorim

glej ne morem ti vsega napisat in obširno razložit. al glumite pa se sprenevedate al pa ste nerazgledani in ne veste

reku sem že to da človek ki ne moli, se ne zahvaljuje Bogu, ne bere svetih knjig in ne dela po njih itd… je neuporaben. in res je tako. nobene zavesti, morale, bremze, nič nič nič. neuporaben. nič ne moreš s takim.

js mam sestrično… njena mama je ena taka… prav možača… deluje tako kot da bi kar moški bla…prav moškega oponaša… samo po njeno, ona ona ona. Bože oprosti što to govorim, možda grešim…
obstaja hadis kjer je prepovedano oponašanje žensk in obratno. taki bodo šli malo na kopanje… potem je tudi hadis da to kar ženska reče ni blagoslovljeno… zato verjetno pač te ki jim je islam vera žensk ne šmirglajo… (res je tako da ni blagoslovljeno ti lahko naštevam in naštevam primere)
no… ta moja teta… je hčero učila tako: naredi, šolo, osamosvoji se, imej svoj dohodek da nisi odvisna od moškega, da ne rabiš prenašat nobenega, zaposli se itd… nekako čisto ločeno in neodvisno od moškega…
kaj se je zgodilo? podobno kot tej ki pravi sem kariero ganjala al kako je napisala…
zamrela joj loza. stara je 40 nima potomca niti ga ne bo imela.
kao čisto ločeno od moškega, ne ne ne moški, vidiš… ni pa razmišljala da če bo hotla potomstvo bo pa le rabila moškega

pisu sm gor za to mojo sosedo…
ta samo menja… pač “menja”
zadnjič vidim njo pa enega… heheheh stari moj prav bogi. prav bogi. on nosi kufere ona pa na telefonu brhko lagodno komot… a veš kakšen izraz je imel na faci??? heheheheh se ne da opisat bi mogel/a videt… ej prav ko da ga je nekdo našopal v rit… al da mu je pol familije pomrlo… uno prav mislil si je pomoje “šta je mene snašlo” “jel meni ovo potrebno”

pa še bi ti lahko pisal…

uglavnem… drugače se vi to lotujete stvari. mladost zbledi, metuljčkov več ni, obraz se povesi, ohladi se zakon, ni žara, med se poliže itd… to je 1 skozi 1…
prođe sve… ampak ostane pa duša, karakter, mentaliteta itd… ostane ti “če si tako izbral in gledal tudi na not in bil dalekoviden kot piše” nekdo ki ni podmukao, zao, zahrbten, zloben itd…

ali vi ne marite za to… samo ritke ovohat, da je not pa vn in vaš namen je dosežen…

pa ker sposoben, pameten, uspešen itd bo hotel eno 35 letnico??? ker???
preveč napak in napačnih potez je ta oseba naredila da za nekoga ki da nekaj na ugled to ne pride u poštev

kaj je pogoj da si ustvariš družino??? ok da si u stanju… to itak…
da je lepša polovica plodna… da lahko rodi… če ne more rodit a si lahko ustvariš družino??? a boš tako vzel z namenom da si ustvariš družino al da se malo olajšaš???

Somebody, 31.05.2021 ob 13:07

veš kako pravijo ako nemaš stida radi kako te je volja

prav Bože oprosti ker to govorim

glej ne morem ti vsega napisat in obširno razložit. al glumite pa se sprenevedate al pa ste nerazgledani in ne veste

reku sem že to da človek ki ne moli, se ne zahvaljuje Bogu, ne bere svetih knjig in ne dela po njih itd… je neuporaben. in res je tako. nobene zavesti, morale, bremze, nič nič nič. neuporaben. nič ne moreš s takim.

js mam sestrično… njena mama je ena taka… prav možača… deluje tako kot da bi kar moški bla…prav moškega oponaša… samo po njeno, ona ona ona. Bože oprosti što to govorim, možda grešim…
obstaja hadis kjer je prepovedano oponašanje žensk in obratno. taki bodo šli malo na kopanje… potem je tudi hadis da to kar ženska reče ni blagoslovljeno… zato verjetno pač te ki jim je islam vera žensk ne šmirglajo… (res je tako da ni blagoslovljeno ti lahko naštevam in naštevam primere)
no… ta moja teta… je hčero učila tako: naredi, šolo, osamosvoji se, imej svoj dohodek da nisi odvisna od moškega, da ne rabiš prenašat nobenega, zaposli se itd… nekako čisto ločeno in neodvisno od moškega…
kaj se je zgodilo? podobno kot tej ki pravi sem kariero ganjala al kako je napisala…
zamrela joj loza. stara je 40 nima potomca niti ga ne bo imela.
kao čisto ločeno od moškega, ne ne ne moški, vidiš… ni pa razmišljala da če bo hotla potomstvo bo pa le rabila moškega

pisu sm gor za to mojo sosedo…
ta samo menja… pač “menja”
zadnjič vidim njo pa enega… heheheh stari moj prav bogi. prav bogi. on nosi kufere ona pa na telefonu brhko lagodno komot… a veš kakšen izraz je imel na faci??? heheheheh se ne da opisat bi mogel/a videt… ej prav ko da ga je nekdo našopal v rit… al da mu je pol familije pomrlo… uno prav mislil si je pomoje “šta je mene snašlo” “jel meni ovo potrebno”

pa še bi ti lahko pisal…

uglavnem… drugače se vi to lotujete stvari. mladost zbledi, metuljčkov več ni, obraz se povesi, ohladi se zakon, ni žara, med se poliže itd… to je 1 skozi 1…
prođe sve… ampak ostane pa duša, karakter, mentaliteta itd… ostane ti “če si tako izbral in gledal tudi na not in bil dalekoviden kot piše” nekdo ki ni podmukao, zao, zahrbten, zloben itd…

ali vi ne marite za to… samo ritke ovohat, da je not pa vn in vaš namen je dosežen…

pa ker sposoben, pameten, uspešen itd bo hotel eno 35 letnico??? ker???
preveč napak in napačnih potez je ta oseba naredila da za nekoga ki da nekaj na ugled to ne pride u poštev

kaj je pogoj da si ustvariš družino??? ok da si u stanju… to itak…
da je lepša polovica plodna… da lahko rodi… če ne more rodit a si lahko ustvariš družino??? a boš tako vzel z namenom da si ustvariš družino al da se malo olajšaš???

čist mimogrede a ni tvoj mohamedči vzel ene ornk stare babe, da je prišel do denarja in se je potem na stara leta pa na otroke spravljal?

res tapravi tukaj pridiga hehehe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close