Ženske-piss
Krtek, 15.08.2025 ob 08:12
Tudi jaz bi res rad spoznal eno ki bi me polulala. Pa do sedaj ni nobene. Verjetno je to res zelo težko naredit. Miselno in fizično. Tako da počasi bom obupal nad mojo željo.
Tuki v sloveniji sploh nevem kje bi clovk lahko kksno tako najdu.. po drugih drzavah k gledas posnetke, se polula v hlacke in se smeje zraven, v posteljo na deca itd. Cist brez problema.. kle pr nas pa ?? al se res ne upajo izpostavit, al pa res niso za take fetiše ?? descov je ogromno, zensk pa nikjer
No-ja, 27.08.2025 ob 23:43
Problem je vedno v starših in v sami vzgoji. Mi imamo ne ravno sosedo, pač pa skoraj sosedo in edino skoraj sosedo v krogu 500 metrov. Punca zdaj gre v 9.razred in je njena mama dovolila, da pri njej čez počitnice ostane fant star nekaj čez 30. Njena mama ne živi doma, ampak je pri partnerju že več let in samo občasno hodi domov, tako da sta otroka prepuščena sama sebi. Očeta ni, za mamo pa to pomeni razbremenitev in preživljanje časa z novim partnerjem. Doma je ta, njen fant oziroma kar moški skoraj mojih let in njena sestra, ki pa je 11-12. Je moja hči povedala, da so že prej številni moški krožili okrog hiše in če dodam še moja opažanja, mlajša se vede zelo odraslo in tudi oblači, bi rekel da v mamine cunje, večerne obleke itd. Kot oče bi rekel, da dobro ve, zakaj jo ima. Za naivnost je kriva vzgoja, ker otrok ne ukrepa in pove staršem, drugo pa je ker otrok pove in starši ne ukrepajo.
“NO JA”,
Sem pričakoval, da si toliko star.
Mi je bilo jasno, da imaš nekaj let čez 30.
Pa brez punce, to je kristalno jasno. Sam, osamljen.
Si tudi brez prijateljev, introvert, stalno te nekaj žre v tebi. Ne veš kako se izraziti in kaj bi s svojim življenjem.
In ti tu ven tolče. Ne hodiš ven, ne družiš se, ni šans da bi ti lahko veliko vedel o ljudeh ali človeški spolnosti. Saj se nisi imel priložnosti socializirati in nisi imel dovolj vsakodnevnih priložnosti opazovati ljudi(pa ne podnevi, ko vsi nosijo maske, ampak PONOČI! ko kaj spijejo in se odprejo), pa tudi sicer nisi nekdo, ki bi vspodbudil odprtost ljudi, da bi se ti zaupali.
Ampak zanimivo, vse to tako zelo vspodbuja tvoj narcizem, da meniš, da vse veš o spolnosti(kjer imaš ti sušo) in nasploh o vsemu. In potem imaš nore trditve tipa, DA BISEKSUALNOST NE OBSTAJA. Pa mislim no, človek res takoj opazi, da nimaš žensk v svojem življenju(mogoče le mamo, ali teto…) in da nimaš prijateljev. ?
Kot da bi z lune padel. ???
Mislim, pa to je NORO.
Za nas, ki živimo z ljudmi, se zabavamo z njimi, poznamo njihovo intimo, ki nam ob kozarčku vse zaupajo, so te tvoje trditve take, kot da bi trdil, da sonce ne obstaja, da oblaki ne obstajajo…
Res si absurden človek.
Najbolj smešen je pa ta del, ko si ti misliš, da si samski, ker je z ženskami nekaj narobe in ne s teboj. Ker s teboj ni nič narobe, ti si oh in sploh. Jaz bi lahko dal cel seznam stvari, ki so z menoj narobe. Pa imam vseeno svoje življenje, prijatelje in imam svojo družabno življenje. Ti tega ne zmoreš. (Si preveč popoln za ta svet ?)
Ja, najhujši je človek, ki se niti ne zaveda kaj je z njim narobe.
Poglej z drugimi ni nič narobe. Težava je v tebi. Ženske enostavno ne zmorejo prenašati antipatika kot si ti. Zato je vsaka tvoja zveza razpadla. Ker čez čas se jim zdiš nagravžen. Vedno imaš vse prav, pa čeprav vsi opazimo, da nimaš nobenih izkušenj in znanja o zadevah o katerih bi rad pametoval. (meni ne pade na pamet, da bi se sramotil tako, da bi šel pametovati o področjih, ki jih ne poznam) Ti vse veš, ljudem pereš mozgane. Strupena oseba si. Grozljiv, nagravžen. Zakompleksan do konca. Prav nič življenski, samo pretvarjaš se, da si.
Še vsaka je bila vesela, da se je takega idiota rešila. Tudi normalnih prijateljev ne moreš imeti, le koga da lahko jamraš z njim si lahko najdeš. Ampak tudi taki obstajajo.
Podpiraš ženske pravice, kao podpiraš enakopravnost, (samo nihče ne sme nasprotovati tvojemu diktatorskemu egu), v resnici pa ti grejo na kurec feministke, misliš si da so nedojebene in si misliš o ženskah vse in svašta. Se tak mali šovinistek v tebi skriva. Me ne bi presenetilo, če se doma v babo oblačiš in potem tak hodiš po svojem stanovanju. Mah, sam bežati stran od tebe.
Piši mi na prijaznifant83@gmail.com
Se slišiva na mihapee@gmail.com
Piss, ali squirt?
1000, 15.08.2025 ob 07:31
Iščem njo,ki rada izvaja piss…je katera?
Torej kaj?
Moja squirta kot za stavo!
Vsa je mokra in jaz tudi, povsod, odvisno kje sem, tudi pijem lahko!
In seveda tudi vse okrog je mokro, kavč je že tako dišeč da ga bova morala zamenjat??????
Forum je zaprt za komentiranje.