Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Ženske nič prej ne dozorite od ns

Ženske nič prej ne dozorite od ns

:)))))) nisem niti blizu 40 :))))

sej vem, da sem ti všeč, ampak žal nimaš šans. sm že zasedena :))))))

Hm, nesramno se obnašaš do uporabnikov, jih nadleguješ, po vseh možnih temah, potem jim pa govoriš, da si jim všeč, ker so tudi oni do tebe nesramni. Živjo ženska logika, adijo ženska logika.

Moj zadnji post tebi. Ali pa tudi ne, ker boš že jutri pod drugim vzdevkom 🙂

Meni pa ni jasno, zakaj sta NekulturenSamozavestnež in Lepolaska v konfliktu, v bistvu imata isti način razmišljanja..

Nisem opazil nobene take teme, ki jo en tip odpre in pravi, da so ženske pra.sice, ker ga na marajo. To si ti malo izmišljaš.

Je pa v bistvu vsak tip, ki sploh vztraja na tem čveku, kandidat za vztrajnost, ne vem, kako se folku sploh še da pogovarjat s tabo in tebi podobnimi, beri svoje poste, Lepolaskine itd…sej svakega tipa razglasite za idiota, maminega sinka…kot neke obesedenke…potem pa začudenje, zakaj vas nihče resno ne jemlje in zakaj tipi nazaj provocirajo..

Ah “Motovilka”, nekatere ženske so na žalost samo “ljubica” material. Če bi bila kaj več, bi že kateri od gospodov zapustil svojo ženo – princezo. Celo pri Disneyu so ugotovili, da naslov pravljice Motovilka ne privlači moških, pa so naslov pravljice v ekranizaciji preimenovali v Zamotanka. :-))

Moški pri ljubica materialu iščejo samo embalažo. Zaželjeno pa je, da je vsebina čim bolj votla. Še posebej je zaželjeno, da ni preveč pametna, inteligentna in brihtna. In da je temu res tako, dokazuje dejstvo, da se (oprosti izrazu) kokoš potem še hvali s tem.

Taprav busanc bo pa drugače imel še direknejši pick-up line “Ej mala, oš dat p****?”

Evanescence – Everybody`s Fool

To se sploh ne more štet pod pick up line, ker si že mau preveč nesramen do nje.

Haha, pa saj to je tvoja logika. :)) Sem pa mislil, da je več moškega v tebi. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Po tvojem slogu pisanja sodeč je edina razlika med tabo in 16-letnico kronološka. tebe si pač “omisli” tip, ki je za 16-letnice prestar, je pa na nivoju tu nekje..

Prvo definiraj “dozorite oz. zrelost” 😉

Zame je zrela oseba predvsem odgovorna, nacelna, zvesta sebi in drugim, je zanesljiva. Ce si taka oseba barva lase vsak mesec v drugo bravo al ima piercing ali plasticno torbo..Kje je problem? Problem je kvecjemu pol le v tebi, ki dajes prednost videzu pred vsebino.

Jaz mislim, da je treba tud otroka v sebi negovat in se znat npr. iskreno razveselit neke novice in zakricat kdaj od veselja al uspicit kako neskodljivo (ker smo odgovorni!) “neumnost” (skakanje po trampolinu, anyone?). To nas ne naredi otrocje, ampak cloveske. Zivljenje je lepo, ni se nam treba jemat resno 24ur na dan.

Saj vsebina določa videz.
Na podlagi tega, kako se kdo ureja, sklepamo na vsebino.

^^ eh, jaz temu jaz pravim predsodki 😉
mores cloveka spoznat, da vidis kaj je res in kaj ne in koliko je od nekoga nevsakdanji videz odraz njegovega nevsakdanjega znacaja. 😉

In tako je tudi prav. Robi pa zagleda privlačno samozavestno žensko in si že reče “glej jo kako se nosi, samovšečnica”. Jebatga, kvalitetne ženske pač ne izbirajo 170centimetrskih vegetarijancev.

In če je katera preveč zrihtana je ziher puhoglavka ane? :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

In če je katera preveč zrihtana je ziher puhoglavka ane? :))[/quote]
Najprej bi morali definirati preveč zrihtano žensko. 🙂

Ta odpor do “preveč zrihtanih” žensk je povezan z manjvrednostnim kompleksom moških, ki se razglašajo za “preproste”. Potem si najdejo eno čimbolj preprosto in veselo razlagajo, kakšen uspeh so dosegli.

Kritiziramo tisto, česar se bojimo zaradi slabih izkušenj.

Upam da redno skrbiš za svoj videz, če ne bo čez 10 let jok, stok in škripanje z zobmi ko boš zamenjana v rotaciji.

Ženske kot ti vedno samo obnemijo ko jo vprašam: “Če odmisliš seks, kaj lahko ponudiš moškemu?”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [i]"It is by caffeine alone I set my mind in motion. It is by the beans of Java that thoughts acquire speed, the hands acquire shakes, the shakes become a warning. It is by caffeine alone I set my mind in motion."[/i]

Jaz bom brutalno iskren pa mi je čisto vseeno kaj si boste mislili tako ženske kot moški.

Večina ljudi dela to kar dela zato, ker so v takem položaju to je edina resnica, ki jo rabte vedt.
Bom na kratko povedal do kakšne ugotovitve sem prišel jaz. Ko sem bil v svojih zgodnjih 20ih me nobena ženska ni šmirglala pač nisem bil picko hvaten tip…jaz sem bil eden izmed tistih, ki je ogromno zamudil na področju spolnosti in tudi govoril sem da so vse iste in podobno sranje.
Trenutno sem star 32 let in sem za razliko od zgodnjih 20ih starejši, lepši,izkušnejši in bogatejši…vse te svoje atribute izkoriščam v svojo prid brez sramu in ekskluzivno se ukvarjam samo z ženskami, ki mi lahko kaj nudijo torej govorim samo o najlepših z najboljšimi atributi ženskah pa starost max 25 lahko tud starejša samo mora bit prekleto dobra.
Šele zdaj razumem tiste, ki so me v mojih zgodnjih letih zavračale…punce so pač hotele tipa na nivoju tako kot jaz sedaj žensko na nivoju…nivo za moške–>premožen/izkušen/izgled…nivo za ženske–>prekleto dobro mora izgledat/mlada/čim manj gobčna.

Mislim, da je nekdo prej omenil da se satrejše ženske ne ubadajo z maljšimi moški. Moj nekdanji sosed, ki je dosti mlajši od mene (starost 23 let) kavsa 35 letnico (poročena ima otroka in moža) pa ženska niti ne izgleda slabo…no 20letnicam ne more konkurirat ampak slaba pa tudi ni…tako da tvoja teorija se tukaj podre.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close